100% je eigen leven (durven) leven!

Own Your Power Programma - 3 maanden

Vertrouwen op jezelf en je gevoel. Rust in je hoofd. Vol energie je bed uitspringen. Leven vanuit je hart en je volle potentie benutten.

ARE YOU READY FOR THIS?!

In het Own Your Power programma ontdek jij wie jij werkelijk bent, waar je hart sneller van gaat kloppen en hoe je stap voor stap je droom(leven) waarmaakt.

Voor jonge, ambitieuze vrouwen die ernaar verlangen om te leven vanuit hun hart en klaar zijn met een ‘standaard’ en ‘best prima’ leven.

Meer weten? Lees hieronder verder.

Herken je dit?

Op dit moment loop je vast. Je hebt het gevoel dat je niet je eigen leven leeft. De tijd vliegt aan je voorbij, zonder dat je écht stappen vooruit zet in een richting die 100% bij je past.

Je zit vast in een baan en manier van leven dat al je energie opslokt. Elke dag denk je ‘is dit het nou’? Is dit hoe mijn leven er de komende 60 jaar uit gaat zien? Je hoopt sterk van niet...

Eigenlijk mag je niet klagen van jezelf. Je bent gezond, hebt lieve vrienden en familie om je heen en een baan die redelijk betaald. Toch knaagt er constant een onrustig gevoel aan je, dit zet je veel aan het denken.

Diep van binnen weet je dat je veel meer potentie in je hebt dan nu tot uiting komt. Maar wat jouw kracht is en hoe je jouw kracht kan inzetten is een raadsel voor je.

Je eigen gedachten brengen je constant aan het twijfelen. Maak je wel de juiste keuzes? Ben je wel goed genoeg? Je constante gedachten stroom zorgt ervoor dat je leeft in de toekomst of het verleden en je minder geniet van NU.

Je bent een kei in jezelf aanpassen. Doordat je met alle winden mee waait heb je geen idee meer wie je nu écht bent, waar je voor staat en welke richting je op wilt. Je bent de connectie met jezelf verloren.

Kennis opdoen over persoonlijke ontwikkeling gaat je goed af, maar de opgedane kennis toepassen op je eigen leven en écht verandering bereiken lukt je (nog) niet.

Je bent vastbesloten om je leven positief te veranderen. Maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doen. Op dit moment lijkt je situatie uitzichtloos, dit frustreert je nog meer en zorgt ervoor je nog verder in je negatieve gedachten spiraal terecht komt.

IMG

Dit kan anders. Echt waar! De persoon hierboven was ik. In de video hieronder vertel ik in 3 minuten meer over hoe ik jou kan helpen.

Stel je eens voor dat je over 3 maanden..

Je zelfverzekerder voelt, bewust bent van je eigen kritische stem en je jezelf hierdoor niet meer laat tegenhouden in het waarmaken van je dromen.

Elke dag bewust keuzes maakt vanuit je hart. Keuzes die 100% bij jou passen en je niet maakt omdat je denkt dat dit hoort of van je verwacht wordt door anderen. Je haalt weer plezier uit je leven op een manier die past bij jou!

Je kwetsbaar durft op te stellen. Waardoor je durft te praten over je gevoelens, gedachten en verlangens en hierdoor beter wordt begrepen.

Zonder gepieker stappen uit je comfortzone zet. De toekomst zie jij als uitdaging en je grijpt kansen met beide handen aan.

Leeft vanuit je volle potentie en diep van binnen voelt dat jij goed genoeg bent om alles uit dit leven te halen wat er voor jou inzit.

Je ervaart rust in je hoofd. Je hebt je leven ingericht op een manier die 100% bij jou past. Je weet precies wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen en hoe je dit gaat bereiken!

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Hoe lang houd jij het nog vol om op dezelfde voet door te gaan?

Wees eens eerlijk: hoe lang leef jij al het leven van een ander? Hoe lang durf jij niet meer volledig jezelf te zijn? Misschien kom je nu tot de pijnlijke conclusie dat je niet eens meer weet wie jij werkelijk bent. 

Ik kan je de hand schudden. Een tijd lang leefde ik volgens de verwachtingen van anderen en hadden negatieve gedachten de overhand. Ik zat vast in een baan en levensstijl waar ik totaal geen energie van kreeg en had ik geen idee hoe ik hieruit ging komen. 

Voor mijn omgeving leek er niets aan de hand. Ik was een kei in doen alsof alles goed ging. Maar ik wist wel beter, ik wist dat mijn leven zo niet door kon gaan.

Ik verlangde naar vrijheid, voldoening en plezier. Ik wilde van waarde zijn voor anderen. Mijn leven was destijds verre weg van dit. De grote vraag voor mij was wat er moest veranderen om dit wél te bereiken en vooral hoe ik dat ging doen.

Na lang zelf proberen zonder resultaat, zag ik in dat ik hier niet zelf uit ging komen. Via via kwam er ‘toevallig’ een coach op mijn pad en na een goed gesprek nam ik haar hulp maar al te graag aan!

Ik begon in te zien dat mijn werk niet de oorzaak van het probleem was. De oorzaak was ik zelf. 

Ik raasde door het leven. Ik wilde iedereen pleasen. Ik was nooit tevreden. Ik gaf toe aan mijn negatieve gedachten. Ik kropte mijn gevoelens en gedachten op. Ik was onzeker over mijn eigen kunnen. Ik vluchtte weg uit de realiteit op reis. Ik ik ik. Niet een ander of de wereld.

Ja, het is confronterend om tot de conclusie te komen dat je zelf de oorzaak bent van je probleem. Maar het goede nieuws is dat je het dus ook zelf kunt veranderen en oplossen!

Verandering gebeurt niet vanuit je gedachten. Verandering vindt plaats als je actief aan de slag gaat met jezelf en je leven. 

Je hoeft het niet alleen te doen. Hoe fijn zou het zijn als je hulp krijgt van iemand die hetzelfde pad heeft bewandeld en al staat waar jij wilt zijn?

image

"In any moment you have two choices, step forward into growth, or backwards to safety"

Wat anderen zeggen

foto danielle

”Mijn grootste uitdagingen voordat ik met Marit ging werken, waren met name dat ik niet lekker in mijn vel zat, niet mijn energie van vroeger meer had, vaker negatief was en piekerde, onzekerheid over mijzelf en over mijn toekomst. 

Het resultaat van het Own Your Power programma is voor mij dat ik weer veel meer energie en blijdschap voel. Ik heb mijn droom verder uitgewerkt en een concreet stappenplan gemaakt om dit te gaan bereiken en dat geeft zoveel energie! De eerste stappen zijn al gezet en ik heb er echt vertrouwen in dat ik dit ga bereiken! Ook weet ik veel beter hoe ik om kan gaan met niet-helpende/piekergedachten en waar deze vandaan komen, ken ik mijn kernwaarden en weet ik wat mijn energiegevende talenten zijn. Door deze kennis is mijn zelfvertrouwen gegroeid en kan ik makkelijker belangrijke keuzes maken.

Het was heel fijn om met Marit samen te werken! Met name vond ik het fijn dat ze zo lekker zichzelf is, energiek, positief, oordeel vrij, nuchter en ze zet zich echt volledig voor je in om je oprecht te helpen. Echte aanrader! Ze stelde geïnteresseerd vragen naar hoe het met me ging en hoe de opdrachten gingen, maar gaf ook praktische tips. En een super belangrijk en helpend ding vond ik ook dat ze echt motiveert om je tot actie te zetten.

Ik zou een ander specifiek Marit aanraden omdat ze zich echt volledig inzet om anderen te helpen en erg enthousiast is. Ze heeft een mooie balans in vragen stellen, adviezen/uitleg geven en je kan echt jezelf zijn bij Marit.

Ik zou het programma aanraden aan mensen die niet lekker in hun vel zitten en niet goed weten waar dat aan ligt. Of dat ze het wel al weten maar het niet lukt er iets aan te veranderen. Ook aan mensen die op zoek zijn naar wat ze willen doen in hun leven of het al weten maar nog geen stappen hebben gezet in die richting. Als je twijfelt, doe het toch! Ga er volledig voor en dan zal je merken dat je echt mega veel leert over jezelf!”

Danielle

lisa

”Meedoen aan het Own Your Power programma is een keus die mijn leven zó positief heeft veranderd. Ik heb mezelf teruggevonden, ben zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd. Het gevoel bij Marit was direct vertrouwd, ze begreep me, luisterde naar me en gaf me heldere inzichten.

Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

De oefeningen en filmpjes in de leeromgeving helpen je om jezelf beter te leren kennen, ze leren je wat je kernwaarden en goede eigenschappen zijn en je zet doelen op papier waarmee je daarna aan de slag kunt gaan. In de sessies ga je met Marit in gesprek en helpt je ze met dingen waar je tegenaan loopt.

Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze is eerlijk en waar andere zeggen ‘’wacht nog even, kijk het aan, het komt wel goed.” Vertelt Marit je dat je er NU iets aan kan doen en dat je met uitstellen niet verder komt.

Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspuntenZe doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dit is aan alles te merken!

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden omdat het je een boost positieve energie en zelfliefde geeft waar je je hele leven profijt van hebt.”

Lisa

roos

”Ik startte met het Own Your Power programma omdat ik veel zat na te denken over wat ik nou wilde in mijn leven en twijfelde of mijn leven wel goed genoeg was.

Nu na 3 maanden ben ik veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten. Ik ben ook veel bewuster van de impact die de meningen van anderen hebben op mij. Ik kies nu veel meer ervoor om op mezelf te vertrouwen en om de meningen van anderen niet voor waarheid aan te nemen.

Ik voel me meer mijn eigen persoon. Ik voel ook dat mijn leven meer mijn leven is geworden! Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik wil. 

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze is erg eerlijk en duidelijk, dat had ik zeker nodig af en toe. Ze windt er geen doekjes om en dat is juist fijn! Ze geeft ook complimenten en laat duidelijk zien waar verbetering zit, maar ook waarin je gegroeid bent. 

Ik raad het programma zeker aan! Je neemt jezelf en je leven onder de loep en dat heel stapsgewijs.”

Roos

Veerle van Riemsdijk kleiner

Ik wist eigenlijk nooit wat ik écht wilde en wat ik écht leuk vond. Iedere keer probeerde ik het zelf op te lossen.

Ik volgde Marit al een tijd op Instagram. Samen hebben we een telefoongesprek gehad en dit heeft me aan het denken gezet. Na een paar weken twijfelen, had ik de knoop doorgehakt. Ik wilde heel graag hulp bij mijn vragen. Ik was immers al zo lang zelf aan het proberen om antwoorden te vinden. Door middel van opdrachten ga je echt aan jezelf werken.

Marit kon me precies helpen met datgene waar ik mee zat: wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze luistert heel goed en geeft nuttige, waardevolle tips en feedback. Ze staat altijd voor je klaar!

Ik zou Marit zeker aanbevelen bij anderen. Vooral bij meiden die kampen met de vraag: waar sta ik voor, en wat wil ik in mijn leven. Meiden die het even niet meer weten en hulp nodig hebben.

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken. De basis is hiermee gezet. Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel, zelf keuzes maken. Ik voel me daarnaast ook zelfverzekerder. Kortom, een supercoach!!!”

Veerle

unnamed file
unnamed file

Wat leer je in het Own Your Power programma

hart met handen

Sterke mindset & vertrouwen in jezelf

Een sterke mindset en 100% vertrouwen op jezelf is de basis voor alles. Daarom starten we hier direct mee in de eerste 3 modules. Met de opdrachten uit de modules en in de coaching sessies word je bewust van je eigen gedachten, angsten en onzekerheden en leer je hier anders naar kijken. Je leert ook jezelf te focussen op wat je wél kan veranderen en ik geef je tools en tips om datgene wat buiten je macht ligt los te laten en te accepteren.

vink

Lekker in je vel

Wil je vol energie opstaan en rust in je hoofd ervaren? Dan is het belangrijk om óók aan je leefstijl te werken. Voldoende slapen, goed eten, regelmatig bewegen en vooral elke dag ontspannen zijn de pijlers waaraan je mag werken. Ik geloof er namelijk in dat alles wat je wilt weten al in jou zit, alleen komt dit niet tot je omdat je altijd ‘aan’ staat. Ik help je om rust te vinden in jezelf en vanuit daar antwoorden te vinden op de vragen die je hebt.

ik

Wie ben jij?

Ik zeg altijd: eerst naar binnen, dan naar buiten. Als jij een leven wilt creëren dat 100% past bij jou, is het belangrijk om eerst te weten wie jij werkelijk bent. Waar sta jij voor? Wat is belangrijk voor jou? Waar krijg jij energie van? Wat zijn voorwaarden voor een gelukkig leven voor jou? Dat zijn geen makkelijke vragen om antwoord op te krijgen, I know. Ik help je hiermee met de opdrachten en in de coach sessies denk ik met je mee en stel ik rake vragen om bij jou tot de kern te komen.

ster

Je talenten & gedrevenheid

Als je eenmaal weet wie je bent is de volgende stap het ontdekken van je energie gevende talenten. Dit is een combinatie van de dingen die je heel leuk vindt en waar je ook nog eens redelijk goed in bent. Die combi is goud waard! Als jij dagelijks je energie gevende talenten inzet ervaar je gedrevenheid en doe je dingen omdat jij het wilt, niet omdat het moet. En geloof mij: iedereen heeft talent, jij ook!

lamp

Durven dromen

Yes, tijd om je dromen op te schrijven! Je weet nu precies wie je bent, hoe jouw ideale leven eruit ziet, wat jou energie geeft en waar je goed in bent. We gaan er samen naar opzoek om deze elementen te combineren tot een idee waar jij je geld mee kan verdienen. Zodat jij je bezig kan houden met datgene wat jij het liefste doet én daarmee goed geld verdient. Ik daag je uit om grootst te dromen, niets is te gek! 

keep going

Weg met je twijfels en doorpakken!

Nu je jouw idee concreet hebt, komen er gegarandeerd twijfels op als: Hoe kom ik aan het geld? Heb ik er wel de tijd voor? Wat zullen anderen denken? Kan ik dit wel? Samen brengen we je twijfels en valkuilen in kaart en ruimen we deze uit de weg. Ik help je bij de eerste stappen zetten om je droom realiseren. Ook geef ik je praktische handvatten om focus te behouden en door te zetten, zodat je ook na het coach programma zelfstandig stappen blijft maken!

Wat omvat het programma

Kick-off sessie van 90 minuten via Zoom | We leren elkaar beter kennen en gaan gelijk aan de slag met de eerste opdrachten.

Online Academy met 12 modules | Elke maandag krijg je toegang tot een nieuwe online module met video's waarin ik dieper inga op een bepaald onderwerp. Elke module bevat een apart werkblad met opdrachten. De opdrachten maak je zelfstandig en stuur je door naar mij voor feedback.

Elke drie weken een coaching sessie van 60 tot 90 minuten via Zoom (in totaal 4) | ​We gaan dieper in op datgene waar je tegenaan loopt en er is ruimte voor al je vragen.

Wekelijkse check-in en succes sharing | Elke vrijdag staan we via WhatsApp stil bij jouw successen en trotse momenten van de week.

Onbeperkt WhatsApp support | Ik ben jouw coach, gedurende 3 maanden sta ik volledig klaar om jou te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Alle begeleiding is één op één. Jij en jouw groei staan centraal!

Wat is jouw investering?

Jouw investering in dit programma bedraagt 1250,- euro (inclusief btw). Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen van 420,- euro.

De 21% BTW is aftrekbaar voor (startende) ondernemers.

Wanneer?

Elke drie weken start er een nieuwe ronde en is er plek voor 3 deelnemers. 

De online kick-off en de 4 online 1 op 1 coachingssessies plannen we aan het begin van het programma samen in onze agenda’s. 

‘’Stop met piekeren over alles wat fout kan gaan. Focus je op de geweldige dingen die er goed kunnen gaan. Alles wat je aandacht geeft groeit.’’

Aan het einde van dit programma...

Zet jij met vertrouwen stappen buiten je comfortzone en laat jij jezelf niet meer tegenhouden door gedachten als: ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik kan het toch niet’.

Trek jij je niets meer aan van de meningen van anderen en sociale druk vanuit de maatschappij. Je trekt je eigen plan!

Voel jij een sterke connectie met je ware ik en haal jij de zekerheid die je nodig hebt uit jezelf. Hierdoor durf je vol vertrouwen 100% je eigen keuzes te maken.

Heb jij jouw ‘uit’ knop gevonden. Je weet hoe je volledig tot rust komt , je geniet van de momenten met jezelf en piekert minder over de toekomst of het verleden.

Spring jij vol energie uit bed met positieve gedachten. Je zit lekker in je vel en kijkt jezelf aan in de spiegel en denkt: ik ben trots op mezelf! Je haalt weer plezier uit je leven.

Leef jij vanuit je hart en zet je dagelijks je talenten in om de wereld een stukje mooier te maken. Je doet dingen omdat jij het wilt, niet omdat het moet.

Is de chaos in je hoofd opgelost. Je weet precies wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen én je hebt de eerste stappen gezet in het realiseren van je droom(leven).

marit molenaar

Nog even voorstellen…

Hey, ik ben Marit! Het is mijn missie om ambitieuze en avontuurlijke vrouwen te helpen die het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en onzeker zijn over de toekomst.

Ik help je om af te rekenen met je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken, zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene doet wat jij écht wilt.

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Ik accepteerde hulp en heb inmiddels een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Echt waar!

Het coach programma is ALLEEN geschikt voor jou als:

Je een jonge, ambitieuze, open minded vrouw bent, die graag haar eigen kracht wilt ontdekken en wilt leven vanuit haar hart.

Je constant piekert over vragen als: is dit het nou? Wat wil ik nu écht in mijn leven? Je verlangt naar leven met betekenis, voldoening en vrijheid.

Je een echte aanpakker bent. Nieuwsgierig, avontuurlijk en leergierig zijn woorden die jou omschrijven.

Je een sterke drive hebt om te veranderen en vastberaden bent om alles uit je leven te halen wat erin zit. Je beseft dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven en durft te investeren in jezelf.

Het coach programma is NIET geschikt voor jou als:

Je er oké mee bent dat je leven is zoals het is.

Je hoopt dat alles op een dag vanzelf beter wordt.

Je hebt al een geweldig leuk leven en bent 100% tevreden met datgene waar jij je geld mee verdient.

Je niet bereidt bent om te investeren in jezelf.

Veel gestelde vragen

Het programma is geschikt voor jou als je een jonge ambitieuze vrouw bent die klaar is met haar ‘standaard’ en ‘best prima’ leven.  Je droomt van een leven met betekenis, vol voldoening en vrijheid, alleen twijfel je of dit wel voor jou is weggelegd en of je wel goed genoeg bent.

Je loopt er nu tegenaan dat je huidige manier van leven (inclusief je baan) al je energie opslokt en elke dag pieker je over de vraag: is dit het nou? Je hebt sterk het gevoel dat je niet je eigen leven leeft en je niet je volledige potentie benut.

Je bent vastberaden om je leven te veranderen, je weet alleen niet hoe. Je bent tot de conclusie gekomen dat je er niet alleen uit gaat komen en bent ready om te investeren in jezelf.

Elke 3 weken is er een instapmoment en ruimte voor 3 nieuwe deelnemers. Na een match call bekijken we samen wanneer je kan beginnen.

Gemiddeld investeer je 2-4 uur per week van jouw tijd in het programma. Veel meiden zien het echt als leuk om met het programma aan de slag te gaan! ‘’Even een me-time momentje’’, hoor ik vaak terug. Ik raad altijd aan om 2 uur achter elkaar op een vaste dag van de week in te plannen. Zo weet je dat je bijvoorbeeld elke woensdagmiddag van 3 tot 5 met het programma aan de slag gaat en is de kans kleiner dat je het vergeet of er iets tussenkomt. 

Met sommige opdrachten ben je elke dag een paar minuten bezig, dat ga je vanzelf merken. Onthoud dat voor verandering er consistent tijd en aandacht nodig is. Elke dag een kleine stap, brengt je verder dan af en toe een sprong.

Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel enthousiasme en levensplezier ervaart als ik. Ik stel rake vragen en kan je goed aanvoelen waardoor ik snel tot de kern kom bij jou.

Ik zal 100% eerlijk en open met jou zijn en al mijn kennis en inzichten met je delen om jou verder te helpen. Het is belangrijk dat jij ook open en eerlijk naar mij en jezelf bent, alleen dan kan ik jou het beste helpen. Als ik vrouwen zie stralen, groeien en ontwikkelen word ik enorm blij, en dat is zeker wat je met mijn programma gaat doen.

Tijdens de match call leren we elkaar beter kennen en komen we er samen achter of dit programma voor jou de juiste keuze is. Voor mij is het belangrijk dat je écht gemotiveerd bent om je leven te veranderen, alleen dan haal je het meeste resultaat uit dit programma. De match call is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Wees eerlijk naar jezelf. Wat is de reden dat je deze pagina leest? Wil je eindelijk voluit gaan leven? Of blijf je liever in deze onrustige situatie gevangen en blijf je verandering uitstellen?

Ik kan je vertellen dat je er nooit klaar voor bent, er is altijd twijfel. Maar één ding weet jij wel zeker. Het is tijd om een keuze te maken. Ga jij op dezelfde voet door? Of accepteer je hulp en ga je het vanaf nu anders doen dan gisteren?

De investering in jezelf is 1250,- euro (inclusief btw). Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen van 420,- euro.

De 21% btw is aftrekbaar voor (startende) ondernemers.. 

Ik weet zelf hoe spannend het is om te investeren in jezelf.

Gedachten als: Haal ik wel het gewenste resultaat? Wat als het mij niet lukt? kunnen nu in je hoofd rondspoken. Laat ik voorop stellen dat je met die gedachten geen stap verder komt. Als je iets wilt veranderen, is het tijd om het vanaf nu anders te doen dan gisteren.

Het programma kost je wat, maar wat kost het jou om op dezelfde voet verder te gaan? Waar sta je over 5 jaar als je niets verandert? Wat heeft je constante twijfel je tot nu toe gebracht?

We doen het samen. Je staat er niet alleen voor. Er zullen moeilijke momenten komen, zeker. Ik ben er om je er doorheen te helpen!

Ga uit van het best-case scenario. Focus je daarop en dan weet ik 100% zeker dat jij mega veel waarde uit het programma haalt en over 3 maanden precies weet wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen en vol vertrouwen stappen zet in het realiseren van je droom(leven).

Durf je gevoel te volgen. Als je gevoel zegt ‘YES’, doe het!

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in het programma al mijn kennis, tips en inzichten die mij geholpen hebben om te ontdekken wie ik ben, wat ik écht wil én om dit te bereiken. 

Wil je iets veranderen? Dan ben jij degene die in actie moet komen. Alleen wanneer je actief en consistent met het programma aan de slag gaat, zul je merken dat je stap voor stap progressie maakt in het creëren van een leven dat 100% bij jou past. Geheel op jouw voorwaarden. 

Ik geloof er 100% in dat het programma mega waardevol is en ik zal er alles aan doen om het een succes te maken. Tot nu toe hebben alle deelnemers lovende reacties achtergelaten. 

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd bent in het programma en dus reden genoeg hebt om het te volgen. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen en vooral een hele stap om hulp te accepteren, dat begrijp ik. 

Weet dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Ik ben er voor jou tijdens het programma en als je ergens niet uitkomt help ik je. Ik sta 24/5 voor je klaar om je te helpen, te motiveren en je vragen te beantwoorden.

Wil je vrijblijvend sparren met mij of dit écht de juiste keuze is voor je? Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en dan ontdekken we samen of dit programma voor jou geschikt is. 

Heb je nog andere vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar marit@maritmolenaar.nl.

Ik weet genoeg, starten maar!

Deelname aan dit programma is altijd na een kennismaking of op uitnodiging. Samen ontdekken wij of er een klik is tussen ons en of dit programma voor jou geschikt is. Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Je hebt nu twee keuzes. Je kiest bewust voor verandering óf je doet niets en blijft in deze benauwde situatie gevangen.

Lees hieronder nog meer ervaringen van eerdere deelnemers

Ellen van Schie nieuw

”Mijn grootste uitdagingen waren omgaan met mijn negatieve gedachten, deze bewust ‘horen’ en laten gaan.

Daarnaast liep ik ook tegen de chaos aan in mijn hoofd, alle eeuwige to do lijstjes en hoge verwachtingen die ik mezelf oplegde. Ik vroeg veel te veel van mezelf en nam totaal geen tijd voor mezelf.

Ik weet nu beter wat ik nodig heb, ik ben bewust van mijn gedachten en keuzes en ik voel mij zekerder.

Ik heb in 3 maanden mooie stappen gezet om een betere versie van mezelf te worden. Hierdoor ben ik blijer met mezelf en een fijner persoon voor anderen.

Met Marit samenwerken is heel fijn. Ik kan alles met Marit delen en de online leeromgeving is goed ingericht met leuke video’s.

Marit is erg duidelijk, legt de stof goed uit, geeft veel tips en stelt de juiste vragen.” 

Ellen

lisanne klein

”Een van mijn grootste uitdagingen voordat ik begon met het Own Your Power programma was het ontbrekende plezier in mijn werk. Ik stond met tegenzin op ’s ochtends en het voelde alsof ik niet bijdroeg. Ook maakte ik me snel druk om wat andere mensen van mij zouden vinden. 

Dankzij het programma heb ik nu een vast dagelijks ritme en plan ik tijd voor mezelf in. Ik heb stappen gezet richting een andere baan, waar ik binnenkort mag beginnen. Daarnaast heb ik ook veel over mezelf geleerd. 

Met Marit samenwerken is heel fijn! Ze is een luisterend oor en komt met goede tips. Daarnaast zijn de modules uit de online leeromgeving helder en goed uitgelegd. Het zet je aan het denken en je maakt concreet plannen om dingen aan te pakken waar je tegenaan loopt.

Marit denkt goed mee, luistert oprecht en komt met goede adviezen. Ze geeft handvatten om direct ergens mee aan te slag te kunnen. Ook geeft ze het aan wanneer je een plan beter eerst even kunt uitstellen. Marit doet altijd haar best en reageert snel op berichtjes. Ik zou het programma zeker aanraden aan mensen die ook stappen verder willen maken en niet weten waar ze moeten beginnen.”

Lisanne

Melissa van Hoogdalem klein

”Toen ik drie maanden geleden Marit haar post op facebook tegen kwam, kon ik niets anders dan me aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Marit haar verhaal sprak me meteen aan omdat ik zoveel raakvlakken in mijn eigen leven zag. Terug van mijn reis wist ik eigenlijk nooit zo goed wat ik wilde doen, en dacht ik ook ‘is dit het nou?’ of ‘wat vind ik nou echt leuk om te doen?”

In ons eerste gesprek wist Marit me meteen op mijn gemak te laten voelen waardoor ik het avontuur aan ben gegaan om het Own Your Power programma te volgen.

Voor mij was het vooral belangrijk meer zelfvertrouwen te krijgen en erachter proberen te komen wat mijn talenten zijn en vooral wat ik leuk vind om te doen.

Het programma heeft mij heel anders naar het leven doen kijken. Ik zet mezelf nu op nummer 1 en kijk veel positiever naar het leven. Ik durf mezelf te zijn en mijn eigen mening te geven. Samen met Marit haar hulp heb ik mijn mindset kunnen veranderen en vooral veel meer rust in mijn leven gecreëerd.

In onze gesprekken nam Marit de tijd om naar me te luisteren en wist ze precies de juiste vragen te stellen. Marit haar tips en ideeën hebben mij ook iedere keer weer vooruit geholpen als ik even vastliep. Super fijn dat ze altijd bereikbaar was.

Ik zou Marit zeker aanraden als coach. Ze is een super fijn en positief persoon waar je meteen energie van krijgt.”

Melissa

marit molenaar

”Ik stond op een punt in mijn leven dat ik het echt even niet meer wist. Tijdens een slapeloze nacht zag ik een advertentie op Instagram voorbij komen van Marit. Ik heb mij ingeschreven voor haar Call to Freedom en mijn problemen bij haar neergelegd.

Mijn voornaamste problemen waren dat ik veel last had van negatieve gedachtes en dat ik mij onzeker voelde door vervelende ervaringen in het verleden. Marit heeft mij haar 3 maanden traject Own Your Power aangeboden. Doordat Marit vol overtuigend over kwam op mij en mij meteen begreep had ik gelijk vertrouwen in haar en de reacties op haar site waren veel belovend.

Ik zou ook precies over 3 maanden starten aan mijn nieuwe opleiding dus zag dit als kans om mezelf aan te pakken om fris een nieuwe fase in te gaan.

Ik ben blij dat ik meer geleerd heb over het menselijk brein en waarom ik last had van bepaalde gedachtes. De spiegel die Marit je voor houdt helpt hier extra bij. Ook vraagt ze door op punten en kom je achter dingen waar je zelf geen erg in had.

Dankzij Marit sta ik weer vol energie in het leven en weet ik wat ik wil en als ik een moeilijke dag heb pak ik haar leerstof erbij en weet ik waarop ik moet letten.

Marit kan ik niet anders beschrijven dan een vrolijke noot. Altijd lief, vriendelijk en even opgewekt, dit werkt aanstekelijk.

Ik zou het programma aanraden voor iedereen die vastloopt in haar leven en even niet meer weet welke kant zij op wilt. Gun jezelf deze investering in jezelf. 

Tess

Scroll naar top