Wat anderen zeggen over mij

danielle stam

Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt.

”Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik regelmatig niet lekker in mijn vel zat. Waar ik voorheen vaak blij was, was ik nu negatief en had ik minder zin om dingen te ondernemen.”

”Door de online training van Marit zit ik lekkerder in mijn vel. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens de opdrachten uit de modules. Iedere keer na het maken van een opdracht kreeg ik nieuwe inzichten en dit maakte me blij en gaf rust. Hier kreeg ik nieuwe frisse energie van.”

”Ik raad Marit en de training zeker aan. Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ook heeft ze me écht gestimuleerd stappen te zetten en door te gaan.”

Danielle

zoé rikken

Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid.

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!’’

”Marit is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven.”

”Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid.”

”Ik sta met veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé

dsc

Dankzij Marit maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Ik kies nu voor mezelf en ga een eigen onderneming starten!

Ik ging met Marit samenwerken omdat ik dacht dat mijn leven wel oké was, maar dit toch niet zo voelde. Dankzij Marit ben ik nu dichterbij mijn gevoel gekomen en maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Hierdoor weet ik steeds beter waar ik blij van word en wat mij energie geeft. Ik kies nu voor mezelf en weet steeds beter wanneer ik me laat beïnvloeden door een ander of negatieve stemmetjes, dit kan ik nu halt toeroepen.” 

Door het programma heb ik nu mijn passie voor fotograferen herontdekt en ga ik naast mijn huidige baan een eigen onderneming hierin starten.” 

”Samenwerken met Marit is erg prettig, ze is rustig en het contact is erg laagdrempelig. Met haar enthousiasme weet ze mij te motiveren en ook enthousiast te maken.”

Anoniem

profielfoto sacha sacha kop klein

De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden!

‘’Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen.”

”Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om daadwerkelijk in beweging te komen. De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Er gaat niks veranderen, als ik zelf geen actie onderneem. Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!’’

Sacha Kop

suzan van eck

Marit is iemand die goed naar je kan luisteren.

‘’Marit is iemand die goed naar je kan luisteren. Ze is gezellig, je kunt met haar lachen, maar ze is ook rustig en down to earth. Hierdoor straalt ze vertrouwen uit en voel ik me op mijn gemak bij haar.’’

Suzan van Eck

dsc

Marit is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede adviezen.

”Ik heb de online training gevolgd van Marit omdat ik weinig rust en eigen tijd had. Ik had het idee dat mijn leven aan mij voorbij ging. Ik vroeg me af wat ik nou wilde.

”Door de online training heb ik nu veel inzichten gekregen waardoor ik beter snap wat ik nodig heb. Het heeft me in actie gezet om actief bezig te zijn met mezelf en mijn doelen. Dit wil ik ook blijven doen.”

”Ik raad Marit en de training zeker aan bij anderen. Marit is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede adviezen. Daarnaast is de training op prettig manier opgezet zodat je rustig alle stappen kan doorlopen.”

Lisanne

Scroll naar top