Wat anderen zeggen over mij

lisa

Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

”Mijn grootste uitdaging was omgaan met mijn negatieve gedachtes en vooral negatieve zelfbeeld. Het gevoel stil te staan in mijn leven, geen doel meer te hebben, niet van mezelf te houden en mezelf daardoor grote stappen en uitdagingen in het leven niet gunnen. 

Meedoen aan het Own Your Power programma is een keus die mijn leven zó positief heeft veranderd. Ik heb mezelf teruggevonden, ben zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd. Het gevoel bij Marit was direct vertrouwd, ze begreep me, luisterde naar me en gaf me heldere inzichten

Ik durf nu vaker nee te zeggen en ben bewust bezig met wat ik écht wil. Op mindere momenten kan ik mezelf herpakken en negatieve gedachten ombuigen naar iets positiefs. Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

De oefeningen en filmpjes in de leeromgeving helpen je om jezelf beter te leren kennen, ze leren je wat je kernwaarden en goede eigenschappen zijn en je zet doelen op papier waarmee je daarna aan de slag kunt gaan. In de sessies ga je met Marit in gesprek en helpt je ze met dingen waar je tegenaan loopt.

Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze is eerlijk en waar andere zeggen ’wacht nog even, kijk het aan, het komt wel goed’. Vertelt Marit je dat je er NU iets aan kan doen en dat je met uitstellen niet verder komt.  Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspunten. Ze doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dit is aan alles te merken!

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden omdat het je een boost positieve energie en zelfliefde geeft waar je je hele leven profijt van hebt.”

Lisa Venderink

Veerle van Riemsdijk kleiner

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken.

”Ik wist eigenlijk nooit wat ik écht wilde en wat ik écht leuk vond. Iedere keer probeerde ik het zelf op te lossen.

Ik volgde Marit al een tijd op Instagram. Samen hebben we een telefoongesprek gehad en dit heeft me aan het denken gezet. Na een paar weken twijfelen, had ik de knoop doorgehak en besloot ik mee te doen met het Own Your Power programma.

Ik wilde heel graag hulp bij mijn vragen. Ik was immers al zo lang zelf aan het proberen om antwoorden te vinden. Door middel van opdrachten ga je echt aan jezelf werken.

De rede dat ik voor Marit koos is omdat zij al veel goede reviews op haar website heeft staan, daarnaast ziet het er ook professioneel uit. Ze kon me precies helpen met datgene waar ik mee zat: wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze luistert heel goed en geeft nuttige, waardevolle tips en feedback. Ze staat altijd voor je klaar!

Ik zou Marit zeker aanbevelen bij anderen. Vooral bij meiden die kampen met de vraag: waar sta ik voor, en wat wil ik in mijn leven. Meiden die het even niet meer weten en hulp nodig hebben.

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken. De basis is hiermee gezet.

Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel, zelf keuzes maken. Ik voel me daarnaast ook zelfverzekerder.

Kortom, een supercoach!!!”

Veerle

roos

Ik ben mij veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten. Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik écht wil.

”Ik startte met het Own Your Power programma omdat ik veel zat na te denken over wat ik nou wilde in mijn leven en twijfelde of mijn leven wel goed genoeg was.

Nu na 3 maanden ben ik veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten.

Ik ben ook veel bewuster van de impact die de meningen van anderen hebben op mij. Ik kies nu veel meer ervoor om op mezelf te vertrouwen en om de meningen van anderen niet voor waarheid aan te nemen.

Ik voel me meer mijn eigen persoon. Ik voel ook dat mijn leven meer mijn leven is geworden! Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik wil. 

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze is erg eerlijk en duidelijk, dat had ik zeker nodig af en toe. Ze windt er geen doekjes om en dat is juist fijn! Ze geeft ook complimenten en laat duidelijk zien waar verbetering zit, maar ook waarin je gegroeid bent. 

Ik raad het programma zeker aan! Je neemt jezelf en je leven onder de loep en dat heel stapsgewijs.

Roos van Leeuwen

Ellen van Schie nieuw

Marit is iemand die je echt jezelf laat zijn en het beste in je naar boven haalt.

Ik ben een tijd geleden gestart met het Own Your Power programma. Dit heeft mij erg geholpen en veel inzichten en bewustzijn gegeven. Na deze 3 maanden wilde ik graag samen met Marit verder gaan. Voor mij viel er nog veel te leren. Meer stappen zetten en meer de verdieping opzoeken. Hierna ben ik een vervolg gestart van 6 maanden 1 op 1 coaching. Dit werkte heel goed voor mij. 

Elke sessie bespraken we punten of situaties waar ik tegenaan liep. Door een langere tijd met Marit samen te werken leerde zij mij goed kennen. Na deze bijna 9 maanden samen heb ik heel veel stappen gemaakt. Ben ik bewuster geworden van mijn gedachten en ook vooral waar ben ik goed in en waar ik trots op ben. 

Daarnaast ook zoveel geleerd om anders te kijken naar bepaalde situatie of de manier waarop je reageert. Door samen momenten of scenario’s te bespreken kon ik hier heel veel van leren.

Marit is iemand die je echt jezelf laat zijn en het beste in je naar boven haalt. Heel eerlijk, iets waarvan ik van houd. Door te zien waar je verbetering zit kan je stappen maken. Ik weet niet hoe goed ik dit verder in woorden moet uitleggen, maar Marit is een super mens! Ben heel blij dat ik haar heb leren kennen. De positiviteit die Marit uitstraalt is aanstekelijk.

Dit heeft erin geresulteerd dat ik zelfs na deze 9 maanden verder wil werken met Marit om zo nog meer stapjes vooruit te maken, veel te leren, positiever in het leven te staan en mezelf prioriteit één te maken.

Ellen

danielle stam

Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt.

”Ik heb de online training: Creëer je eigen van Marit gevolgd omdat ik regelmatig niet lekker in mijn vel zat. Waar ik voorheen vaak blij was, was ik nu negatief en had ik minder zin om dingen te ondernemen.

Door de online training van Marit zit ik lekkerder in mijn vel. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens de opdrachten uit de modules. Iedere keer na het maken van een opdracht kreeg ik nieuwe inzichten en dit maakte me blij en gaf rust. Hier kreeg ik nieuwe frisse energie van.

Ik raad Marit en de training zeker aan. Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ook heeft ze me écht gestimuleerd stappen te zetten en door te gaan.”

Danielle

zoé rikken

Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid.

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!

Marit is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven.

Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid.

Ik sta met veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé

profielfoto sacha sacha kop klein

De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden!

‘’Ik heb de online training: Creëer je eigen van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen.

Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om daadwerkelijk in beweging te komen. De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Er gaat niks veranderen, als ik zelf geen actie onderneem. Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!”

Sacha Kop

dsc

Marit is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede adviezen.

”Ik heb de online training: Creëer je eigen leven gevolgd van Marit omdat ik weinig rust en eigen tijd had. Ik had het idee dat mijn leven aan mij voorbij ging. Ik vroeg me af wat ik nou wilde.

Door de online training heb ik nu veel inzichten gekregen waardoor ik beter snap wat ik nodig heb. Het heeft me in actie gezet om actief bezig te zijn met mezelf en mijn doelen. Dit wil ik ook blijven doen.

Ik raad Marit en de training zeker aan bij anderen. Marit is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede adviezen. Daarnaast is de training op prettig manier opgezet zodat je rustig alle stappen kan doorlopen.”

Lisanne

dsc

Dankzij Marit maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Ik kies nu voor mezelf en ga een eigen onderneming starten!

Ik startte met het Own Your Power coachprogramma omdat ik dacht dat mijn leven wel oké was, maar dit toch niet zo voelde. Dankzij Marit ben ik nu dichterbij mijn gevoel gekomen en maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Hierdoor weet ik steeds beter waar ik blij van word en wat mij energie geeft. Ik kies nu voor mezelf en weet steeds beter wanneer ik me laat beïnvloeden door een ander of negatieve stemmetjes, dit kan ik nu halt toeroepen.’

Door het programma heb ik nu mijn passie voor fotograferen herontdekt en ga ik naast mijn huidige baan een eigen onderneming hierin starten.

Samenwerken met Marit is erg prettig, ze is rustig en het contact is erg laagdrempelig. Met haar enthousiasme weet ze mij te motiveren en ook enthousiast te maken.”

Anoniem

dsc

Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor.

”Ik heb deelgenomen aan online training: Creëer Je Eigen Leven omdat ik mijn leven beoordeelde als gemiddeld en merkte dat als mensen vroegen hoe het ging, dat ik altijd ‘prima’ zei, zonder dat echt te menen. Ik was mij weinig bewust van waarom ik deed wat ik deed en miste richting en doelen in mijn leven.

Door de training sta ik bewuster in het leven en doe ik dingen met een doel. Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor. Ik doe nu dingen omdat ik ze zelf wil en niet omdat anderen het van mij vragen of verwachten. Het feit dat mijn leven betekenis en richting heeft gekregen, geeft mij enorm veel rust. Doordat ik minder pieker, houd ik tijd over voor wat voor mij echt belangrijk is. 

De begeleiding van Marit per mail was voor mij erg waardevol, omdat ze mij op een andere manier naar de opdrachten liet kijken. Haar feedback heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf kritische vragen ben gaan stellen.

Ik zou de training zeker aanraden aan iedereen die een ‘prima’ leven heeft zonder richting of betekenis. Ik denk dat het voor iedereen goed is om op deze manier te reflecteren op je leven. Het geeft nieuwe inzichten en maakt je sterker als mens.

Anne

img wa amy van der hoek

Marit geeft genoeg tips en probeert je ook anders te laten kijken en je anders te laten denken.

”Ik besloot mee te doen met de online training: Creëer Je Eigen Leven omdat ik vastliep in mijn thuissituatie en werksituatie. Ik had meer slechte als goede dagen. Ik wist mezelf geen raad en bleef in de sleur hangen. 

Na de online training en de hulp van Marit kan ik nu al beter met bepaalde situaties omgaan. Ik sta een stuk positiever in het leven, ik ben er nog niet, maar Marit heeft mij wel een duw in de rug gegeven. Ik heb nu meer positievere dagen, ook zijn er nog dagen dat ik een dip heb, maar Marit zegt ook dat die dagen er mogen zijn, want je kan niet altijd maar 100% willen geven, ik kan dit stukje bij beetje meer loslaten. 

Marit geeft genoeg tips en probeert je ook anders te laten kijken en je anders te laten denken. De online training kan je echt dat stapje in een goede richting geven als je zelf ook wilt.

Ik zal de cursus zeker aanbevelen. Marit is heel aardig en denkt heel erg met je mee en de cursus zelf is ook echt goed te doen, niet te veel werk en als je vragen hebt kan je zo vaak mailen als je wilt en dan helpt ze ook goed. De feedback is fijn om te krijgen. Dus als je het even allemaal niet weet, kan dit het 1e stapje zijn.”

Amy

lisanne klein

Ik heb nu een vast dagelijks ritme en plan ik tijd voor mezelf in. Ik heb stappen gezet richting een andere baan, waar ik binnenkort mag beginnen. Daarnaast heb ik ook veel over mezelf geleerd. 

”Een van mijn grootste uitdagingen voordat ik begon met het Own Your Power programma was het ontbrekende plezier in mijn werk. Ik stond met tegenzin op ’s ochtends en het voelde alsof ik niet bijdroeg. Ook maakte ik me snel druk om wat andere mensen van mij zouden vinden

Dankzij het programma heb ik nu een vast dagelijks ritme en plan ik tijd voor mezelf in. Ik heb stappen gezet richting een andere baan, waar ik binnenkort mag beginnen. Daarnaast heb ik ook veel over mezelf geleerd. 

Met Marit samenwerken is heel fijn! Ze is een luisterend oor en komt met goede tips. Daarnaast zijn de modules uit de online leeromgeving helder en goed uitgelegd. Het zet je aan het denken en je maakt concreet plannen om dingen aan te pakken waar je tegenaan loopt.

Marit denkt goed mee, luistert oprecht en komt met goede adviezen. Ze geeft handvatten om direct ergens mee aan te slag te kunnen. Ook geeft ze het aan wanneer je een plan beter eerst even kunt uitstellen. Marit doet altijd haar best en reageert snel op berichtjes. Ik zou het programma zeker aanraden aan mensen die ook stappen verder willen maken en niet weten waar ze moeten beginnen.

Lisanne

Scroll naar top