Wat anderen zeggen over mij

lisa

Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

”Mijn grootste uitdaging was omgaan met mijn negatieve gedachtes en vooral negatieve zelfbeeld. Het gevoel stil te staan in mijn leven, geen doel meer te hebben, niet van mezelf te houden en mezelf daardoor grote stappen en uitdagingen in het leven niet gunnen. 

Meedoen aan het Own Your Power programma is een keus die mijn leven zó positief heeft veranderd. Ik heb mezelf teruggevonden, ben zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd. Het gevoel bij Marit was direct vertrouwd, ze begreep me, luisterde naar me en gaf me heldere inzichten

Ik durf nu vaker nee te zeggen en ben bewust bezig met wat ik écht wil. Op mindere momenten kan ik mezelf herpakken en negatieve gedachten ombuigen naar iets positiefs. Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

De oefeningen en filmpjes in de leeromgeving helpen je om jezelf beter te leren kennen, ze leren je wat je kernwaarden en goede eigenschappen zijn en je zet doelen op papier waarmee je daarna aan de slag kunt gaan. In de sessies ga je met Marit in gesprek en helpt je ze met dingen waar je tegenaan loopt.

Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze is eerlijk en waar andere zeggen ’wacht nog even, kijk het aan, het komt wel goed’. Vertelt Marit je dat je er NU iets aan kan doen en dat je met uitstellen niet verder komt.  Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspunten. Ze doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dit is aan alles te merken!

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden omdat het je een boost positieve energie en zelfliefde geeft waar je je hele leven profijt van hebt.”

Lisa Venderink

roos

Ik ben mij veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten. Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik écht wil.

”Ik startte met het Own Your Power programma omdat ik veel zat na te denken over wat ik nou wilde in mijn leven en twijfelde of mijn leven wel goed genoeg was.

Nu na 3 maanden ben ik veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten. Ik ben ook veel bewuster van de impact die de meningen van anderen hebben op mij. Ik kies nu veel meer ervoor om op mezelf te vertrouwen en om de meningen van anderen niet voor waarheid aan te nemen.

Ik voel me meer mijn eigen persoon. Ik voel ook dat mijn leven meer mijn leven is geworden! Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik wil. 

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze is erg eerlijk en duidelijk, dat had ik zeker nodig af en toe. Ze windt er geen doekjes om en dat is juist fijn! Ze geeft ook complimenten en laat duidelijk zien waar verbetering zit, maar ook waarin je gegroeid bent. 

Ik raad het programma zeker aan! Je neemt jezelf en je leven onder de loep en dat heel stapsgewijs.

Roos van Leeuwen

ellen van schie

Ik heb in 3 maanden tijd mooie stappen gezet om een betere versie van mezelf te worden. Hierdoor ben ik blijer met mezelf en een fijner persoon voor anderen.

”Mijn grootste uitdagingen waren omgaan met mijn negatieve gedachten, deze bewust ‘horen’ en laten gaan. Daarnaast liep ik ook tegen de chaos aan in mijn hoofd, alle eeuwige to do lijstjes en hoge verwachtingen die ik mezelf oplegde. Ik vroeg veel te veel van mezelf en nam totaal geen tijd voor mezelf.

Door het Own Your Power coach programma heb ik veel kleine stapjes gezet die samen een grote impact hebben gemaakt. Ik weet nu beter wat ik nodig heb, ik ben bewust van mijn gedachten en keuzes en ik voel mij zekerder.

Ik heb in 3 maanden mooie stappen gemaakt om een betere versie van mezelf te worden. Hierdoor ben ik blijer met mezelf en een fijner persoon voor anderen.

Met Marit samenwerken is heel fijn. Ik kan alles met Marit delen en dit heb ik echt niet bij iedereen. Marit is erg duidelijk, legt de stof goed uit, geeft veel tips en stelt de juiste vragen. 

Ik zou Marit zeker aanraden omdat ik denk dat ze veel dames zou kunnen helpen. Om wie ze is, hoe ze het doet en alles oppakt en daarnaast is de online leeromgeving ook goed ingericht, erg duidelijk met leuke video’s.”

Ellen

danielle stam

Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt.

”Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik regelmatig niet lekker in mijn vel zat. Waar ik voorheen vaak blij was, was ik nu negatief en had ik minder zin om dingen te ondernemen.

Door de online training van Marit zit ik lekkerder in mijn vel. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens de opdrachten uit de modules. Iedere keer na het maken van een opdracht kreeg ik nieuwe inzichten en dit maakte me blij en gaf rust. Hier kreeg ik nieuwe frisse energie van.

Ik raad Marit en de training zeker aan. Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ook heeft ze me écht gestimuleerd stappen te zetten en door te gaan.”

Danielle

zoé rikken

Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid.

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!

Marit is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven.

Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid.

Ik sta met veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé

profielfoto sacha sacha kop klein

De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden!

‘’Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen.

Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om daadwerkelijk in beweging te komen. De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Er gaat niks veranderen, als ik zelf geen actie onderneem. Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!”

Sacha Kop

dsc

Marit is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede adviezen.

”Ik heb de online training gevolgd van Marit omdat ik weinig rust en eigen tijd had. Ik had het idee dat mijn leven aan mij voorbij ging. Ik vroeg me af wat ik nou wilde.

Door de online training heb ik nu veel inzichten gekregen waardoor ik beter snap wat ik nodig heb. Het heeft me in actie gezet om actief bezig te zijn met mezelf en mijn doelen. Dit wil ik ook blijven doen.

Ik raad Marit en de training zeker aan bij anderen. Marit is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede adviezen. Daarnaast is de training op prettig manier opgezet zodat je rustig alle stappen kan doorlopen.”

Lisanne

dsc

Dankzij Marit maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Ik kies nu voor mezelf en ga een eigen onderneming starten!

Ik startte met het Own Your Power coachprogramma omdat ik dacht dat mijn leven wel oké was, maar dit toch niet zo voelde. Dankzij Marit ben ik nu dichterbij mijn gevoel gekomen en maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Hierdoor weet ik steeds beter waar ik blij van word en wat mij energie geeft. Ik kies nu voor mezelf en weet steeds beter wanneer ik me laat beïnvloeden door een ander of negatieve stemmetjes, dit kan ik nu halt toeroepen.’

Door het programma heb ik nu mijn passie voor fotograferen herontdekt en ga ik naast mijn huidige baan een eigen onderneming hierin starten.

Samenwerken met Marit is erg prettig, ze is rustig en het contact is erg laagdrempelig. Met haar enthousiasme weet ze mij te motiveren en ook enthousiast te maken.”

Anoniem

dsc

Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor.

”Ik heb deelgenomen aan online training omdat ik mijn leven beoordeelde als gemiddeld en merkte dat als mensen vroegen hoe het ging, dat ik altijd ‘prima’ zei, zonder dat echt te menen. Ik was mij weinig bewust van waarom ik deed wat ik deed en miste richting en doelen in mijn leven.

Door de training sta ik bewuster in het leven en doe ik dingen met een doel. Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor. Ik doe nu dingen omdat ik ze zelf wil en niet omdat anderen het van mij vragen of verwachten. Het feit dat mijn leven betekenis en richting heeft gekregen, geeft mij enorm veel rust. Doordat ik minder pieker, houd ik tijd over voor wat voor mij echt belangrijk is. 

De begeleiding van Marit per mail was voor mij erg waardevol, omdat ze mij op een andere manier naar de opdrachten liet kijken. Haar feedback heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf kritische vragen ben gaan stellen.

Ik zou de training zeker aanraden aan iedereen die een ‘prima’ leven heeft zonder richting of betekenis. Ik denk dat het voor iedereen goed is om op deze manier te reflecteren op je leven. Het geeft nieuwe inzichten en maakt je sterker als mens.’

Anne

Scroll naar top