Slechts tijdelijk beschikbaar

Bekijk deze video en ontdek de 5 cruciale stappen om zekerder te zijn over jezelf en je toekomst!

dsc

Online training: Creëer je eigen leven (t.w.v. 99,- EUR)

Ik help je binnen 15 dagen om positiever en vol energie in het leven te staan. Door de online training stop jij met piekeren en twijfelen en ga je inzien dat je jouw eigen leven kan creëren. Hierdoor sta je met beide benen op de grond en kan en durf jij concrete stappen te zetten richting jouw droom(leven).

Het zijn simpele (effectieve) stappen die iedereen kan uitvoeren, zonder dat je gelijk al je zekerheid hoeft op te geven. Je ontvangt binnen 5 minuten na je bestelling direct toegang! 

BONUS: Persoonlijk advies en extra tips (t.w.v. 198,- EUR)

Elke module bevat een aantal opdrachten. Om het maximale uit de training te halen kun je alle antwoorden en eventuele vragen naar mij doorsturen via de mail. Ik geef je vervolgens persoonlijke tips en adviezen en zorg voor een dosis motivatie bij jou om door te pakken en in actie te komen ;-).  Normaal bied ik mijn persoonlijke coaching alleen aan bij 1 op 1 trajecten, waarvoor de investering begint vanaf 975,- EUR. Dit is dus een uniek aanbod! 

Waarom persoonlijke support? Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand met je meedenkt, zelf raak je snel in je eigen gedachten verzonken. Het is als een stok achter de deur. Hierdoor ga je wél alle modules doorlopen en afronden! Je hoeft het niet alleen te doen. 

Totale waarde = 297,- EUR

Tijdelijk slechts 47,- EUR

garantie zegel
Scroll naar top