100% je eigen leven (durven) leven!

Own Your Power Programma - 3 maanden

Vertrouwen op jezelf en je gevoel. Rust in je hoofd. Vol energie je bed uitspringen. Leven vanuit je hart en je volle potentie benutten. Je NU al gelukkig voelen en stap voor stap je (werkende) leven invullen op een manier die 100% bij JOU past!

ARE YOU READY FOR THIS?! 🙌🏼✨

 Meld je aan vóór 21 augustus en ontvang  200,- euro korting + bonussen! 

Meer weten? Lees hieronder verder. 

Ben jij een ambitieuze, avontuurlijke vrouw en voel jij aan alles dat het tijd is om het roer om te gooien?

Maar heb je nu het gevoel dat…

Je op dit moment vastloopt. Je hebt het gevoel dat je niet je eigen leven leeft. Je voelt je geleefd en de tijd vliegt aan je voorbij, zonder dat je écht stappen vooruit zet in een richting die 100% bij je past.

Je vast zit in een baan en manier van leven dat al je energie opslokt. Je verlangt naar meer vrijheid, voldoening en plezier! Elke dag denk je ‘is dit het nou’? Is dit hoe mijn leven er de komende 60 jaar uit gaat zien? Je hoopt sterk van niet...

Eigenlijk mag je niet klagen van jezelf. Je bent gezond, hebt lieve vrienden en familie om je heen en een baan die redelijk betaald. Toch knaagt er constant een onrustig gevoel aan je, dit zet je veel aan het denken.

Diep van binnen weet je dat je veel meer in je mars hebt dan nu tot uiting komt. Maar wat jouw kracht is en hoe je jouw kracht kan inzetten is een raadsel voor je.

Je eigen gedachten brengen je vaak aan het twijfelen. Maak je wel de juiste keuzes? Ben je wel goed genoeg? Je constante gedachten stroom zorgt ervoor dat je leeft in de toekomst of het verleden en je minder geniet van NU.

Je bent een kei in jezelf aanpassen. Doordat je met alle winden mee waait heb je geen idee meer wie je nu écht bent, waar je voor staat en welke richting je op wilt. Je bent de connectie met jezelf verloren.

Kennis opdoen over persoonlijke ontwikkeling gaat je goed af, maar de opgedane kennis toepassen op je eigen leven en écht verandering bereiken lukt je (nog) niet.

Je bent vastbesloten om je leven positief te veranderen. Maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doen.

Marit Molenaar life coach en plezier

Dit kan anders. Echt waar! De persoon hierboven was ik. In de video hieronder vertel ik in 3 minuten meer over hoe ik jou kan helpen.

NIEUWE VIDEO!!!

Alvast een voorproefje van welke veranderingen er op je te wachten staan:

unnamed file
lisa w
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
unnamed file

Stel je eens voor dat je over 3 maanden net zoals de dames hierboven..

Je zelfverzekerder voelt, bewust bent van je eigen kritische stem en je jezelf hierdoor niet meer laat tegenhouden in het waarmaken van je dromen.

Elke dag bewust keuzes maakt vanuit je hart. Keuzes die 100% bij jou passen en je niet maakt omdat je denkt dat dit hoort of van je verwacht wordt door anderen. Je haalt weer plezier uit je leven op een manier die past bij jou!

Zonder gepieker stappen uit je comfortzone zet. De toekomst zie jij als uitdaging en je grijpt kansen met beide handen aan.

Leeft vanuit je volle potentie en diep van binnen voelt dat jij goed genoeg bent om alles uit dit leven te halen wat er voor jou inzit.

Je ervaart rust in je hoofd. Je weet wie je bent, hoe je jouw (werkende) leven wilt indelen en staat in de actiemodus om je dromen te realiseren!

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Hoe lang houd jij het nog vol om op dezelfde voet door te gaan?

Wees eens eerlijk: hoe lang leef jij al het leven van een ander? Hoe lang durf jij niet meer volledig jezelf te zijn? Misschien kom je nu tot de pijnlijke conclusie dat je niet eens meer weet wie jij werkelijk bent. 

Ik kan je de hand schudden. Een tijd lang leefde ik volgens de verwachtingen van anderen en hadden negatieve gedachten de overhand. Ik zat vast in een baan en levensstijl waar ik totaal geen energie van kreeg en had ik geen idee hoe ik hieruit ging komen. 

Voor mijn omgeving leek er niets aan de hand. Ik was een kei in doen alsof alles goed ging. Maar ik wist wel beter, ik wist dat mijn leven zo niet door kon gaan.

Ik verlangde naar vrijheid, voldoening en plezier. Ik wilde van waarde zijn voor anderen. Mijn leven was destijds verre weg van dit. De grote vraag voor mij was wat er moest veranderen om dit wél te bereiken en vooral hoe ik dat ging doen.

Na lang zelf proberen zonder resultaat, zag ik in dat ik hier niet zelf uit ging komen. Via via kwam er ‘toevallig’ een coach op mijn pad en na een goed gesprek nam ik haar hulp maar al te graag aan!

Ik begon in te zien dat mijn werk niet de oorzaak van het probleem was. De oorzaak was ik zelf. 

Ik raasde door het leven. Ik wilde iedereen pleasen. Ik was nooit tevreden. Ik gaf toe aan mijn negatieve gedachten. Ik kropte mijn gevoelens en gedachten op. Ik was onzeker over mijn eigen kunnen. Ik vluchtte weg uit de realiteit op reis. Ik ik ik. Niet een ander of de wereld.

Ja, het is confronterend om tot de conclusie te komen dat je zelf de oorzaak bent van je probleem. Maar het goede nieuws is dat je het dus ook zelf kunt veranderen en oplossen!

Verandering gebeurt niet door te blijven piekeren. Verandering vindt plaats als je actief aan de slag gaat met jezelf en je leven. 

Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Hoe fijn zou het zijn als je hulp krijgt van iemand die hetzelfde pad heeft bewandeld en al staat waar jij wilt zijn?

Marit Molenaar coach
IMG

Mijn aanpak

Elke deelnemer die start met het Own Your power programma loopt rond met de vraag ‘wat wil ik’. Jezelf keer op keer deze vraag stellen helpt je niet vooruit. Je legt jezelf alleen maar druk op dat je het nu toch écht moet weten. En dan stijgt de frustratie en onrust omdat je wéér geen antwoord hebt op je ‘wat wil ik’ vraag. Hallo negatief spiraal.

Wat ik je ga leren in het programma is om allereerst de ‘wat wil ik’ vraag los te laten. Hup, overboord ermee.

Je gaat eerst focussen op je energie & mindset, zodat je weer lekker in je vel zit. Vol positieve energie en je openstaat om kansen te zien.

Kansen zijn er namelijk altijd. Maar als jij er letterlijk geen energie voor hebt om in actie te komen of jezelf altijd blijft klein houden met gedachten als ‘dat kan ik toch niet’ kom je geen snars vooruit.

Ook leer ik je luisteren naar je gevoel, naar je intuïtie. Ik geloof namelijk dat alles wat jij wilt weten al in je zit. Dat alle kracht waar je naar opzoekt bent al in je zit. Dat alle antwoorden waar jij naar opzoek bent, al in jou bestaan.

Alleen kun je er zelf nog niet bij door lagen van angst, onzekerheid, twijfel en verwachtingen.

Deze lagen gaan we afpellen, zodat jij tot de kern komt van wie jij bent en wat je nu écht wilt in je (werkende) leven.

In het module overzicht wat verder op deze pagina kun je uitgebreid lezen over de inhoud van het programma. Voor nu vind ik het belangrijk dat je begrijpt dat er eerst innerlijk werk te doen is, voordat je naar buiten treed. Daar gaat dit programma je bij helpen!

Inmiddels heb ik meer dan 25 vrouwen 1 op 1 geholpen en alle kennis, opdrachten, tools en inzichten in dit programma verwerkt.

Als je nu 'JA' zegt krijg je:

Toegang tot online leeromgeving met 12 uitgebreide modules (t.w.v. 2400,- euro) | Elke week krijg je toegang tot een nieuwe online module met video's waarin ik je volledig bij de hand neem over het betreffende onderwerp van de week (in totaal meer dan 10 uur aan video). Elke module bevat meerdere werkbladen met opdrachten (in totaal 27 werkbladen). De opdrachten zorgen ervoor dat je de opgedane kennis leert toepassen op je eigen leven. Je gaat op die manier de omslag maken van 'weten' naar 'doen'! Je houdt minimaal een jaar toegang tot de online leeromgeving.

Jij hebt de regie | Je bepaalt zelf wanneer je met de modules aan de slag gaat. Je zit niet vast aan bepaalde tijden of verplichtingen. Vrijheid! Ik raad wel aan om elke week met de modules aan de slag te gaan, zodat je het stap voor stap eigen maakt.

Levenslang toegang tot de besloten Facebook community (t.w.v. 250 euro) | In de community kun je in contact komen met andere deelnemers van het programma, een buddy / sparringpartner zoeken en zelfs nieuwe vrienden maken. Het is een veilige plek waar we elkaar helpen, motiveren en inspireren om je grootse dromen waar te maken!

BONUS 1 | 2 krachtige visualisaties & bonus video's (t.w.v. 170,- euro)

BONUS 2 | Welkomstpakketje (t.w.v. 10,- euro)

BONUS 3 | 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Totale waarde: 2830,- euro

Normale prijs: 677,- euro

Nu voor slechts 477,- euro (incl. btw)

Of betaal in 3 termijnen van 160,- euro

Deze actieprijs is geldig t/m 11 mei 23:59 uur. 

Overzicht van de 12 modules

Je gaat alle thema’s van je leven kritisch beoordelen, dit zorgt voor overzicht, focus en bewustwording. Daarnaast leer je hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt en hoe je deze wet kan toepassen op je leven. Ook ga je leren over het helpende effect van intenties vaststellen.

Je gaat aan de slag met het versterken van je mindset. Ik deel handige breinkennis met je, waardoor je anders naar je angsten, onzekerheden en verwachtingen leert kijken. Ook ga ja aan de slag met je eigen (belemmerende) overtuigingen in kaart brengen en deze leren ombuigen. Je leert hoe je je gedachten vóór je kan laten werken, in plaats van tegen je.  

Je leert hoe je in contact komt met je eigen innerlijke kracht. Je leert onder andere wat affirmaties zijn en wat het geheim is van succesvol affirmaties inzetten in je leven. Je leert over wat intuïtie is en krijgt praktische opdrachten mee om je intuïtie te versterken. Daarnaast vertel ik je over de kracht van meditatie en leg ik uit hoe je meditatie kunt integreren in je leven.

Het is tijd om je leefstijl onder de loep te nemen. De 4 pijlers zijn: voeding, beweging, ontspanning en slaap. Voor elke pijler deel ik waardevolle informatie en praktische tips om je leefstijl te verbeteren. Vaak weten we wel wat goed voor ons is, maar doen we het (nog) niet. Daarom ga ik ook dieper in op de omslag maken van ‘weten’ naar ‘doen’, zodat je straks vol energie je bed uitspringt!

Je leert hoe je meer in het NU kan leven en dus minder piekert over het verleden of de toekomst. We gaan het hebben over controle loslaten en stoppen met piekeren. Ik geef je praktische kennis en opdrachten mee om hieraan te werken. Inclusief ademhalingsoefeningen. Ook is er tijd voor een korte terugblik over hoe het programma tot nu toe hebt ervaren, wat goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft.

Wat heb jij nodig voor een gelukkig leven? Dat is de vraag die centraal staat in deze module. Je gaat aan de slag met je kernwaarden ontdekken, je word je bewust van de (positieve of negatieve) invloed van de mensen vanuit je omgeving en gaat aan de slag met je persoonlijke gebruiksaanwijzing opstellen. Na deze module voel jij helder wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt!

Ik ga je helpen om inzicht te krijgen in je energie gevende talenten en drijfveren. Je ontdekt wat je mega leuk vindt en waar je goed in bent, deze combinatie is goud waard! Als jij dagelijks je energie gevende talenten inzet ervaar je gedrevenheid en doe je dingen omdat jij het wilt, niet omdat het moet. En geloof mij: iedereen heeft talent, jij ook! 

Nu is het tijd om opzoek te gaan naar de rode draad en jezelf de toestemming te geven om te mogen dromen! Om groots te mogen denken! Je hebt inmiddels een ijzersterke mindset, je weet wie je bent, waar je voor staat, wat je leuk vindt en wat je 3 energie gevende talenten zijn. Nu is het tijd om alle elementen te combineren en om op papier te zetten hoe jij je geld wilt verdienen en waarom je dit zo graag wilt. Je zal je verbazen hoe alles op zijn plek valt en het ineens duidelijk voor je is wat je nu écht wilt!

De grote droom uit de vorige module gaan we opdelen in doelen, subdoelen en concrete acties. Ik ga je leren hoe je op een juiste manier doelen opstelt en hoe je je doel kan opdelen in kleine behapbare stappen.

Geheid dat er belemmeringen bij je opkomen als je denkt aan je grote doel. Heb ik er wel genoeg tijd voor? Heb ik het geld er wel voor? Daar gaan we in deze module mee aan slag. Je gaat de belemmeringen rondom geld & tijd in kaart brengen en een actieplan voor maken, zodat het géén belemmering meer is!

Naast tijd & geld zijn er nog anderen belemmeringen die kunnen spelen. Zoals ‘wat zullen anderen ervan vinden’ of ‘kan ik dit wel?’. Ook de belemmeringen rondom kwetsbaarheid en de overtuigingen over jezelf ga je in kaart brengen en uit de weg ruimen!

Nu je een ijzersterk vertrouwen in jezelf voelt, weet wie je bent en wat je nu écht wilt, staat je nog maar één ding te doen: doorzetten. Vroeg of laat ga je tegenslagen op je pad krijgen, dat is het leven. Zonde om je daardoor uit het veld te laten slaan. Daarom geef ik je praktische tools en tips om ook ná een tegenslag op koers te blijven en vol voor je droom(leven) te gaan!

‘’Stop met piekeren over alles wat fout kan gaan. Focus je op de geweldige dingen die er goed kunnen gaan. Alles wat je aandacht geeft groeit.’’

Aan het einde van dit programma...

Zet jij met vertrouwen stappen buiten je comfortzone en laat jij jezelf niet meer tegenhouden door gedachten als: ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik kan het toch niet’.

Trek jij je niets meer aan van de meningen van anderen en sociale druk vanuit de maatschappij. Je trekt je eigen plan!

Voel jij een sterke connectie met je ware ik en haal jij de zekerheid die je nodig hebt uit jezelf. Hierdoor durf je vol vertrouwen 100% je eigen keuzes te maken.

Heb jij jouw ‘uit’ knop gevonden. Je weet hoe je volledig tot rust komt , je geniet van de momenten met jezelf en piekert minder over de toekomst of het verleden.

Spring jij vol energie uit bed met positieve gedachten. Je zit lekker in je vel en kijkt jezelf aan in de spiegel en denkt: ik ben trots op mezelf! Je haalt weer plezier uit je leven.

Leef jij vanuit je hart en zet je dagelijks je talenten in om de wereld een stukje mooier te maken. Je doet dingen omdat jij het wilt, niet omdat het moet.

Is de chaos in je hoofd opgelost. Je weet precies wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen én je hebt de eerste stappen gezet in het realiseren van je droom(leven).

IMG

Nog even voorstellen…

Hey, ik ben Marit! Het is mijn missie om ambitieuze en avontuurlijke vrouwen te helpen die het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en onzeker zijn over de toekomst.

Ik help je om af te rekenen met je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken, zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene doet wat jij écht wilt.

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Ik accepteerde hulp en heb inmiddels een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Vol avontuur, voldoening, plezier, rust en vrijheid!

In 2021 reisde mijn vriend en ik  7 maanden met onze camper door Europa en oktober 2022 gaan we voor 2 jaar naar Australië! Mijn werk is locatie onafhankelijk dus neem ik lekker met me mee! Reizen en werken combineren was mijn droom en deze is nu werkelijkheid geworden! 🌎😀

Ik wil dat jij ook je dromen gaat ontdekken en waarmaken! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Echt waar!

Het programma is ALLEEN geschikt voor jou als:

Je een avontuurlijke, ambitieuze, open minded vrouw bent. Je wilt graag leven vanuit je hart en je (werkende) leven invullen op een manier die 100% bij jou past.

Je constant piekert over vragen als: is dit het nou? Wat wil ik nu écht in mijn leven? Je verlangt naar leven met rust, voldoening en vrijheid.

Je een echte aanpakker bent. Nieuwsgierig, avontuurlijk en leergierig zijn woorden die jou omschrijven.

Je een sterke drive hebt om te veranderen en vastberaden bent om alles uit je leven te halen wat erin zit. Je beseft dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven en durft te investeren in jezelf.

Het programma is NIET geschikt voor jou als:

Je er oké mee bent dat je leven is zoals het is.

Je hoopt dat alles op een dag vanzelf beter wordt.

Je hebt al een geweldig leuk leven en bent 100% tevreden met datgene waar jij je geld mee verdient.

Je niet bereidt bent om te investeren in jezelf.

"In any moment you have two choices, step forward into growth, or backwards to safety"

Wat anderen zeggen

foto danielle

”Mijn grootste uitdagingen voordat ik startte met het OYP programma, waren met name dat ik niet lekker in mijn vel zat, niet mijn energie van vroeger meer had, vaker negatief was en piekerde, onzekerheid over mijzelf en over mijn toekomst. 

Het resultaat van het OYP programma is voor mij dat ik weer veel meer energie en blijdschap voel. Ik heb mijn droom verder uitgewerkt en een concreet stappenplan gemaakt om dit te gaan bereiken en dat geeft zoveel energie! De eerste stappen zijn al gezet en ik heb er echt vertrouwen in dat ik dit ga bereiken! Ook weet ik veel beter hoe ik om kan gaan met niet-helpende/piekergedachten en waar deze vandaan komen, ken ik mijn kernwaarden en weet ik wat mijn energiegevende talenten zijn. Door deze kennis is mijn zelfvertrouwen gegroeid en kan ik makkelijker belangrijke keuzes maken.

Ik zou het programma aanraden aan mensen die niet lekker in hun vel zitten en niet goed weten waar dat aan ligt. Of dat ze het wel al weten maar het niet lukt er iets aan te veranderen. Ook aan mensen die op zoek zijn naar wat ze willen doen in hun leven of het al weten maar nog geen stappen hebben gezet in die richting. Als je twijfelt, doe het toch! Ga er volledig voor en dan zal je merken dat je echt mega veel leert over jezelf!”

Danielle

Dynothra de Boer jpg

Om te beginnen: Dankjewel!! Dankjewel voor alles. Voor het fijne OYP programma, wat me op een plek heeft gebracht die nu bijna ‘normaal’ lijkt, maar een paar maanden geleden onmogelijk leek.

Voordat ik met het OYP programma begon was ik ongelukkig in mijn werk en dacht ik dat stoppen geen optie was, vanwege belemmerende overtuigingen zoals: mijn ouders zullen teleurgesteld zijn, dan heb ik geen inkomen en ik geef een felbegeerd plekje op.

Ik durfde niet te stoppen terwijl ik dat diep van binnen wel wilde, maar zelfs dat durfde ik eerst nog niet toe te geven. En dit werkte voor mij ook door op andere dingen, dat ik ook minder genoot van sociale dingen bijvoorbeeld en me futloos voelde.

Dankzij het OYP programma heb ik mijn baan opgezegd, ben ik bezig met mijn eigen online bedrijf starten en sta ik op het punt om voor onbepaalde tijd te gaan reizen.

Ook kan ik dankzij het programma accepteren dat ‘het even niet weten’ ook oké is. Ik heb geleerd om de ‘wat wil ik’ vraag soms ook te durven loslaten. En dat je veel meer kan dan dat je denkt!!

Ik heb nu het inzicht dat talenten die voor mij vanzelfsprekend zijn, zijn voor iemand anders bijzonder. En ik durf meer voor mezelf te kiezen. Ik doe wat ik kan oplossen en laat los waar ik geen invloed op heb. Ik leef meer in het moment en voel me meer verbonden met mezelf.

Ik zal anderen zeker aanraden om het OYP te volgen! Vooral aan meiden die zich in dezelfde positie bevinden als ik eerst. Een “volwassen” baan, waar ze eigenlijk niet gelukkig in zijn en veel groter willen dromen maar dit niet durven.”

Dynothra

lisa

”Meedoen aan het OYP programma is een keus die mijn leven zó positief heeft veranderd. Ik heb mezelf teruggevonden, ben zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd

Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

De oefeningen en video’s in de leeromgeving helpen je om jezelf beter te leren kennen, ze leren je wat je kernwaarden en goede eigenschappen zijn en je zet doelen op papier waarmee je daarna aan de slag kunt gaan. 

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden omdat het je een boost positieve energie en zelfliefde geeft waar je je hele leven profijt van hebt.”

Lisa

Veerle van Riemsdijk kleiner

Ik wist eigenlijk nooit wat ik écht wilde en wat ik écht leuk vond. Iedere keer probeerde ik het zelf op te lossen.

Ik volgde Marit al een tijd op Instagram. Na een paar weken twijfelen, had ik de knoop doorgehakt. Ik wilde heel graag hulp bij mijn vragen. Ik was immers al zo lang zelf aan het proberen om antwoorden te vinden. Door middel van opdrachten ga je echt aan jezelf werken.

Marit kon me precies helpen met datgene waar ik mee zat: wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?

Ik zou het OYP programma zeker aanbevelen bij anderen. Vooral bij meiden die kampen met de vraag: waar sta ik voor, en wat wil ik in mijn leven. Meiden die het even niet meer weten en hulp nodig hebben.

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken. De basis is hiermee gezet. Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel, zelf keuzes maken. Ik voel me daarnaast ook zelfverzekerder.

Veerle

Veel gestelde vragen

Het programma is geschikt voor jou als je een avontuurlijke, ambitieuze vrouw bent die klaar is met haar ‘standaard’ en ‘best prima’ leven.  Je droomt van een leven vol plezier, voldoening en vrijheid, alleen heb je géén idee hoe dit te bereiken.

Het kan zijn dat je momenteel in loondienst werkt of als ZZP’er. In beide gevallen is dit programma voor jou geschikt als je er tegenaan loopt dat…

Je huidige manier van leven (inclusief je werk) al je energie opslokt en elke dag pieker je over de vraag: is dit het nou? Je hebt sterk het gevoel dat je niet je eigen leven leeft en je niet je volledige potentie benut.

Je bent vastberaden om je leven te veranderen, je weet alleen niet hoe. Je bent tot de conclusie gekomen dat je er niet alleen uit gaat komen en bent ready om hulp te vragen en om te investeren in jezelf.

We starten gezamenlijk op 7 juni 2022. In mei ben ik 3 weken op vakantie, dus na mijn vakantie gaan we met een groep super enthousiaste, ambitieuze dames van start!

Gemiddeld investeer je 2-4 uur per week van jouw tijd in het programma. Veel meiden zien het echt als leuk om met het programma aan de slag te gaan! ‘’Even een me-time momentje’’, hoor ik vaak terug. Ik raad altijd aan om 2 uur achter elkaar op een vaste dag van de week in te plannen. Zo weet je dat je bijvoorbeeld elke woensdagmiddag van 3 tot 5 met het programma aan de slag gaat en is de kans kleiner dat je het vergeet of er iets tussenkomt. 

Met sommige opdrachten ben je elke dag een paar minuten bezig, dat ga je vanzelf merken. Onthoud dat voor verandering er consistent tijd en aandacht nodig is. Elke dag een kleine stap, brengt je verder dan af en toe een sprong.

Wees eerlijk naar jezelf. Wat is de reden dat je deze pagina leest? Wil je eindelijk voluit gaan leven? Of blijf je liever in deze onrustige situatie gevangen en blijf je verandering uitstellen?

Ik kan je vertellen dat je er nooit klaar voor bent, er is altijd twijfel. Maar één ding weet jij wel zeker. Het is tijd om een keuze te maken. Ga jij op dezelfde voet door? Of accepteer je hulp en ga je het vanaf nu anders doen dan gisteren?

De investering voor het OYP programma is normaal 677,- euro (incl. btw).

Omdat ik op 7 juni voor de eerste keer start met een groep in plaats van 1 op 1, kun je t/m 11 mei instappen voor slechts 477,- euro (incl. btw). 

Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen van  160,- euro.

De 21% btw is aftrekbaar voor (startende) ondernemers.

Ik weet zelf hoe spannend het is om te investeren in jezelf.

Gedachten als: Haal ik wel het gewenste resultaat? Wat als het mij niet lukt? kunnen nu in je hoofd rondspoken. Laat ik voorop stellen dat je met die gedachten geen stap verder komt. Als je iets wilt veranderen, is het tijd om het vanaf nu anders te doen dan gisteren.

Het programma kost je wat, maar wat kost het jou om op dezelfde voet verder te gaan? Waar sta je over 5 jaar als je niets verandert? Wat heeft je constante twijfel je tot nu toe gebracht?

We doen het samen. Je staat er niet alleen voor. Er zullen moeilijke momenten komen, zeker. Ik ben er in de besloten Facebookgroep om je er doorheen te helpen!

Ga uit van het best-case scenario. Focus je daarop en dan weet ik 100% zeker dat jij mega veel waarde uit het programma haalt en over 3 maanden precies weet wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen en vol vertrouwen stappen zet in het realiseren van je droom(leven).

Durf je gevoel te volgen. Als je gevoel zegt ‘YES’, doe het!

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Dit programma werkt alleen als jij ook werkt. Zonder actie en commitment gaat er niets veranderen.

Inmiddels heb ik meer dan 25 vrouwen 1 op 1 door dit programma begeleid en weet ik precies wat werkt en niet werkt. Ik geef jou in het programma al mijn kennis, tips, opdrachten en inzichten die mij en de 25 dames voor jou geholpen hebben om te ontdekken wie je bent, wat je écht wilt én om dit te bereiken. 

Wil je iets veranderen? Dan ben jij degene die in actie moet komen. Alleen wanneer je actief en consistent met het programma aan de slag gaat, zul je merken dat je stap voor stap progressie maakt in het creëren van een leven dat 100% bij jou past. Geheel op jouw voorwaarden. 

Ik geloof er 100% in dat het programma mega waardevol is en ik zal er alles aan doen om het een succes te maken.  

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd bent in het programma en dus reden genoeg hebt om het te volgen. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen en vooral een hele stap om hulp te accepteren, dat begrijp ik. 

Weet dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Ik ben er voor jou tijdens het programma en als je ergens niet uitkomt help ik je. Ik sta in de Facebook groep voor je klaar om je te helpen, te motiveren en je vragen te beantwoorden.

Wil je vrijblijvend sparren met mij of dit écht de juiste keuze is voor je? Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en dan ontdekken we samen of dit programma voor jou geschikt is. 

Heb je nog andere vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar marit@maritmolenaar.nl.

Je hebt nu twee keuzes. Je kiest bewust voor verandering óf je doet niets en blijft in deze benauwde situatie gevangen. Waarvoor kies jij?

Voel je deze combinatie?

Aan de ene kant vind je het rete spannend. Aan de andere kant ben je mega enthousiast en 100% ready for the next step. Uit je comfortzone stappen gaat altijd samen met angst. Zolang je enthousiasme én angst voelt, dan weet je dat het de juiste keuze is. Dat je gaat groeien van deze stap!

We starten 7 juni. De actieprijs geldt t/m woensdag 11 mei 23:59 uur!

Eenmalig 

€ 677,-

€ 477,-

Drie termijnen van

€ 227,-

€ 160,-

Scroll naar top