Van constant piekeren en twijfelen naar zekerheid over jezelf en je toekomst!

Ik help je in deze online training om binnen 30 dagen af te rekenen met je negatieve gedachten en dichterbij je ware zelf te komen.

Waardoor jij met meer zekerheid weet wat jij nu echt wilt in het leven, rust in je hoofd ervaart en vertrouwen voelt om stappen buiten je comfortzone te zetten.

Dit is de perfecte training om meer inzicht te krijgen in jezelf op een laagdrempelige manier. Je kan elk moment starten en de training helemaal volgen in je eigen tijd.

Marit Molenaar life coach online training

Herken je dit?

Je zit al een lange tijd vast in een baan waar je geen energie uit haalt of je bent inmiddels vaak geswitcht van baan maar nog steeds heb je niet je ‘droombaan’ gevonden.

Je legt de lat hoog voor jezelf. Jij wilt altijd alles goed doen en hebt het gevoel dat jouw omgeving hoge verwachtingen van je heeft. Doordat er zoveel keuzes zijn lijkt er geen één de beste en twijfel je continu.

Je vindt eigenlijk dat je jezelf niet moet aanstellen. Voor de buitenwereld voldoe jij aan een mooi plaatje. Je hebt tenslotte een studie afgerond, leuke mensen om je heen en zelfs al een baan die prima betaald. Tóch denk jij continue: is dit het nou?

Geregeld voel je jezelf onzeker. Je hebt vaak negatieve gedachten als: Kan ik dit wel? Hoe zullen anderen hierop reageren? Wat als het niet goed gaat? Wat als het niet de juiste keuze is?

Je merkt dat je de laatste tijd vaak moe bent. Zelfs na 8 uur slaap word jij futloos wakker. Tijd voor jezelf heb je amper, of je hebt het wel maar je weet er geen goede invulling aan te geven. Wanneer was de laatste keer dat je écht ontspannen was én hiervan kon genieten?

Je bent tot de conclusie gekomen dat je uitdaging en enthousiasme mist in je leven. Je wilt graag ontdekken wat je nu écht wilt. Alleen hoe je hierachter komt en welke stappen je hiervoor moet zetten is een raadsel voor je. De boeken over zelfontwikkeling die je (half) hebt gelezen hebben je nog niet tot actie aangezet.

Ik ga eerlijk met je zijn​

Als coach is het mijn taak om eerlijk met je te zijn. Soms is de realiteit onder ogen zien hard en pijnlijk. Realiseer je dat een bepaalde ‘pijn’ nodig is om tot verandering aangezet te worden.

Als jij blijft doen alsof alles ‘wel prima’ is, gaat er nooit iets veranderen. De enige die iets aan je huidige situatie kan veranderen ben jij zelf! Uiteraard kun je hulp krijgen van bijvoorbeeld een coach, maar besef dat jij uiteindelijk degene bent die tot actie over dient te gaan. 

Als je dit leest zit je waarschijnlijk al een tijd gevangen in een baan en levensstijl waar je geen energie uithaalt. Je voelt je futloos, gefrustreerd en onzeker. Wat heb je tot nu toe gedaan om je situatie te veranderen? Vraag jezelf dit oprecht af en geef eerlijk antwoord. 

Heb je, net zoals vele andere vrouwen die ik spreek, aardig wat zelfhulpboeken gelezen in de hoop dat je hierdoor erachter komt wat je nu écht wilt in je leven?

Ja? Dan ben je nu hoop ik tot de conclusie gekomen dat alleen het lezen van boeken niet je leven verandert. Kennis vergaren is belangrijk, helemaal mee eens. Maar de kennis toepassen op je eigen leven, op een manier die bij jou past, is nog vele malen belangrijker.

Zonder die laatste stap (actie) levert het lezen van zelfhulpboeken je weinig op. 

Misschien ben je geen lezer en hoop je stiekem dat alles vanzelf wel goed komt. Dat je ineens op een ochtend wakker wordt en precies weet hoe het leven eruitziet dat 100% bij jou past.

Of je bent bezig met je benauwde situatie accepteren en maakt jezelf wijs dat een ge-wel-dig leven niet voor jou is weggelegd. Dat je leven nu ‘best prima’ is en je eigenlijk niet mag klagen.

Schud jezelf eens wakker!

Het is voor iedereen mogelijk om een fijn leven te creëren. Een leven dat 100% bij jou past! Een leven waarin je jezelf niet constant aanpast aan anderen. Een leven waarin je positief en vol energie in het leven staat. Een leven waarin je zeker bent van jezelf en je toekomst!

Om bovenstaande te bereiken is het wel nodig dat je nu uit je slachtofferrol stapt, in actie komt en verantwoordelijkheid neemt over jouw leven.

Zie dit niet als een aanval, ik weet hoe het is. Ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Elke dag leefde ik op de automatische piloot en zat ik vast in een baan en manier van leven dat al mijn energie opslokte.

Totdat de knop om ging. Ik begon in te zien dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn leven, niet iemand anders.  Confronterend. Maar nodig.

Ik ondernam actie. Ik zocht hulp en volgde online cursussen en coachingstrajecten waarin ik stap voor stap leerde hoe ik mijn eigen leven kan creëren! 

Uiteindelijk heb ik nu 8500 euro geïnvesteerd in mijn persoonlijke groei. 

Eigenlijk kon ik dit helemaal niet betalen. Toch heb ik een manier gevonden om het te realiseren. Ik leende maximaal bij DUO tijdens mijn studie en gebruikte daar de helft van om van te leven. De rest zette ik opzij op een aparte spaarrekening voor noodsituaties.

Ik besefte mij dat mijn huidige situatie een noodsituatie was. Ik zag mezelf er echt aan onderdoor gaan, altijd mezelf maar vergelijken met anderen, constant piekeren en twijfelen aan mezelf. Elke dag moe zijn en nergens zin in hebben. Het kon zo niet langer doorgaan. 

image

Ik kwam erachter dat het helemaal niet zo moeilijk was als ik van te voren dacht.

Inmiddels heb ik nu ontdekt welke stappen cruciaal zijn om geheel je eigen leven te creëren en zo zekerder te zijn van jezelf en je toekomst! Het zijn stappen die ik zelf heb gezet en elke dag effectief toepas bij mijn klanten. 

Nu ben ik ondernemer, sta ik elke dag op met een glimlach en kan ik gaan en staan waar ik wil. Zo hebben mijn vriend en ik in 2021 zeven maanden als Digital Nomad door Europa getrokken met onze camper! Dit is een droom die uitgekomen is. Als je mij dit twee jaar geleden vertelt had, had ik je vierkant uitgelachen.

Bizar wat er in relatief korte tijd kan veranderen als je ervoor kiest om jezelf en je ontwikkeling op #1 te zetten. 

Mijn verandering begon bij de keuze om niet langer op dezelfde voet door te gaan. Vervolgens zijn er een aantal stappen die ik zelf heb doorlopen en nu dagelijks inzet bij mijn klanten om ‘succesvol’ te veranderen.

Omdat ik het iedereen gun om 100% je eigen leven te leven heb ik besloten om de stappen die ik gezet heb en gebruik bij mijn klanten, samen te voegen in een online training: Creëer Je Eigen Leven.

Ik help je in de online training om af te rekenen met je negatieve gedachten en dichterbij je ware zelf te komen. Na de online training weet jij met meer zekerheid wat jij nu echt wilt in het leven, ervaar je rust in je hoofd en sta je in de actiemodus om hiermee aan de slag te gaan.

De training bestaat uit 5 simpele (effectieve) stappen die iedereen kan uitvoeren, zonder dat je gelijk al je zekerheid hoeft op te geven. Ik vertel je hieronder kort over de stappen:

1. Hoe sta jij ervoor? In deze stap ga je de balans opmaken van je leven. Je gaat kritisch kijken naar de verschillende gebieden van je leven zodat je bewust wordt van je situatie. Het geeft je overzicht en helpt je om prioriteiten te stellen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

2. De basis op orde. Je leefstijl en dagelijkse ritme vormen de basis voor hoe jij je voelt. Als jij dus meer rust in je hoofd wilt en energieker wilt zijn is dit een belangrijke stap. Vaak weten we wel wat goed voor ons is, maar doen we het niet. Ik help je van WETEN naar DOEN!

3. Versterk je mindset. Grip op je onbewuste gedachten, geeft grip op je leven! Welk verhaal vertel jij jezelf? Dat je niet goed genoeg bent? Dat je iets toch niet kan? Het verhaal dat jij jezelf vertelt is bepalend voor hoe jij je voelt en voor wat jij doet. Gelukkig kun je jezelf 'herprogrammeren', ik leer het je in deze stap.

4. Bepaal jouw stip op de horizon. Zonder richting ga je doelloos door het leven. Wat is jouw grote ambitieuze droom? Dat ga je in deze stap ontdekken door allereerst bij jezelf naar binnen te keren. Wat zijn je kernwaarden? Wat vind je belangrijk? Op wie ben je stiekem een tikkie jaloers? Door deze stap krijg je veel inzicht in jezelf en in wat je nu echt wilt in je leven.

5. Doelen stellen. Je grote ambitieuze droom uit stap 4, ga je opdelen in kleine stappen. Ik leg je de methode die ikzelf hiervoor gebruik uit, zodat jij deze zelfstandig kan toepassen.

Dat is het! Klinkt best haalbaar toch?!

Al helemaal nu met corona merk ik dat de twijfel en onzekerheid nog meer toeslaat. Des te belangrijker om NU jezelf een prioriteit te maken en te investeren in je eigen groei, zodat je straks vol vertrouwen en happy in het leven staat. 

Op dezelfde voet verder gaan als je nu doet heeft geen zin. Hoe lang ben je al jezelf allerlei dingen aan het verwijten en kom je geen stap vooruit? Laat je helpen door iemand die het pad al heeft bewandeld en jou precies kan vertellen welke stappen je kunt zetten om je eigen leven te creëren. 

Marit Molenaar life coach en plezier

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Marit en het is mijn missie om avontuurlijke, ambitieuze vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst, het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en klaar zijn met een ‘standaard’ leven.

Ik help je met het doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij vol vertrouwen datgene gaat doen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Inmiddels heb ik met heel wat hulp een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Zelf heb ik ervaren dat het mogelijk is om een leven te creëren op mijn eigen voorwaarden, een leven dat 100% bij mij past! Dit is voor jou ook mogelijk, echt waar.

''Loop niet tegen een muur op. Neem de trap en zet elke dag een kleine stap. Je bereikt dezelfde hoogte, met minder moeite.''

Wat anderen zeggen over de online training

img iris janssens

”Ik heb de online training van Marit gevolgd, en was positief verrast over de invloed die het op mij heeft gehad. De training geeft veel vrijheid in hoe je dingen wilt aanpakken, waar je op wilt focussen, en is tegelijkertijd spot-on op psychologische processen waar de mens gemakkelijk op vast loopt.

Marit combineert kennis met ervaringen en gevoel, en creëert daarmee een leeromgeving die je dwingt te spiegelen en daarop actie te ondernemen. Ik heb heel erg genoten van deze momentjes met mijzelf.

Ik zou de training letterlijk aan iedereen aanbevelen. De training laat je je leven analyseren en dat zal je hoe dan ook nieuwe kennis geven over jezelf.

Iris Janssens

zoé rikken

”Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!’

Zij is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven. Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben.

Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!

Zoé

profielfoto sacha sacha kop klein

‘’Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen. 

Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om in beweging te komen. De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Er gaat niks veranderen, als ik zelf geen actie onderneem. Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!

Ik raad de training zeker aan! Het is een laagdrempelige manier om de basis in kaart te brengen. Dit is een perfecte eerste stap als het een grote wirwar is in je hoofd en je niet weet waar je moet beginnen.

Sacha Kop

Je krijgt toegang tot de volgende modules:

marit molenaar

Module 1
Hoe sta jij ervoor?

marit molenaar

Module 2
De basis op orde

dsc

Module 3
Versterk je mindset

dsc

Module 4
Bepaal jouw stip op de horizon

marit molenaar

Module 5
Doelen stellen

garantie zegel

Durf jij volmondig JA tegen jezelf te zeggen?

bedd ec be e a b c af

Wat brengt deze training jou:

Je hebt inzicht gekregen op welke gebieden het niet soepel loopt in je leven. Dit brengt focus en versterkt je motivatie om te veranderen.

Je kan zelfstandig de omslag van 'weten' naar 'doen' maken en zit zowel lichamelijk als geestelijk weer lekker in je vel.

Je bent zekerder van jezelf en rekent af met stemmetjes als: 'ik ben niet goed genoeg' of 'wat zullen anderen hiervan vinden'.

Je leeft meer in het NU en geniet van de kleine momenten. Waardoor je rust in je hoofd ervaart en minder piekert over de toekomst of het verleden.

Je hebt meer inzicht in jezelf en waar jij voor staat. Dit geeft je houvast om dichtbij jezelf te blijven in je toekomstige keuzes.

Je weet met zekerheid wat jij NU echt wilt en voelt vertrouwen om stappen buiten je comfortzone te zetten.

‘’Hmm ik klik de pagina nog even weg en probeer het zelf nog wel.’’

Wees eens eerlijk naar jezelf. Hoe lang heb jij het al zelf geprobeerd? Wat heeft dat jou opgeleverd? Je blijft alles voor je uitschuiven en zo kom je nooit ergens aan toe. Je agenda staat alweer volgepland met allerlei zaken, voordat je het door hebt. Schud jezelf nu eens wakker! Jij bent de enige die tijd vrij kan maken voor jezelf, niemand anders doet dat voor jou. 

Ik geloof 100% in de waarde van deze online training. Daarom geef ik jou de 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug, zonder moeilijk gedoe.

Hieronder lees je het verhaal van Anne, zij stond ooit op hetzelfde punt als jij. Met haar heb ik dezelfde informatie gedeeld als ik nu met jou ga delen in de online training.

”Ik heb deelgenomen aan online training omdat ik mijn leven beoordeelde als gemiddeld en merkte dat als mensen vroegen hoe het ging, dat ik altijd ‘prima’ zei, zonder dat echt te menen. Ik was mij weinig bewust van waarom ik deed wat ik deed en miste richting en doelen in mijn leven.

Door de training sta ik bewuster in het leven en doe ik dingen met een doel. Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor. Ik doe nu dingen omdat ik ze zelf wil en niet omdat anderen het van mij vragen of verwachten. 

Het feit dat mijn leven betekenis en richting heeft gekregen, geeft mij enorm veel rust. Doordat ik minder pieker, houd ik tijd over voor wat voor mij echt belangrijk is. 

De begeleiding van Marit per mail was voor mij erg waardevol, omdat ze mij op een andere manier naar de opdrachten liet kijken. Haar feedback heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf kritische vragen ben gaan stellen.

Ik zou de training zeker aanraden aan iedereen die een ‘prima’ leven heeft zonder richting of betekenis. Ik denk dat het voor iedereen goed is om op deze manier te reflecteren op je leven. Het geeft nieuwe inzichten en maakt je sterker als mens.

marit molenaar

Anne

‘’Als jij wacht met kiezen wie je wilt zijn tot het moment dat jij het 100% zeker weet, zal je jouw hele leven wachten.’’

De praktische zaken op een rij

Je krijgt direct toegang tot de 5 modules.

Elke module is opgebouwd uit video en tekst.

In totaal bevat de gehele training circa 60 minuten aan video.

Elke module bevat een worksheet met daarin praktische opdrachten.

Je houdt een jaar toegang tot de online omgeving. Zo kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt en geheel op je eigen tempo.

marit molenaar

Inclusief BONUSSEN

BONUS 1: De eerste 30 dagen onbeperkt persoonlijk advies en extra tips (t.w.v. 198,- EUR) 
Om het maximale uit de training te halen kun je alle antwoorden en eventuele vragen naar mij doorsturen via de mail. Ik geef je vervolgens persoonlijke tips en adviezen en zorg voor een dosis motivatie bij jou om door te pakken en in actie te komen.  Normaal bied ik mijn persoonlijke coaching alleen aan bij 1 op 1 trajecten, waarvoor de investering begint vanaf 1250,- EUR. Dit is dus een uniek aanbod! 

Waarom persoonlijke support? Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand met je meedenkt, zelf raak je snel in je eigen gedachten verzonken. Ik geef je nieuwe perspectieven en een stok achter de deur. Hierdoor ga je wél alle modules doorlopen en afronden! Je hoeft het niet alleen te doen. 

dsc

BONUS 2: 100% tevredenheidsgarantie –> niet tevreden, geld terug.
Ik sta 100% in voor de waarde van deze online training. Daarom geef ik jou de tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug, zonder moeilijk gedoe.

garantie zegel

Wat krijg je?

99
00
  • Jaar lang toegang tot de e-course: Creëer Je Eigen Leven, bestaande uit 5 modules (t.v.w. 99,-)
  • Bonus 1: 30 dagen onbeperkt persoonlijke mail support bij de e-course (t.w.v.198,-)
  • Bonus 2: 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Ja, maar…

Nadat je de training bestelt hebt, ontvang je binnen 5 minuten een mail en heb je gelijk toegang tot de online omgeving! Je houdt een jaar toegang. Je kan dus op elk gewenst moment starten en het helemaal volgen op je eigen tempo.

Als je nu de online training aanschaft is jouw investering slechts 99,- EUR. De training heeft een totale waarde van 297,- EUR. 

Deze e-course is geschikt voor jou als je een avontuurlijke, ambitieuze vrouw bent, die graag wilt afrekenen met het ‘is dit het nou gevoel’ en wilt ontdekken wat ze nu écht wilt in het leven. ​​

Je bent gedreven om te veranderen en beseft dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven! Maar echt in actie komen lukt nog niet, omdat je geen idee hebt waar te beginnen. Je bent opzoek naar handvatten voor je verandering en een stok achter de deur. 

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in de e-course  mijn meest waardevolle kennis en opdrachten die mij geholpen hebben in het creëren van mijn eigen leven.

Als je actief en consistent met de e-course aan de slag gaat, ga je merken dat je stap voor stap progressie maakt. Ik geloof er 100% in dat deze aanbieding waardevol is. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug krijgen, zonder moeilijk gedoe.

De training bestaat uit 5 modules. In totaal zit er bijna een uur aan video in de training en ben je per module ongeveer 45 minuten bezig met de opdrachten uitwerken. Natuurlijk is het wel van belang dat je dagelijks met de opdrachten aan de slag gaat. Het is niet een eenmalige actie en daarna is alles opgelost. Je zal consistent acties moeten ondernemen voordat er iets verandert. Hier vertel ik je uitgebreid over in de training. 

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het aanbod en dus reden genoeg hebt om de training te volgen. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen, dat begrijp ik! Nogmaals, je hebt niets te verliezen. Bevalt de training niet? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen. 

Dan heb je waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Scroll naar top