Deze pagina is beschikbaar tot 14 mei.

Leuk dat je hier bent!

Hieronder deel ik met jou een video uit mijn Back on Your Track coachprogramma over angst & onzekerheid.

Wat leer je in de video:

 

  • Waarom angst & onzekerheid in een bepaalde mate nuttig zijn.
  • Hoe je afstand kunt nemen van je angst & onzekerheid.

Waarom deel ik deze video met jou?

Met deze video wil ik jou op een laagdrempelige manier kennis laten maken met mij en mijn werkwijze. Spreekt de video je aan? Grote kans dat het Back on Your Track coach programma geschikt is voor jou. 

In het programma gaan we in 3 maanden samen ontdekken wie jij werkelijk bent én waar je hart sneller van gaat kloppen! Waardoor je rust in je hoofd ervaart, geniet van je leven en vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart!

Naast wekelijkse video’s en opdrachten bevat het coach traject ook 5 momenten waarop je 1 op 1 gecoacht wordt door mij (60 minuten per sessie) en ben ik 24/5 bereikbaar voor al je vragen. Ik geloof erin dat de combinatie van zelfstudie + 1 op 1 verdieping ervoor zorgt dat jij een transformatie doorgaat om te durven kiezen voor jezelf en je dromen!

Op 17 mei start het programma, er is plek voor 3 deelnemers.

Stap je voor 15 mei in? Dan ontvang je als bonus de fysieke Dromen & Doelen planner van Judith Noordzij cadeau. 

>>Via deze link vind je alle informatie over het programma en kun je een gratis match call aanvragen.

Scroll naar top