Slechts tijdelijk beschikbaar

Bekijk deze video en krijg toegang tot de 5 cruciale stappen om zekerder te zijn over jezelf en je toekomst!

Wat krijg je?

image

Online training: Creëer Je Eigen Leven (t.w.v. 99,- EUR)

Door de online training reken jij af met je negatieve gedachten en kom je dichterbij je ware zelf. Je weet met zekerheid wat jij nu echt wilt in het leven en staat in de actiemodus om hiermee aan de slag te gaan.

Je mag loslaten wie je denkt te moeten zijn! 

Het zijn simpele (effectieve) stappen die iedereen kan uitvoeren, zonder dat je gelijk al je zekerheid hoeft op te geven. Je ontvangt binnen 5 minuten na je bestelling direct toegang en je houdt één jaar toegang tot de online leeromgeving.

BONUS: Persoonlijk 1 op 1 advies en extra tips (t.w.v. 198,- EUR)

Om het maximale uit de training te halen kun je alle antwoorden en eventuele vragen naar mij doorsturen via de mail. Ik geef je vervolgens persoonlijke tips en adviezen en zorg voor een dosis motivatie bij jou om door te pakken en in actie te komen ;-).  Normaal bied ik mijn persoonlijke coaching alleen aan bij 1 op 1 trajecten, waarvoor de investering begint vanaf 975,- EUR. Dit is dus een uniek aanbod! 

Waarom persoonlijke support? Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand met je meedenkt, zelf raak je snel in je eigen gedachten verzonken. Het is als een stok achter de deur. Hierdoor ga je wél alle modules doorlopen en afronden! Je hoeft het niet alleen te doen. 

Totale waarde = 297,- EUR

Tijdelijk slechts 47,- EUR

garantie zegel
Scroll naar top