Own Your Power programma

100% je eigen leven (durven) leven!

Vertrouwen op jezelf en je gevoel. Rust in je hoofd. Vol energie je bed uitspringen. Leven vanuit je hart en je volle potentie benutten. Het is mogelijk, ook voor jou!

In het Own Your Power programma ontdek jij in 3 maanden wie jij werkelijk bent, waar je hart sneller van gaat kloppen en hoe je stap voor stap je droom(leven) waarmaakt.

ARE YOU READY FOR THIS?!

Plan binnen 48 uur na de masterclass je match call in en de eerste drie deelnemers van het programma ontvangen als bonus een fysieke Dromen & Doelen planner. In totaal is er plek voor 5 deelnemers.

Via de knop hieronder kun je direct een match call inplannen in mijn agenda. Tijdens het gesprek van 30 minuten komen we er samen achter of dit programma voor jou de juiste keuze is.

image

Ben jij bereid om 100% te kiezen voor jezelf en je ontwikkeling ondanks angsten, twijfels en onzekerheden?

Wat omvat het programma

Kick-off sessie van 90 minuten via Zoom | We leren elkaar beter kennen en gaan gelijk aan de slag met de eerste opdrachten.

Online Academy met 12 modules | Elke maandag krijg je toegang tot een nieuwe online module met video's waarin ik dieper inga op een bepaald onderwerp. Elke module bevat een apart werkblad met opdrachten. De opdrachten maak je zelfstandig en stuur je door naar mij voor feedback.

Elke drie weken een coaching sessie van 60 tot 90 minuten via Zoom (in totaal 4) | ​We gaan dieper in op datgene waar je tegenaan loopt en er is ruimte voor al je vragen.

Wekelijkse check-in en succes sharing | Elke vrijdag staan we via WhatsApp stil bij jouw successen en trotse momenten van de week.

Onbeperkt WhatsApp support | Ik ben jouw coach, gedurende 3 maanden sta ik 24/5 klaar om jou te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Alle begeleiding is één op één. Jij en jouw groei staan centraal!


De investering in jezelf is 1250,- euro. Het ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen van 420,- euro.

Aan het einde van dit programma...

Zet jij met vertrouwen stappen buiten je comfortzone en laat jij jezelf niet meer tegenhouden door gedachten als: ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik kan het toch niet’.

Trek jij je niets meer aan van de meningen van anderen en sociale druk vanuit de maatschappij. Je trekt je eigen plan!

Voel jij een sterke connectie met je ware ik en haal jij de zekerheid die je nodig hebt uit jezelf. Hierdoor durf je vol vertrouwen 100% je eigen keuzes te maken.

Heb jij jouw ‘uit’ knop gevonden. Je weet hoe je volledig tot rust komt , je geniet van de momenten met jezelf en piekert minder over de toekomst of het verleden.

Spring jij vol energie uit bed met positieve gedachten. Je zit lekker in je vel en kijkt jezelf aan in de spiegel en denkt: ik ben trots op mezelf! Je haalt weer plezier uit je leven.

Leef jij vanuit je hart en zet je dagelijks je talenten in om de wereld een stukje mooier te maken. Je doet dingen omdat jij het wilt, niet omdat het moet.

Is de chaos in je hoofd opgelost. Je weet precies wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen én je hebt de eerste stappen gezet in het realiseren van je droom(leven).

klienerr

Wat anderen zeggen

roos

”Ik startte met het Own Your Power programma omdat ik veel zat na te denken over wat ik nou wilde in mijn leven en twijfelde of mijn leven wel goed genoeg was.

Nu na 3 maanden ben ik veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten. Ik ben ook veel bewuster van de impact die de meningen van anderen hebben op mij. Ik kies nu veel meer ervoor om op mezelf te vertrouwen en om de meningen van anderen niet voor waarheid aan te nemen.

Ik voel me meer mijn eigen persoon. Ik voel ook dat mijn leven meer mijn leven is geworden! Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik wil. 

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze is erg eerlijk en duidelijk, dat had ik zeker nodig af en toe. Ze windt er geen doekjes om en dat is juist fijn! Ze geeft ook complimenten en laat duidelijk zien waar verbetering zit, maar ook waarin je gegroeid bent. 

Ik raad het programma zeker aan! Je neemt jezelf en je leven onder de loep en dat heel stapsgewijs.”

Roos

lisa

”Meedoen aan het Own Your Power programma is een keus die mijn leven zó positief heeft veranderd. Ik heb mezelf teruggevonden, ben zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd. Het gevoel bij Marit was direct vertrouwd, ze begreep me, luisterde naar me en gaf me heldere inzichten.

Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze is eerlijk en waar andere zeggen ‘’wacht nog even, kijk het aan, het komt wel goed.” Vertelt Marit je dat je er NU iets aan kan doen en dat je met uitstellen niet verder komt.

Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspuntenZe doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dit is aan alles te merken!

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden omdat het je een boost positieve energie en zelfliefde geeft waar je je hele leven profijt van hebt.”

Lisa

Dynothra de Boer jpg

Dankjewel voor het fijne Own Your Power programma, wat me op een plek heeft gebracht die nu bijna ‘normaal’ lijkt, maar een paar maanden geleden onmogelijk leek.

Voordat ik met het Own Your Power programma begon was ik ongelukkig in mijn werk en dacht ik dat stoppen geen optie was.

Dankzij het Own Your Power programma heb ik mijn baan opgezegd, ben ik bezig met mijn eigen online bedrijf starten en sta ik op het punt om voor onbepaalde tijd te gaan reizen.

Ook kan ik dankzij het programma accepteren dat ‘het even niet weten’ ook oké is. Ik heb geleerd om de ‘wat wil ik’ vraag soms ook te durven loslaten. En dat je veel meer kan dan dat je denkt!!

Ik heb nu het inzicht dat talenten die voor jou vanzelfsprekend zijn, zijn voor iemand anders bijzonder. Ik durf ook meer voor mezelf te kiezen. Ik doe wat ik kan oplossen en laat los waar ik geen invloed op heb. Ik leef meer in het moment en voel me meer verbonden met mezelf.

Met Marit samenwerken was heel fijn! Ze is open, benaderbaar en oprecht. Ik kan alles tegen haar zeggen en ze straalt ook professionaliteit en rust uit. Ik vind dat ze goed inspeelt op iemands persoonlijke situatie en daar ook het programma op aanpast, dat is heel fijn!!

Ik zal anderen zeker aanraden om met Marit samen te werken!

Dynothra

Veerle van Riemsdijk kleiner

Ik wist eigenlijk nooit wat ik écht wilde en wat ik écht leuk vond. Iedere keer probeerde ik het zelf op te lossen.

Ik volgde Marit al een tijd op Instagram. Samen hebben we een telefoongesprek gehad en dit heeft me aan het denken gezet. Na een paar weken twijfelen, had ik de knoop doorgehakt. Ik wilde heel graag hulp bij mijn vragen. Ik was immers al zo lang zelf aan het proberen om antwoorden te vinden. Door middel van opdrachten ga je echt aan jezelf werken.

Marit kon me precies helpen met datgene waar ik mee zat: wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze luistert heel goed en geeft nuttige, waardevolle tips en feedback. Ze staat altijd voor je klaar!

Ik zou Marit zeker aanbevelen bij anderen. Vooral bij meiden die kampen met de vraag: waar sta ik voor, en wat wil ik in mijn leven. Meiden die het even niet meer weten en hulp nodig hebben.

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken. De basis is hiermee gezet. Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel, zelf keuzes maken. Ik voel me daarnaast ook zelfverzekerder. Kortom, een supercoach!!!”

Veerle

foto danielle

”Mijn grootste uitdagingen voordat ik met Marit ging werken, waren met name dat ik niet lekker in mijn vel zat, niet mijn energie van vroeger meer had, vaker negatief was en piekerde, onzekerheid over mijzelf en over mijn toekomst. 

Het resultaat van het Own Your Power programma is voor mij dat ik weer veel meer energie en blijdschap voel. Ik heb mijn droom verder uitgewerkt en een concreet stappenplan gemaakt om dit te gaan bereiken en dat geeft zoveel energie! De eerste stappen zijn al gezet en ik heb er echt vertrouwen in dat ik dit ga bereiken!

Ook weet ik veel beter hoe ik om kan gaan met niet-helpende/piekergedachten en waar deze vandaan komen, ken ik mijn kernwaarden en weet ik wat mijn energiegevende talenten zijn. Door deze kennis is mijn zelfvertrouwen gegroeid en kan ik makkelijker belangrijke keuzes maken.

Het was heel fijn om met Marit samen te werken! Met name vond ik het fijn dat ze zo lekker zichzelf is, energiek, positief, oordeel vrij. Ze stelde geïnteresseerd vragen naar hoe het met me ging en hoe de opdrachten gingen, maar gaf ook praktische tips. En een super belangrijk en helpend ding vond ik ook dat ze echt motiveert om je tot actie te zetten.

Ik zou een ander specifiek Marit aanraden omdat ze zich echt volledig inzet om anderen te helpen en erg enthousiast is. Ze heeft een mooie balans in vragen stellen, adviezen/uitleg geven en je kan echt jezelf zijn bij Marit.

Ik zou het programma aanraden aan mensen die niet lekker in hun vel zitten en niet goed weten waar dat aan ligt. Of dat ze het wel al weten maar het niet lukt er iets aan te veranderen. Ook aan mensen die op zoek zijn naar wat ze willen doen in hun leven of het al weten maar nog geen stappen hebben gezet in die richting. Als je twijfelt, doe het toch! Ga er volledig voor en dan zal je merken dat je echt mega veel leert over jezelf!”

Danielle

Melissa van Hoogdalem klein

”Toen ik drie maanden geleden Marit haar post op facebook tegen kwam, kon ik niets anders dan me aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Marit haar verhaal sprak me meteen aan omdat ik zoveel raakvlakken in mijn eigen leven zag. Terug van mijn reis wist ik eigenlijk nooit zo goed wat ik wilde doen, en dacht ik ook ‘is dit het nou?’ of ‘wat vind ik nou echt leuk om te doen?’.

In ons eerste gesprek wist Marit me meteen op mijn gemak te laten voelen waardoor ik het avontuur aan ben gegaan om het Own Your Power programma te volgen.

Voor mij was het vooral belangrijk meer zelfvertrouwen te krijgen en erachter proberen te komen wat mijn talenten zijn en vooral wat ik leuk vind om te doen.

Het programma heeft mij heel anders naar het leven doen kijken. Ik zet mezelf nu op nummer 1 en kijk veel positiever naar het leven. Ik durf mezelf te zijn en mijn eigen mening te geven. Samen met Marit haar hulp heb ik mijn mindset kunnen veranderen en vooral veel meer rust in mijn leven gecreëerd.

In onze gesprekken nam Marit de tijd om naar me te luisteren en wist ze precies de juiste vragen te stellen. Marit haar tips en ideeën hebben mij ook iedere keer weer vooruit geholpen als ik even vastliep. Super fijn dat ze altijd bereikbaar was.

Ik zou Marit zeker aanraden als coach. Ze is een super fijn en positief persoon waar je meteen energie van krijgt.”

Melissa

Scroll naar top