Van constant piekeren en twijfelen --> naar zekerheid over jezelf en je toekomst!

Wil jij afrekenen met je negatieve gedachten en  dichterbij je ware zelf komen? Wil je met zekerheid weten wat jij nu echt wilt in het leven en tot actie overgaan?

Dan is mijn online training: Creeer Je Eigen Leven perfect voor jou!

marit molenaar

Herken je dit?

Je zit al een lange tijd vast in een baan waar je geen energie uit haalt of je bent inmiddels vaak geswitcht van baan maar nog steeds heb je niet je ‘droombaan’ gevonden.

Je legt de lat hoog voor jezelf. Jij wilt altijd alles goed doen en hebt het gevoel dat jouw omgeving hoge verwachtingen van je heeft. Doordat er zoveel keuzes zijn lijkt er geen één de beste en twijfel je continu.

Je vindt eigenlijk dat je jezelf niet moet aanstellen. Voor de buitenwereld voldoe jij aan een mooi plaatje. Je hebt tenslotte een studie afgerond, leuke mensen om je heen en zelfs al een baan die prima betaald. Tóch denk jij continue: is dit het nou?

Geregeld voel je jezelf onzeker. Je hebt vaak negatieve gedachten als: Kan ik dit wel? Hoe zullen anderen hierop reageren? Wat als het niet goed gaat? Wat als het niet de juiste keuze is?

Je merkt dat je de laatste tijd vaak moe bent. Zelfs na 8 uur slaap word jij futloos wakker. Tijd voor jezelf heb je amper, of je hebt het wel maar je weet er geen goede invulling aan te geven. Wanneer was de laatste keer dat je écht ontspannen was én hiervan kon genieten?

Je hebt het gevoel dat je iets wilt veranderen, maar je weet niet hoe of wat. De boeken over zelfontwikkeling die je (half) hebt gelezen hebben je nog niet tot actie aangezet

Zal ik je een geheim verklappen?

Je hebt geen idee waar je mee bezig bent. Je volgt de stroom en doet maar gewoon wat iedereen doet of wat er van je verwacht wordt. Maar is dit wel écht wat JIJ wilt?

Bovenstaande kan confronterend overkomen, maar begrijp mij niet verkeerd. Ik stond in dezelfde positie als jou. Ik begrijp je gevoel helemaal! 

Nadat ik afstudeerde in 2018 had ik werkelijk geen idee wat ik wilde gaan doen. Werken of een toch een master? Ik ontvluchtte de keuze en ging jaar reizen en werken in Australië. Als ik dan terug ben in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil gaan doen.  

Nou niet dus. Ik kwam terug in Nederland en ik had werkelijk nog steeds geen idee. De laatste maanden van mijn reis kon ik niet meer genieten. Ik dacht telkens aan de toekomst, wat wil ik nou als ik terug ben in Nederland…

Eenmaal in Nederland was geld verdienen noodzaak. Ik had geen idee wat ik wilde dus solliciteerde ik op alles met een goed salaris en wat mij wel oké leek qua werkzaamheden. Ik koos voor de weg van de minste weerstand en binnen twee weken na terugkomst had ik weer een baan die ik makkelijk aankon. Na 3 maanden was ik al uitgeleerd. Bah, wat vond ik het vreselijk! De hele dag zat ik binnen achter een computerscherm en eenmaal thuis plofte ik uitgeput op de bank. 

Ik haalde totaal geen voldoening uit mijn werk en er was weinig uitdaging. Maar de knoop doorhakken om te stoppen was moeilijk. Laat ik het nou gewoon even proberen dacht ik, misschien wordt het vanzelf beter. Het zal wel bij het ‘normale’ leven horen, dacht ik. 

Grip op mijn leven terug. Het kan!

Mijn leven had ik mijzelf totaal anders voorgesteld. Vol rust, vrijheid en plezier. Het leven wat ik had leek daar totaal niet op. Verreweg van zelfs. Wie mij goed kent weet dat ik al sinds 2015 bewust gezond leef en veel sport, maar zelfs dat kwam op een lager pitje te staan. Ik was totaal mezelf niet meer. 

Ik snakte weer naar een lange verre reis, maar wist ook dat dit niet de oplossing was. Dat is enkel uitstel van het probleem. Weglopen voor de realiteit.  

Nog een aantal maanden sudderden mijn gedachtes door. Ik reageerde vaak kortaf en écht zin om leuke dingen te doen had ik niet. Het voelde alsof ik geen grip had op mijn leven.

Totdat de knop om ging. Ik begon in te zien dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn leven, niet iemand anders. Dus ik ben ook de enige die mezelf uit deze benauwde situatie kan krijgen. Confronteren. Maar nodig.

Ik ondernam actie. Ik zocht hulp en volgde online cursussen en coachingstrajecten om te ontdekken hoe ik mijn eigen leven kan creëren vol rust, plezier en vrijheid. 

Uiteindelijk heb ik 5500 euro geïnvesteerd in mijn persoonlijke groei. 

Nope, echt niet omdat ik rijk ben of omdat mijn ouders alles betalen. Ik leende maximaal bij DUO tijdens mijn studie en gebruikte daar maar de helft van. De rest zette ik opzij op een aparte rekening. (Dat geleende geld moet ik trouwens gewoon terugbetalen aan DUO, gelukkig heb ik daar wel 30 jaar de tijd voor).

Later werkte ik 32 uur per week. Zo heb ik een spaarpotje gecreëerd voor ‘noodsituaties’. 

En ja, dit was een noodsituatie. Ik zag mezelf er echt aan onderdoor gaan, altijd mezelf maar vergelijken met anderen, constant piekeren en twijfelen aan mezelf. Elke dag moe zijn en nergens zin in hebben. Het kon zo niet langer doorgaan. 

inpo

Uiteindelijk kwam ik erachter dat het helemaal niet zo moeilijk is als ik van te voren dacht.

Inmiddels heb ik nu ontdekt welke stappen cruciaal zijn om zekerder te zijn van jezelf en je toekomst! Het zijn stappen die ik zelf heb gezet en effectief toepas bij mijn klanten. 

Nu ben ik ondernemer, sta ik elke dag op met een glimlach en kan ik gaan en staan waar ik wil. Er staat zelfs alweer een nieuwe reis in het vooruitzicht! Reizen blijft geweldig, gelukkig hoef ik mijzelf nu niet meer druk te maken om de gedachten ‘is dit het nou?’

Omdat ik iedereen het gun om elke dag te genieten en niet alleen op vakantie heb ik besloten om de stappen samen te voegen in een online training: Creëer Je Eigen Leven.

Het zijn simpele (effectieve) stappen die iedereen kan uitvoeren, zonder dat je gelijk al je zekerheid hoeft op te geven. 

1. Hoe sta jij ervoor? Ik begon kritisch te kijken naar de verschillende gebieden van mijn leven en werd mezelf bewust van mijn situatie. Het gaf mij overzicht en hielp mij met het stellen van prioriteiten.

2. De basis op orde. Je leefstijl en dagelijkse ritme vormen de basis voor hoe jij je voelt. Alleen als je lekker in je vel zit, trek je ook echt de dingen aan die bij jou passen.

3. Versterk je mindset. Welk verhaal vertel jij jezelf? Dat je niet goed genoeg bent? Of dat je eerst nog die ene studie moet doen voordat je de arbeidsmarkt op kan? Grip op je onbewuste gedachten, geeft grip op je leven!

4. Bepaal jouw stip op de horizon. Zonder richting kom je nooit op je gewenste bestemming.

5. Doelen stellen. Zonder doel, geen resultaat.

Dat is het! Klinkt best haalbaar toch?!

Al helemaal nu met corona merk ik dat de twijfel en onzekerheid nog meer toeslaat. Des te belangrijker om NU jezelf een prioriteit te maken en te investeren in je eigen groei, zodat je straks vol vertrouwen en happy in het leven staat. 

Op dezelfde voet verder gaan als je nu doet heeft geen zin. Hoe lang ben je al jezelf allerlei dingen aan het verwijten en kom je geen stap vooruit? Laat je helpen door iemand die het pad al heeft bewandeld en jou precies kan vertellen welke stappen je kunt zetten om je eigen leven te creëren. 

marit molenaar

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Marit en het is mijn missie om jonge vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst en het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren. Ik help je met het doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij keuzes leert maken vanuit je hart en ontdekt wat je echt wilt in je leven. 

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Zelf heb ik ervaren dat het mogelijk is om een leven te creëren op mijn eigen voorwaarden, een leven dat 100% bij mij past! Dit is voor jou ook mogelijk, echt waar.

''Loop niet tegen een muur op. Neem de trap en zet elke dag een kleine stap. Je bereikt dezelfde hoogte, met minder moeite.''

Wat anderen zeggen over de online training

img iris janssens

”Ik heb de online training van Marit gevolgd, en was positief verrast over de invloed die het op mij heeft gehad. De training geeft veel vrijheid in hoe je dingen wilt aanpakken, waar je op wilt focussen, en is tegelijkertijd spot-on op psychologische processen waar de mens gemakkelijk op vast loopt.”

”Marit combineert kennis met ervaringen en gevoel, en creëert daarmee een leeromgeving die je dwingt te spiegelen en daarop actie te ondernemen. Ik heb heel erg genoten van deze momentjes met mijzelf.”

”Ik zou de training letterlijk aan iedereen aanbevelen. De training laat je je leven analyseren en dat zal je hoe dan ook nieuwe kennis geven over jezelf.”

Iris Janssens

zoé rikken

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!’ Zij is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven. Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben.”

”Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé

profielfoto sacha sacha kop klein

‘’Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen. Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om in beweging te komen. De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Er gaat niks veranderen, als ik zelf geen actie onderneem. Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!’’

‘’Ik raad de training zeker aan! Het is een laagdrempelige manier om de basis in kaart te brengen. Dit is een perfecte eerste stap als het een grote wirwar is in je hoofd en je niet weet waar je moet beginnen.

Sacha Kop

Je krijgt toegang tot de volgende modules:

marit molenaar

Module 1
Hoe sta jij ervoor?

marit molenaar

Module 2
De basis op orde

dsc

Module 3
Versterk je mindset

dsc

Module 4
Bepaal jouw stip op de horizon

marit molenaar

Module 5
Doelen stellen

garantie zegel

Durf jij volmondig JA tegen jezelf te zeggen?

image

Wat brengt deze training jou:

Je hebt inzicht gekregen op welke gebieden het niet soepel loopt in je leven. Dit brengt focus en versterkt je motivatie om te veranderen.

Je hebt een ontspannen leefstijl gecreëerd die bij jou past en je ook daadwerkelijk volhoudt.

Je laat je niet meer beïnvloeden door anderen en rekent af met negatieve stemmetjes als: 'ik ben niet goed genoeg' of 'wat zullen anderen hiervan vinden'.

Je leeft meer in het NU en geniet van de kleine momenten. Waardoor je minder piekert over de toekomst of het verleden.

Je hebt je kernwaarden helder omschreven. Dit geeft je houvast om dichterbij jezelf te blijven in je toekomstige keuzes.

Je weet wat je droom voor NU is en staat in de actiemodus om hiermee aan de slag te gaan!

‘’Hmm ik klik de pagina nog even weg en probeer het zelf nog wel.’’

Ik ga eerlijk met je zijn. Hoe lang heb jij het al zelf geprobeerd? Wat heeft dat jou opgeleverd? Jij blijft alles voor je uitschuiven en zo kom je nooit ergens aan toe. Je agenda staat alweer volgepland met allerlei zaken, voordat je het door hebt. Schud jezelf nu eens wakker! Jij bent de enige die tijd vrij kan maken voor jezelf, niemand anders doet dat voor jou.

Hieronder lees je een review van iemand die ooit op hetzelfde punt stond als jij. In de online training deel ik dezelfde informatie met jou als ik met haar heb gedeeld.

”Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Waar ik voorheen vaak blij was, was ik nu negatief en had ik minder zin om dingen te ondernemen.”

”Door de training van Marit zit ik lekkerder in mijn vel. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens de opdrachten uit de modules. Iedere keer na het maken van een opdracht kreeg ik nieuwe inzichten en dit maakte me blij en gaf rust. Hier kreeg ik nieuwe frisse energie van.

”Het meest waardevolle aan de training voor mij was dat ik mijn innerlijke criticus leerde herkennen en loslaten. Nu kan ik een negatieve gedachten veel sneller opzij zetten en weer vrolijk verder gaan. Ook mijn droom(carrière) op papier zetten, heeft mij geholpen overzicht te geven aan mijn leven en iets om naar uit te kijken.”

Ik zou Marit en de training zeker aanraden aan anderen. Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ook heeft ze me écht gestimuleerd stappen te zetten en door te gaan. De training bevat interessante informatie, herkenbare verhalen en goede oefeningen om dingen voor jezelf op een rijtje te zetten en tot nieuwe inzichten te komen. De informatie uit de training  kan je direct toepassen in je dagelijks leven. Heel fijn!”

danielle stam

Danielle

‘’Als jij wacht met kiezen wie je wilt zijn tot het moment dat jij het 100% zeker weet, zal je jouw hele leven wachten.’’

De praktische zaken op een rij

Je krijgt direct toegang tot de 5 modules.

Elke module is opgebouwd uit video en tekst.

In totaal bevat de gehele training 45 minuten aan video.

Elke module bevat een worksheet met daarin praktische opdrachten.

Je houdt een jaar toegang tot de online omgeving. Zo kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt en geheel op je eigen tempo.

marit molenaar

Inclusief BONUS

BONUS: Persoonlijk advies en extra tips (t.w.v. 198,- EUR) 
Om het maximale uit de training te halen kun je alle antwoorden en eventuele vragen naar mij doorsturen via de mail. Ik geef je vervolgens persoonlijke tips en adviezen en zorg voor een dosis motivatie bij jou om door te pakken en in actie te komen ;-).  Normaal bied ik mijn persoonlijke coaching alleen aan bij 1 op 1 trajecten, waarvoor de investering begint vanaf 975,- EUR. Dit is dus een uniek aanbod! 

Waarom persoonlijke support? Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand met je meedenkt, zelf raak je snel in je eigen gedachten verzonken. Het is als een stok achter de deur. Hierdoor ga je wél alle modules doorlopen en afronden! Je hoeft het niet alleen te doen. 

dsc

Wat krijg je?

Online training: Creëer Je Eigen Leven (t.w.v. 99,- EUR)

Gratis 1 op 1 persoonlijke support (t.w.v. 198,- EUR)

Totale waarde = 297,- EUR

Nu voor slechts 99,- EUR

Ja, maar…

Nadat je de training bestelt hebt, ontvang je binnen 5 minuten een mail en heb je gelijk toegang tot de online omgeving! Je houdt een jaar toegang. Je kan dus op elk gewenst moment starten en het helemaal volgen op je eigen tempo.

Als je nu de online training aanschaft is jouw investering slechts 99,- EUR in plaats van 297,- EUR. 

Voor vrouwen die elke dag denken: Is dit het nou? Je hebt het gevoel vast te lopen in je leven, terwijl je diep van binnen weet dat er veel potentie in jou zit!

Het is een chaos in je hoofd met 101 gedachten. Je piekert constant en twijfelt over jezelf en je eigen kunnen. Je wilt elke dag genieten en niet alleen op vakantie. Je wilt graag weten wat je nu écht wilt in het leven. Maar hoe je hierachter komt is voor jou een raadsel.

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in de online training alle kennis en opdrachten die mij geholpen in het creëren van een leven dat 100% bij mij past.

Alleen wanneer je actief en consistent met de training aan de slag gaat zul je merken dat je stap voor stap progressie maakt in het creëren van je eigen leven! Ik geloof er 100% in dat deze training waardevol is. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen zonder moeilijk gedoe.

De training bestaat uit 5 modules. In totaal zit er bijna een uur aan video in de training en ben je per module ongeveer 45 minuten bezig met de opdrachten uitwerken. Natuurlijk is het wel van belang dat je dagelijks met de opdrachten aan de slag gaat. Het is niet een eenmalige actie en daarna is alles opgelost. Je zal consistent acties moeten ondernemen voordat er iets verandert. Hier vertel ik je uitgebreid over in de training. 

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het aanbod en dus reden genoeg hebt om de training te volgen. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen, dat begrijp ik! Nogmaals, je hebt niets te verliezen. Bevalt de training niet? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen. 

Dan heb je waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Scroll naar top