Slechts tijdelijk beschikbaar

Bekijk deze video en krijg toegang tot de 5 cruciale stappen om zekerder te zijn over jezelf en je toekomst!

De 5-stappen stragie

Geen tijd om de video helemaal te bekijken? Ik leg je hieronder kort en bondig de 5-stappen strategie uit om zekerder te zijn van jezelf én je toekomst!

1. Hoe sta jij ervoor? In deze stap ga je de balans opmaken van je leven. Je gaat kritisch kijken naar de verschillende gebieden van je leven zodat je bewust wordt van je situatie. Het geeft je overzicht en helpt je om prioriteiten te stellen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

2. De basis op orde. Je leefstijl en dagelijkse ritme vormen de basis voor hoe jij je voelt. Als jij dus meer rust in je hoofd wilt en energieker wilt zijn is dit een belangrijke stap. Vaak weten we wel wat goed voor ons is, maar doen we het niet. Ik help je van WETEN naar DOEN!

3. Versterk je mindset. Grip op je onbewuste gedachten, geeft grip op je leven! Welk verhaal vertel jij jezelf? Dat je niet goed genoeg bent? Dat je iets toch niet kan? Het verhaal dat jij jezelf vertelt is bepalend voor hoe jij je voelt en voor wat jij doet. Gelukkig kun je jezelf 'herprogrammeren', ik leer het je in deze stap.

4. Bepaal jouw stip op de horizon. Zonder richting ga je doelloos door het leven. Wat is jouw grote ambitieuze droom? Dat ga je in deze stap ontdekken door allereerst bij jezelf naar binnen te keren. Wat zijn je kernwaarden? Wat vind je belangrijk? Op wie ben je stiekem een tikkie jaloers? Door deze stap krijg je veel inzicht in jezelf en in wat je nu echt wilt in je leven.

5. Doelen stellen. Je grote ambitieuze droom uit stap 4, ga je opdelen in kleine stappen. Ik leg je de methode die ikzelf hiervoor gebruik uit, zodat jij deze zelfstandig kan toepassen.

inpo

Het is tijd om kennis om te zetten in actie!

Wil jij aan de gang met de 5-stappen strategie? Wil jij eindelijk kennis omzetten in actie?

Dan past mijn online training: Creeer Je Eigen Leven perfect bij jou. In de online training neem ik je rustig mee door alle stappen met behulp van video’s en leer jij zelf de kennis toepassen op je eigen leven dankzij de bijbehorende opdrachten.

 

''Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.''

Wat anderen zeggen over de online training

profielfoto sacha sacha kop klein

‘’Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen. Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om in beweging te komen. De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!’’

‘’Ik raad de training zeker aan! Het is een laagdrempelige manier om de basis in kaart te brengen. Dit is een perfecte eerste stap als het een grote wirwar is in je hoofd en je niet weet waar je moet beginnen.

Sacha Kop

zoé rikken

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!’ Zij is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben.”

”Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé

img iris janssens

”Ik heb de online training van Marit gevolgd, en was positief verrast over de invloed die het op mij heeft gehad. De training geeft veel vrijheid in hoe je dingen wilt aanpakken, waar je op wilt focussen, en is tegelijkertijd spot-on op psychologische processen waar de mens gemakkelijk op vast loopt. Marit combineert kennis met ervaringen en gevoel, en creëert daarmee een leeromgeving die je dwingt te spiegelen en daarop actie te ondernemen. Ik heb heel erg genoten van deze momentjes met mijzelf.”

”Ik zou de training letterlijk aan iedereen aanbevelen. De training laat je je leven analyseren en dat zal je hoe dan ook nieuwe kennis geven over jezelf.”

Iris Janssens

marit molenaar

Wat brengt deze training jou:

Ik help je om af te rekenen met je negatieve gedachten en dichterbij je ware zelf te komen. Waardoor jij met zekerheid weet wat jij nu echt wilt in het leven en vertrouwen voelt om stappen buiten je comfortzone te zetten.

Je hebt inzicht gekregen op welke gebieden het niet soepel loopt in je leven. Dit brengt focus en versterkt je motivatie om te veranderen.

Je kan zelfstandig de omslag van 'weten' naar 'doen' maken en zit zowel lichamelijk als geestelijk weer lekker in je vel.

Je laat je niet meer beïnvloeden door anderen en rekent af met stemmetjes als: 'ik ben niet goed genoeg' of 'wat zullen anderen hiervan vinden'.

Je leeft meer in het NU en geniet van de kleine momenten. Waardoor je minder piekert over de toekomst of het verleden.

Je hebt meer inzicht in jezelf en waar jij voor staat. Dit geeft je houvast om dichtbij jezelf te blijven in je toekomstige keuzes.

Je weet met zekerheid wat jij NU echt wilt en voel vertrouwen om stappen buiten je comfortzone te zetten.

Bonussen!

Bonus 1: 30 dagen onbeperkt persoonlijke 1 op 1 support (t.w.v. 198,- EUR). Om het maximale uit de e-course te halen kun je alle antwoorden en eventuele vragen doorsturen via de mail. Ik geef je vervolgens persoonlijke tips en adviezen en zorg voor een dosis motivatie bij jou om door te pakken en in actie te komen.

Waarom persoonlijke support? Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand met je meedenkt, zelf raak je snel in je eigen gedachten verzonken. Het is als een stok achter de deur. Hierdoor ga je wél alle modules doorlopen en afronden! Je hoeft het niet alleen te doen. 

marit molenaar

Bonus 2: 100% tevredenheidsgarantie –> niet tevreden, geld terug.
Ik sta 100% in voor de waarde van deze aanbieding. Daarom geef ik jou de 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. 

garantie zegel

Wat krijg je?

* Jaar lang toegang tot e-course: Creëer Je Eigen Leven (t.w.v. 99,- EUR)

* Bonus 1: 30 dagen onbeperkt  1 op 1 mailsupport (t.w.v. 198,- EUR)

* Bonus 2: 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Totale waarde = 297,- EUR

Tijdelijk slechts 47,- EUR

Ja, maar…

Na je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online leeromgeving van de e-course. Je kan dus direct van start! Je behoudt minimaal een jaar toegang tot alle video’s en opdrachten uit de e-course. Je kan het dus helemaal op je eigen tempo doorlopen.

De totale waarde van de e-course + 2 bonussen = 297,- euro. Door de tijdelijke aanbieding is de prijs verlaagd en is jouw investering in jezelf slechts 47,- euro.

Dit aanbod is geschikt voor jou als je een jonge ambitieuze vrouw bent, die graag wilt afrekenen met het ‘is dit het nou gevoel’ en wilt ontdekken wat je nu écht wilt in het leven. 

Je bent gedreven om te veranderen en beseft dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven! Maar op dit moment slurpt je huidige manier van leven (inclusief baan) al je energie op en heb je geen idee waar je moet beginnen om dit te aan te pakken. 

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in de e-course mijn meest waardevolle kennis en opdrachten die mij geholpen hebben in het creëren van mijn eigen leven.

Als je actief en consistent met de e-course aan de slag gaat, ga je merken dat je stap voor stap progressie maakt. Ik geloof er 100% in dat deze aanbieding waardevol is. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug krijgen, zonder moeilijk gedoe.

De e-course: Creëer Je Eigen leven bestaat uit 5 modules en bevat naast vele opdrachten circa 60 minuten aan video. Het is lastig te zeggen hoeveel tijd je er precies aan besteed, gemiddeld ligt dit tussen de 4 á 6 uur. 

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het aanbod en dus reden genoeg hebt om de stap te zetten. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen, dat begrijp ik! Nogmaals, je hebt niets te verliezen. Bevalt het niet? Dan kun je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug krijgen.

Dan heb je waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Scroll naar top