Wat anderen zeggen over mij

Danielle Luksen

Ik heb een super sterke basis neergezet voor een mooie toekomst waarin ik doe wat bij mij past.

”Voordat ik startte met Own Your Power, liep ik rond met de vragen ‘Wat wil ik nou echt in mijn leven?’, ‘Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?’ en ‘Wat past nou echt bij mij?’. Belangrijke vragen waar ik het antwoord niet op wist.

Ik wilde iets veranderen aan mijn leven, maar ik wist niet precies wat ik wilde veranderen en op welke manier. Via Instagram kwam ik uit bij het Own Your Power programma van Marit en hoewel ik normaal vrij sceptisch ben, wist ik nu meteen dat dit programma paste bij de vraagstukken waarmee ik rondliep.

Gedurende het programma hebben we allerlei verschillende onderwerpen behandeld, zoals je mindset, het onder ogen zien van je angsten, je dagelijkse ritme en gezondheid en de kernwaarden waarvoor je staat. Vanuit deze onderwerpen heb ik bepaald wat mijn energiegevende talenten zijn, wat mijn stip op de horizon is en wat mijn doelen zijn.

Doordat we eerst zijn gedoken in het stukje over jezelf en jouw kracht, kon ik aan de hand daarvan super sterke doelen stellen die écht passen bij wie ik ben en waar ik voor sta! Zonder Own Your Power was dit me niet gelukt.

Marit is een enorm fijn persoon om mee samen te weken. Ze weet precies in te schatten op welke manier ze je het beste kan ondersteunen. Soms had ik een schop onder mijn kont nodig, maar soms had ik ook gewoon een luisterend oor of advies nodig. Marit voelde feilloos aan wat ik op welk moment nodig had. Dankzij Marits kennis en ervaring, wist ze enorm goed hoe ik het beste met bepaalde vraagstukken kon omgaan en ben ik de afgelopen maanden enorm gegroeid. Ik heb een super sterke basis neergezet voor een mooie toekomst waarin ik doe wat bij mij past.

De leeromgeving van het Own Your Power programma is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De modules met de bijbehorende video’s en opdrachtensheets zijn gemakkelijk te vinden. Ik vind de opzet van het programma erg prettig: de combinatie van uitlegvideo’s met daarop aansluitende opdrachten, werkte voor mij erg goed.

Ik merk om me heen dat veel mensen met dezelfde vraagstukken rondlopen als ik. Twijfels over werk, gezondheid, mindset en een gelukkig leven. Vragen over of er niet meer uit het leven te halen valt, waar je echt voldoening uit haalt en wat echt bij je past. Iedereen die met deze of soortgelijke vragen rondloopt, raad ik aan om mee te doen met Own Your Power programma. Ik heb ik korte tijd zóveel geleerd over mezelf, mijn talenten, mijn doelen in het leven en waar ik nou eigenlijk voor sta. Zonder het Own Your Power programma was ik gegarandeerd op oude voet verder gegaan. Het programma heeft voor mij super veel positieve impact gehad!”

Danielle

Lisa Wagenaar

Nu ik het programma heb afgerond voel ik mij positiever, sterker en energieker. Ik heb gave stappen gezet, die al wel in mij zaten maar waar ik voor mij gevoel niet bij kon.

Voor ik met het Own Your Power programma aan de slag ging, was ik herstellende van een burn-out. Ik had het gevoel alsof ik vastliep. Mijn leven kwam door bepaalde omstandigheden even op pauze te staan en toen het beter met me ging wilde ik bepaalde dingen anders, ik wist alleen niet goed hoe. De grootste uitdaging hierin voor mij was echt voor mezelf te kiezen en hulp te accepteren. Daarbij niet naar die negatieve stem in je hoofd te luisteren en de mening van anderen.

Nu ik het programma heb afgerond voel ik mij positiever, sterker en energieker. Ik heb gave stappen gezet, die al wel in mij zaten maar waar ik voor mij gevoel niet bij kon. In deze periode waarin ik minder lekker in mijn vel zat heeft Marit mij hier geweldig in ondersteund om weer dát beste in mij naar boven te halen. Het leven draait erom dat jij een manier vindt waarop je het lekkerst gedijt, zowel in carrière als privé. Het is een hele mooie samenwerking geworden.

Het was heel fijn om met Marit samen te werken. Ze is heel toegankelijk, open, spontaan en eerlijk. Ze benoemt zo bijvoorbeeld de goede punten maar houd je ook een spiegel voor waar nodig. Marit stelt veel rake vragen, zodat je op een andere manier naar dingen gaat kijken en écht stappen gaat zetten als gevolg.

Ik vind Marit heel betrokken en zoekt de verbinding met je op. Als jij tijdens je dag, los van de opdrachten, tegen een bepaalde situatie aanloopt, staat ze open met je daarover te sparren. Dit voelde echt als een stapje extra en ervaarde ik als heel fijn.

Het traject vind ik heel compleet. Je begint bij de basis en uiteindelijk kom je op een punt dat jij ‘bold moves’ gaat zetten. Je doet dit allemaal zelf, maar Marit is wel jouw cheerleader aan de zijlijn. Dit stimuleert en motiveert extra!

Tijdens het traject wordt hele waardevolle informatie op een eenvoudige manier uitgelegd. Ik was bang naast een drukke baan en herstellende van een burn-out, moeilijke kost doorworstelen niet goed zou lukken, dit was totaal niet het geval. De informatie is heel helder en ik kreeg er juist nieuwe energie van.

Ik zou je aanrader met Marit samen te werken als je voelt nieuwe doelen te willen creëren in je leven maar op het moment even niet weet hoe. Dat je het gevoel hebt vast te lopen. Als je jong, ambitieus en echt op zoek bent naar verandering. 

Lisa

lisa

Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

”Mijn grootste uitdaging was omgaan met mijn negatieve gedachtes en vooral negatieve zelfbeeld. Het gevoel stil te staan in mijn leven, geen doel meer te hebben, niet van mezelf te houden en mezelf daardoor grote stappen en uitdagingen in het leven niet gunnen. 

Meedoen aan het Own Your Power programma is een keus die mijn leven zó positief heeft veranderd. Ik heb mezelf teruggevonden, ben zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd. Het gevoel bij Marit was direct vertrouwd, ze begreep me, luisterde naar me en gaf me heldere inzichten

Ik durf nu vaker nee te zeggen en ben bewust bezig met wat ik écht wil. Op mindere momenten kan ik mezelf herpakken en negatieve gedachten ombuigen naar iets positiefs. Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

De oefeningen en filmpjes in de leeromgeving helpen je om jezelf beter te leren kennen, ze leren je wat je kernwaarden en goede eigenschappen zijn en je zet doelen op papier waarmee je daarna aan de slag kunt gaan. In de sessies ga je met Marit in gesprek en helpt je ze met dingen waar je tegenaan loopt.

Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze is eerlijk en waar andere zeggen ’wacht nog even, kijk het aan, het komt wel goed’. Vertelt Marit je dat je er NU iets aan kan doen en dat je met uitstellen niet verder komt.  Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspunten. Ze doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dit is aan alles te merken!

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden omdat het je een boost positieve energie en zelfliefde geeft waar je je hele leven profijt van hebt.”

Lisa Venderink

foto danielle

Het resultaat van het Own Your Power programma is voor mij dat ik weer veel meer energie en blijdschap voel.

”Mijn grootste uitdagingen voordat ik met Marit ging werken, waren met name dat ik niet lekker in mijn vel zat, niet mijn energie van vroeger meer had, vaker negatief was en piekerde, onzekerheid over mijzelf en over mijn toekomst. 

Het resultaat van het Own Your Power programma is voor mij dat ik weer veel meer energie en blijdschap voel. Ik heb mijn droom verder uitgewerkt en een concreet stappenplan gemaakt om dit te gaan bereiken en dat geeft zoveel energie! De eerste stappen zijn al gezet en ik heb er echt vertrouwen in dat ik dit ga bereiken! Ook weet ik veel beter hoe ik om kan gaan met niet-helpende/piekergedachten en waar deze vandaan komen, ken ik mijn kernwaarden en weet ik wat mijn energiegevende talenten zijn. Door deze kennis is mijn zelfvertrouwen gegroeid en kan ik makkelijker belangrijke keuzes maken.

Het was heel fijn om met Marit samen te werken! Met name vond ik het fijn dat ze zo lekker zichzelf is, energiek, positief, oordeel vrij, nuchter en ze zet zich echt volledig voor je in om je oprecht te helpen. Echte aanrader! Ze stelde geïnteresseerd vragen naar hoe het met me ging en hoe de opdrachten gingen, maar gaf ook praktische tips. En een super belangrijk en helpend ding vond ik ook dat ze echt motiveert om je tot actie te zetten.

Ik zou een ander specifiek Marit aanraden omdat ze zich echt volledig inzet om anderen te helpen en erg enthousiast is. Ze heeft een mooie balans in vragen stellen, adviezen/uitleg geven en je kan echt jezelf zijn bij Marit.

Ik zou het programma aanraden aan mensen die niet lekker in hun vel zitten en niet goed weten waar dat aan ligt. Of dat ze het wel al weten maar het niet lukt er iets aan te veranderen. Ook aan mensen die op zoek zijn naar wat ze willen doen in hun leven of het al weten maar nog geen stappen hebben gezet in die richting. Als je twijfelt, doe het toch! Ga er volledig voor en dan zal je merken dat je echt mega veel leert over jezelf!”

Danielle

Veerle van Riemsdijk kleiner

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken.

”Ik wist eigenlijk nooit wat ik écht wilde en wat ik écht leuk vond. Iedere keer probeerde ik het zelf op te lossen.

Ik volgde Marit al een tijd op Instagram. Samen hebben we een telefoongesprek gehad en dit heeft me aan het denken gezet. Na een paar weken twijfelen, had ik de knoop doorgehak en besloot ik mee te doen met het Own Your Power programma.

Ik wilde heel graag hulp bij mijn vragen. Ik was immers al zo lang zelf aan het proberen om antwoorden te vinden. Door middel van opdrachten ga je echt aan jezelf werken.

De rede dat ik voor Marit koos is omdat zij al veel goede reviews op haar website heeft staan, daarnaast ziet het er ook professioneel uit. Ze kon me precies helpen met datgene waar ik mee zat: wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze luistert heel goed en geeft nuttige, waardevolle tips en feedback. Ze staat altijd voor je klaar!

Ik zou Marit zeker aanbevelen bij anderen. Vooral bij meiden die kampen met de vraag: waar sta ik voor, en wat wil ik in mijn leven. Meiden die het even niet meer weten en hulp nodig hebben.

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken. De basis is hiermee gezet.

Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel, zelf keuzes maken. Ik voel me daarnaast ook zelfverzekerder.

Kortom, een supercoach!!!”

Veerle

Ellen van Schie nieuw

Marit is iemand die je echt jezelf laat zijn en het beste in je naar boven haalt.

Ik ben een tijd geleden gestart met het Own Your Power programma. Dit heeft mij erg geholpen en veel inzichten en bewustzijn gegeven. Na deze 3 maanden wilde ik graag samen met Marit verder gaan. Voor mij viel er nog veel te leren. Meer stappen zetten en meer de verdieping opzoeken. Hierna ben ik een vervolg gestart van 6 maanden 1 op 1 coaching. Dit werkte heel goed voor mij. 

Elke sessie bespraken we punten of situaties waar ik tegenaan liep. Door een langere tijd met Marit samen te werken leerde zij mij goed kennen. Na deze bijna 9 maanden samen heb ik heel veel stappen gemaakt. Ben ik bewuster geworden van mijn gedachten en ook vooral waar ben ik goed in en waar ik trots op ben. 

Daarnaast ook zoveel geleerd om anders te kijken naar bepaalde situatie of de manier waarop je reageert. Door samen momenten of scenario’s te bespreken kon ik hier heel veel van leren.

Marit is iemand die je echt jezelf laat zijn en het beste in je naar boven haalt. Heel eerlijk, iets waarvan ik van houd. Door te zien waar je verbetering zit kan je stappen maken. Ik weet niet hoe goed ik dit verder in woorden moet uitleggen, maar Marit is een super mens! Ben heel blij dat ik haar heb leren kennen. De positiviteit die Marit uitstraalt is aanstekelijk.

Dit heeft erin geresulteerd dat ik zelfs na deze 9 maanden verder wil werken met Marit om zo nog meer stapjes vooruit te maken, veel te leren, positiever in het leven te staan en mezelf prioriteit één te maken.

Ellen

roos

Ik ben mij veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten. Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik écht wil.

”Ik startte met het Own Your Power programma omdat ik veel zat na te denken over wat ik nou wilde in mijn leven en twijfelde of mijn leven wel goed genoeg was.

Nu na 3 maanden ben ik veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten.

Ik ben ook veel bewuster van de impact die de meningen van anderen hebben op mij. Ik kies nu veel meer ervoor om op mezelf te vertrouwen en om de meningen van anderen niet voor waarheid aan te nemen.

Ik voel me meer mijn eigen persoon. Ik voel ook dat mijn leven meer mijn leven is geworden! Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik wil. 

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze is erg eerlijk en duidelijk, dat had ik zeker nodig af en toe. Ze windt er geen doekjes om en dat is juist fijn! Ze geeft ook complimenten en laat duidelijk zien waar verbetering zit, maar ook waarin je gegroeid bent. 

Ik raad het programma zeker aan! Je neemt jezelf en je leven onder de loep en dat heel stapsgewijs.

Roos van Leeuwen

lisanne klein

Ik heb nu een vast dagelijks ritme en plan ik tijd voor mezelf in. Ik heb stappen gezet richting een andere baan, waar ik binnenkort mag beginnen. Daarnaast heb ik ook veel over mezelf geleerd. 

”Een van mijn grootste uitdagingen voordat ik begon met het Own Your Power programma was het ontbrekende plezier in mijn werk. Ik stond met tegenzin op ’s ochtends en het voelde alsof ik niet bijdroeg. Ook maakte ik me snel druk om wat andere mensen van mij zouden vinden

Dankzij het programma heb ik nu een vast dagelijks ritme en plan ik tijd voor mezelf in. Ik heb stappen gezet richting een andere baan, waar ik binnenkort mag beginnen. Daarnaast heb ik ook veel over mezelf geleerd. 

Met Marit samenwerken is heel fijn! Ze is een luisterend oor en komt met goede tips. Daarnaast zijn de modules uit de online leeromgeving helder en goed uitgelegd. Het zet je aan het denken en je maakt concreet plannen om dingen aan te pakken waar je tegenaan loopt.

Marit denkt goed mee, luistert oprecht en komt met goede adviezen. Ze geeft handvatten om direct ergens mee aan te slag te kunnen. Ook geeft ze het aan wanneer je een plan beter eerst even kunt uitstellen. Marit doet altijd haar best en reageert snel op berichtjes. Ik zou het programma zeker aanraden aan mensen die ook stappen verder willen maken en niet weten waar ze moeten beginnen.

Lisanne

profielfoto sacha sacha kop klein

De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden!

‘’Ik heb de online training: Creëer je eigen van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen.

Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om daadwerkelijk in beweging te komen. De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Er gaat niks veranderen, als ik zelf geen actie onderneem. Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!”

Sacha Kop

dsc

Marit is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede adviezen.

”Ik heb de online training: Creëer je eigen leven gevolgd van Marit omdat ik weinig rust en eigen tijd had. Ik had het idee dat mijn leven aan mij voorbij ging. Ik vroeg me af wat ik nou wilde.

Door de online training heb ik nu veel inzichten gekregen waardoor ik beter snap wat ik nodig heb. Het heeft me in actie gezet om actief bezig te zijn met mezelf en mijn doelen. Dit wil ik ook blijven doen.

Ik raad Marit en de training zeker aan bij anderen. Marit is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede adviezen. Daarnaast is de training op prettig manier opgezet zodat je rustig alle stappen kan doorlopen.”

Lisanne

dsc

Dankzij Marit maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Ik kies nu voor mezelf en ga een eigen onderneming starten!

Ik startte met het Own Your Power coachprogramma omdat ik dacht dat mijn leven wel oké was, maar dit toch niet zo voelde. Dankzij Marit ben ik nu dichterbij mijn gevoel gekomen en maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Hierdoor weet ik steeds beter waar ik blij van word en wat mij energie geeft. Ik kies nu voor mezelf en weet steeds beter wanneer ik me laat beïnvloeden door een ander of negatieve stemmetjes, dit kan ik nu halt toeroepen.’

Door het programma heb ik nu mijn passie voor fotograferen herontdekt en ga ik naast mijn huidige baan een eigen onderneming hierin starten.

Samenwerken met Marit is erg prettig, ze is rustig en het contact is erg laagdrempelig. Met haar enthousiasme weet ze mij te motiveren en ook enthousiast te maken.”

Anoniem

dsc

Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor.

”Ik heb deelgenomen aan online training: Creëer Je Eigen Leven omdat ik mijn leven beoordeelde als gemiddeld en merkte dat als mensen vroegen hoe het ging, dat ik altijd ‘prima’ zei, zonder dat echt te menen. Ik was mij weinig bewust van waarom ik deed wat ik deed en miste richting en doelen in mijn leven.

Door de training sta ik bewuster in het leven en doe ik dingen met een doel. Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor. Ik doe nu dingen omdat ik ze zelf wil en niet omdat anderen het van mij vragen of verwachten. Het feit dat mijn leven betekenis en richting heeft gekregen, geeft mij enorm veel rust. Doordat ik minder pieker, houd ik tijd over voor wat voor mij echt belangrijk is. 

De begeleiding van Marit per mail was voor mij erg waardevol, omdat ze mij op een andere manier naar de opdrachten liet kijken. Haar feedback heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf kritische vragen ben gaan stellen.

Ik zou de training zeker aanraden aan iedereen die een ‘prima’ leven heeft zonder richting of betekenis. Ik denk dat het voor iedereen goed is om op deze manier te reflecteren op je leven. Het geeft nieuwe inzichten en maakt je sterker als mens.

Anne

Melissa van Hoogdalem klein

Ik zet mezelf nu op nummer 1 en kijk veel positiever naar het leven. Samen met Marit haar hulp heb ik mijn mindset kunnen veranderen en vooral veel meer rust in mijn leven gecreëerd.

”Toen ik drie maanden geleden Marit haar post op facebook tegen kwam, kon ik niets anders dan me aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Marit haar verhaal sprak me meteen aan omdat ik zoveel raakvlakken in mijn eigen leven zag. Terug van mijn reis wist ik eigenlijk nooit zo goed wat ik wilde doen, en dacht ik ook ‘is dit het nou?’ of ‘wat vind ik nou echt leuk om te doen?’.

In ons eerste gesprek wist Marit me meteen op mijn gemak te laten voelen waardoor ik het avontuur aan ben gegaan om het Own Your Power programma te volgen.

Voor mij was het vooral belangrijk meer zelfvertrouwen te krijgen en erachter proberen te komen wat mijn talenten zijn en vooral wat ik leuk vind om te doen.

Het programma heeft mij heel anders naar het leven doen kijken. Ik zet mezelf nu op nummer 1 en kijk veel positiever naar het leven. Ik durf mezelf te zijn en mijn eigen mening te geven. Samen met Marit haar hulp heb ik mijn mindset kunnen veranderen en vooral veel meer rust in mijn leven gecreëerd.

In onze gesprekken nam Marit de tijd om naar me te luisteren en wist ze precies de juiste vragen te stellen. Marit haar tips en ideeën hebben mij ook iedere keer weer vooruit geholpen als ik even vastliep. Super fijn dat ze altijd bereikbaar was.

Ik zou Marit zeker aanraden als coach. Ze is een super fijn en positief persoon waar je meteen energie van krijgt.”

Melissa

marit molenaar

Dankzij Marit sta ik weer vol energie in het leven en weet ik wat ik wil!

Ik stond op een punt in mijn leven dat ik het echt even niet meer wist. Tijdens een slapeloze nacht zag ik een advertentie op Instagram voorbij komen van Marit. Ik heb mij ingeschreven voor haar Call to Freedom en mijn problemen bij haar neergelegd.

Mijn voornaamste problemen waren dat ik veel last had van negatieve gedachtes en dat ik mij onzeker voelde door vervelende ervaringen in het verleden. Marit heeft mij haar 3 maanden traject Own Your Power aangeboden. Doordat Marit vol overtuigend over kwam op mij en mij meteen begreep had ik gelijk vertrouwen in haar en de reacties op haar site waren veel belovend.

Ik zou ook precies over 3 maanden starten aan mijn nieuwe opleiding dus zag dit als kans om mezelf aan te pakken om fris een nieuwe fase in te gaan.

Ik ben blij dat ik meer geleerd heb over het menselijk brein en waarom ik last had van bepaalde gedachtes. De spiegel die Marit je voor houdt helpt hier extra bij. Ook vraagt ze door op punten en kom je achter dingen waar je zelf geen erg in had.

Dankzij Marit sta ik weer vol energie in het leven en weet ik wat ik wil en als ik een moeilijke dag heb pak ik haar leerstof erbij en weet ik waarop ik moet letten.

Marit kan ik niet anders beschrijven dan een vrolijke noot. Altijd lief, vriendelijk en even opgewekt, dit werkt aanstekelijk.

Ik zou het programma aanraden voor iedereen die vastloopt in haar leven en even niet meer weet welke kant zij op wilt. Gun jezelf deze investering in jezelf. 

Tess

Dynothra de Boer jpg

Marit is open, benaderbaar en oprecht. Ik kan alles tegen haar zeggen en ze straalt ook professionaliteit en rust uit.

Om te beginnen: Dankjewel!! Dankjewel voor alles. Voor het fijne Own Your Power programma, wat me op een plek heeft gebracht die nu bijna ‘normaal’ lijkt, maar een paar maanden geleden onmogelijk leek.

Voordat ik met het Own Your Power programma begon was ik ongelukkig in mijn werk en dacht ik dat stoppen geen optie was, vanwege belemmerende overtuigingen zoals: mijn ouders zullen teleurgesteld zijn, dan heb ik geen inkomen en ik geef een felbegeerd plekje op.

Ik durfde niet te stoppen terwijl ik dat diep van binnen wel wilde, maar zelfs dat durfde ik eerst nog niet toe te geven. En dit werkte voor mij ook door op andere dingen, dat ik ook minder genoot van sociale dingen bijvoorbeeld en me futloos voelde.

Dankzij het Own Your Power programma heb ik mijn baan opgezegd, ben ik bezig met mijn eigen online bedrijf starten en sta ik op het punt om voor onbepaalde tijd te gaan reizen.

Ook kan ik dankzij het programma accepteren dat ‘het even niet weten’ ook oké is. Ik heb geleerd om de ‘wat wil ik’ vraag soms ook te durven loslaten. En dat je veel meer kan dan dat je denkt!!

Ik heb nu het inzicht dat talenten die voor jou vanzelfsprekend zijn, zijn voor iemand anders bijzonder. En ik durf meer voor mezelf te kiezen. Ik doe wat ik kan oplossen en laat los waar ik geen invloed op heb. Ik leef meer in het moment en voel me meer verbonden met mezelf.

Met Marit samenwerken was heel fijn! Ze is open, benaderbaar en oprecht. Ik kan alles tegen haar zeggen en ze straalt ook professionaliteit en rust uit. Ik vind dat ze goed inspeelt op iemands persoonlijke situatie en daar ook het programma op aanpast, dat is heel fijn!!

Ik zal anderen zeker aanraden om met Marit samen te werken! Vooral aan meiden die zich in dezelfde positie bevinden als ik eerst. Een “volwassen” baan, waar ze eigenlijk niet gelukkig in zijn en veel groter willen dromen maar dit niet durven. En ik denk dat jij ook goed meiden kan helpen die niet goed in hun vel zitten, om meer bewust te worden van hun eigen talenten en krachten.

Dankjewel voor al je persoonlijke aandacht en lieve extra’s, postkaartjes en appjes. Dat maak jou echt bijzonder! Je bent coach en denkt echt aan dat stapje extra. Dat maakt het heel persoonlijk.”

Dynothra

dsc

Ik ben me dankzij het Own Your Power programma bewust geworden dat ik NU al gelukkig ben. Dat ik meer in het NU mag leven en in het NU alles al voor elkaar heb. 

Mijn grootste uitdaging  voordat ik begon met het Own Your Power programma was het vinden van tijd of eigenlijk het maken van tijd, om vervolgens pas te kunnen genieten van al het moois om mij heen en het beetje vrije tijd extra.

Ik ben me dankzij het Own Your Power programma bewust geworden dat ik NU al gelukkig ben. Dat ik meer in het NU mag leven en in het NU alles al voor elkaar heb. 

Ik probeer mijzelf hier elke dag bewust op te maken door het tegen mezelf te zeggen, hierdoor voel ik mij ook daadwerkelijk gelukkiger en schakel ik de toekomstgedachten een beetje uit. 

Dat geeft rust en laat mij meer genieten van het NU. Hierdoor merk ik dat ik minder pieker en dit ook beter kan uitschakelen. Verder laat ik mij niet meer zoveel beïnvloeden door de mening en houding van anderen, hierdoor voel ik mijzelf meer in mijn eigen kracht en doe het op mijn manier.

Ik vond het prettig om met Marit mijn verhaal te delen en mijzelf daardoor beter te leren kennen qua talenten en kernwaarden.

Marit denkt praktisch mee en geeft mooie ideeën over mijn toekomst die aansluiten bij mijn kernwaarden en talenten. Voor mijn gevoel haalde mij dat een beetje uit mijn tunnel gedachten en het gaf mij extra energie!

Na Marit een tijdje te volgen via Instagram voelde het vertrouwd en kreeg ik het idee dat Marit mij wel verder kon helpen en toen ze zei dat ik hier mijn hele leven iets aan zou hebben, was dat wel de druppel om er ook echt voor te gaan. 

Ik raad Marit haar hulp aan doordat ze praktisch meedenkt en weet waar ze het over heeft. Ik zou het aanraden aan iemand die met de ‘wat wil ik’ vraag worstelt en niet verder komt. Door eerst naar binnen te keren bij jezelf en iemand te hebben die met je meedenkt, kom je een stuk verder.

Anoniem

Kim Bonants

Doordat Marit heel goed luistert pikt ze veel op, stelt ze de juiste (soms behoorlijke confronterende) vragen en helpt ze heel erg goed mee in hoe je dingen kan formuleren en beredeneren.

”Na mijn studie ben ik gaan werken in een functie wat 5 jaar geleden nog klonk als een droombaan voor mij. 40 uur werken, zowel praktisch gericht als op kantoor in een klein producerend bedrijf. Na een een half jaar (nu 1 jaar geleden) begon er een stemmetje in mijn hoofd te praten en te klagen. 

Drie jaar lang heb ik in een depressie gezeten, het waren zware jaren maar achteraf, nu het weer goed met mij gaat, heb ik er heel veel van geleerd. Ik werd mij bewust van de duur van het leven en het feit dat je er echt zelf iets van moet maken.

Op kantoor keek ik constant uit het raam, ik wilde naar buiten, naar het bos, want daar voel ik mij het beste. Ik wil niet moeten vragen of ik vrij mag hebben. Ik wil niet moeten melden dat ik naar de dokter moet. Ik wil niet gevangen zitten van 8 tot 5. Ik wil de stress niet meer ervaren die ik voel. Ik wil niet elke dag meer een masker opzetten en doen alsof alles goed is. 

Maar wat wil ik dan wel? Uren was ik daar mee bezig, op het werk, thuis, in bed. Hierdoor ervaarde ik nog meer stress en de ene naar de andere migraine aanval kwam opzetten. Verandering, dat had ik nodig. Naar ongeveer een jaar vol stress en verdriet omdat ik geen idee had wat ik moest doen, was daar Marit!

Een tijd lang keek ik zo nu en dan op haar insta pagina, moet ik het wel of niet doen? Uiteindelijk besloot ik een gratis en vrijblijvend gesprek met haar aan te gaan, dat was best een grote drempel voor mij. Ik vraag niet snel om hulp. 

Aan de telefoon merkte ik al dat Marit is zoals ze op haar pagina ook overkomt, energie vol, vrolijk en behulpzaam. Zelfs in dit gesprek heb ik mede door haar al bepaalde knopen direct kunnen doorhakken. Dat voelde echt heel goed! Na het knopen hakken hadden we nog een gesprek, ik besloot meteen om het Own Your Power programma aan te gaan. 

Tijdens een coachsessie kwam ik erachter dat Marit jonger is dan ik zelf, ik dacht een seconde of 2 “hoe kan zo’n broekie mij nou iets leren?”. Ha nou.. Zo’n “broekie” kan dus echt iedereen, jong en oud, wat leren. 

Doordat Marit heel goed luistert pikt ze veel op, stelt ze de juiste (soms behoorlijke confronterende) vragen en helpt ze heel erg goed mee in hoe je dingen kan formuleren en beredeneren. 

Het zal je verbazen hoeveel je eigenlijk al weet over jezelf maar die dingen moeten naar boven gebracht worden, en daar heeft Marit mij ontzettend mee geholpen. 

Ik weet nu wie ik ben, waarom ik dit ben, waarom ik dit wil zijn en wie ik wil worden. Want zelfontwikkeling stopt nooit. Ik zie weer een toekomst voor mij en ik heb er onwijs veel zin in. Het is geweldig om alles helder te hebben voor jezelf.

Ondertussen heb ik zelfs een collega aangeraden om met Marit aan de slag te gaan. Mocht je twijfelen of je met Marit wilt samen werken kan ik alleen maar zeggen: Doen!”

Kim

dsc

Ik heb meer vertrouwen in dat de stappen die ik neem de juiste zijn en durf weer meer te vertrouwen op mij intuïtie.

Mijn grootste uitdagingen voordat ik met Marit ging werken was dat ik geen plezier haalde uit mijn werk. Ik wilde ander werk doen maar ik had geen idee wat ik wel wilde. Dit zorgde ervoor dat ik niet lekker in mijn vel zat en had ik weinig energie. Ik hoorde wel allerlei info in podcasts, boeken, etc. En daar zeiden mensen vaak in dat je gewoon voor je doelen gaan en niet bang moet zijn. Maar ik wist niet eens wat mij doel dan was. Dat gaf mij een machteloos gevoel.

Ik ben het Own Your Power programma gaan volgen omdat ik een aantal keer een advertentie zag op Instagram van Marit. De punten die ze daarin beschreef sloten erg aan bij de dingen waarmee ik aan het struggelen was. Toen heb ik de gratis masterclass gevolg en de online training: ‘ontdek je talent’ gedaan. Na een de match call heb ik de knoop door gehakt om een investering in mijzelf te doen en ben ik gestart met het programma. De manier van coachen sprak mij aan. Lekker zelf actief aan opdrachten werken maar ook het persoonlijke contact met Marit online lekker vanuit huis.

Door het programma weet ik nu beter waar mijn interesses liggen, wat mijn energie gevende talenten zijn. Ik durf meer lastige stappen te zetten en heb ik ze ook echt gezet. Niet alleen op werkgebied maar ook in het algemeen. Ik spreek meer naar anderen uit wat mij dromen zijn en verzamel de mensen om mij heen waar ik positieve energie van krijg. Ik voel mij meer gefocust op wat ik graag wil en zorg beter voor mijzelf. Ik heb meer vertrouwen in dat de stappen die ik neem de juiste zijn en durf weer meer te vertrouwen op mij intuïtie.

Het samenwerken met Marit voelde al snel prettig en vertrouwd. Het voelde meteen best persoonlijk op een prettige manier. Door de kaartjes die ze af en toe stuurde, dat je elkaar volgt op sociale media en het delen van de trotse momenten op vrijdag via de WhatsApp. Maar ze bleef hierin wel professioneel.

De coachsessies waren op de juiste momenten gepland en erg verhelderend.

Ik zou Marit zeker aanraden aan mensen die niet weten wat ze willen op het gebied van werk of hun dromen niet durven waar te maken. Vooral wat creatievere mensen die graag willen ondernemen.

Tamara

dsc

Ik heb zo veel meer energie gekregen door het programma en sta nog positiever in het leven

”Voordat ik startte met het OYP programma, kostte ontzettend veel dingen me energie, vooral mijn werk. Ik vond het verschrikkelijk om ’s morgens op te moeten staan om te gaan werken en kwam eind van de dag uitgeblust thuis. Ik merkte dat ik steeds negatiever en chagrijniger werd, omdat ik continu moe was en niet het idee had dat ik de tijd en energie had om aan mezelf te denken. De grootste vraag was dan ook voordat ik begon met het programma ‘wie ben ik en wat past er precies voor een carrière bij mij’ want voor mijn gevoel waren dat de vragen waar ik antwoord op moest krijgen om weer meer energie te krijgen. 

Het programma heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en weet dat ik op mezelf kan en mag vertrouwen. Ook heb ik geleerd dat ‘nee’ zeggen helemaal niet erg is en dat tijd nemen voor mezelf super belangrijk is. Ik heb zo veel meer energie gekregen door het programma en sta nog positiever in het leven. Nu het is afgelopen vind ik het best spannend of ik niet weer terugval in mijn oude patronen, maar deze heb ik door het programma leren herkennen en ik weet wat me te doen staat wanneer ik het herken.  

Ik vond het erg prettig om met Marit samen te werken. Marit stond er altijd voor open om mee te denken en vragen te beantwoorden. Wat ik erg fijn vond is dat ze niet een kort berichtje terug stuurde, maar echt even de tijd nam om via een spraakbericht mij van feedback te voorzien.

Het was heel erg fijn om met de opdrachten in de online leeromgeving bezig te zijn. Er zat een goede opbouw in, waardoor ik mezelf steeds beter leerde kennen. Ik merkte echt dat ik steeds beter in mijn vel zat en meer zelfvertrouwen kreeg. Af en toe waren de opdrachten best wel confronterend maar dat heeft ervoor gezorgd dat ik kon groeien.

Ik zou het programma zeker aanraden. Vooral aan jonge vrouwen die merken dat ze niet helemaal lekker in hun vel te zitten door het werk dat ze doen, maar niet goed weten welke stappen ze kunnen zetten in hun carrière om wel gelukkig te worden. Daarnaast is het zeker aan te raden aan dames die twijfelen om ondernemer te worden, Marit kunt anderen goed daarin ondersteunen.”

Michelle

dsc

Marit dacht altijd kritisch mee en wist de goede vragen te stellen. Heel blij!

”Voordat ik startte met het Own Your Power programma wist ik niet zo goed wat ik eigenlijk wilde. Ik wist zeker dat ik niet meer blij was met mijn huidige baan en dat ik iets anders wilde, maar dus nog geen concreet idee wat dan wel.

Nu 3 maanden later weet ik wat mijn droom daadwerkelijk is (een Bed & Breakfast of Boutique Hotel). Omdat ik deze droom nu voor ogen heb, voelt mijn huidige baan veel minder negatief aan, en zie ik het meer als middel om nu redelijk comfortabel geld te verdienen en in de tussentijd aan mijn echte droom te werken. Het is echt een mindset-switch, ik heb nieuwe energie gevonden.

Ik voelde meteen een klik met Marit en vond het contact heel fijn. De combinatie van zelf opdrachten online doen en dan in het ‘echt’ (via Zoom) nog net iets dieper te gaan, was voor mij de key. Anders blijft het theoretisch. Door het contact met Marit had ik ook een stok achter de deur om de opdrachten ook echt goed te doen en er alles uit te halen. Marit dacht altijd kritisch mee en wist de goede vragen te stellen. Heel blij!

Marit heeft me echt geholpen om anders te denken. Echt te durven dromen en de stap te zetten in het NU, ipv ‘ooit ga ik dit doen’

Mandy

Femke van der Laan

Ik voel meer ruimte om mijn leven op mijn manier te mogen indelen.

”Mijn grootste uitdagingen voordat ik met het Own Your Power programma begon waren dat ik de weken een beetje als een ‘sleur’ ervaarde. Iedere week zag er vergelijkbaar uit. Verder had ik al een tijdje het idee om een combinatie te gaan maken met circus en psychologie, maar ik voelde niet de tijd, ruimte en het vertrouwen in mezelf om hier concreet mee bezig te zijn.  

Het resultaat van het Own Your Power programma voor mij is dat ik meer ruimte voel om mijn leven op mijn manier te mogen indelen. Marit heeft me het vertrouwen gegeven dat je keuzes kunt maken en dat je altijd weer opnieuw kunt kiezen, mocht het toch niet werken.

Ik heb de eerste stappen gezet richting een traject voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben en heb meer vertrouwen gekregen in mezelf om ook vervolgstappen te gaan zetten.

Met Marit samenwerken was fijn. Ik vond het prettig om met iemand samen te werken die van ongeveer dezelfde leeftijd is en die al dingen doet die ik ook graag zou willen. Dat gaf me hoop dat dit soort dingen mogelijk zijn. Verder vond ik het erg prettig dat Marit oprecht geïnteresseerd was, goed voorbereid was op de online sessies en altijd meedacht en tips wilde delen.  

Als psycholoog wist ik al veel van wat Marit in de video’s vertelde, maar Marit heeft het in de opdrachten heel praktisch toepasbaar gemaakt. De opdrachten waren voor mij een stok achter de deur om echt eens bij mezelf stil te staan i. p. v. met name altijd voor de ander te zorgen. De opdrachten waren voor mij altijd helder en het doel duidelijk. 

Ik zou een ander aanraden om met Marit te gaan werken omdat ik het iedereen gun om meer zijn dromen achterna te gaan en zijn leven in te vullen op een manier die bij hem/haar past. Marit is daar voor mij zeker een motivatie en steun in de rug geweest om ervoor te gaan. Ik zou het Own Your Power programma aanraden aan mensen die voelen dat ze iets anders zouden willen doen in hun leven, maar daar nog erg zoekende in zijn. Het programma helpt je om jezelf te leren kennen en te kijken wat voor jou belangrijk is.”

Femke

dsc

Komt jouw review hier?

Na het lezen van de reviews is het nu tijd voor actie! Jij weet wat je te doen staat.

Go for it!

Scroll naar top