Online training - Creëer je eigen leven

Had jij gehoopt na je reis te weten wat jij écht wil? Maar bleek dat makkelijker gezegd dan gedaan? Nu je eenmaal terug bent denk je geregeld: ‘is dit het nou?’ 

Ik kan je vertellen dat ik in hetzelfde schuitje zat. Nadat ik terug kwam van een jaar reizen in Australië hoopte ik in Nederland eens écht te beginnen met mijn ‘grote mensen’ leven. 

Helaas was dat niet zo gemakkelijk als ik dacht. Ik koos voor een baan die ik gemakkelijk aan kon en na 3 maanden was ik al uitgeleerd. Mijn leven leek voorbij te vliegen zonder dat ik er grip op had. Elke week stond bomvol allerlei sociale verplichtingen. Tijd voor mezelf had ik amper. 

Op een avond ging de knop om. Ik besloot om weer de baas te worden over mijn eigen leven.

Na veel vallen en opstaan heb ik inmiddels een manier gevonden om mijn eigen leven te creëren vol rust, plezier en vrijheid. 

De kennis, tips en opdrachten die mij geholpen hebben om mijn eigen leven te creëren heb ik samengevoegd in deze online training. 

Jouw investering is 99,-

marit molenaar

Herken je dit?

Je voelt je futloos en hebt het gevoel geleefd te worden.

Je hebt het gevoel dat je moet voldoen aan de hoge verwachten vanuit jouw omgeving. Hoe meer meningen en verwachtingen, hoe meer jij gaat twijfelen aan je keuzes.

Je vindt eigenlijk dat je jezelf niet moet aanstellen. Voor de buitenwereld voldoe jij aan het perfecte plaatje. Je hebt tenslotte een studie afgerond, gereisd, leuke mensen om je heen en zelfs al een baan die prima betaald. Tóch voel jij aan alles dat dit het niet is.

Door al die drukte houd jij geen tijd voor jezelf over. Je verschuift jouw me-time naar ‘ergens’ volgende week. Maar ook die week zit weer vol voordat je het doorhebt.

Je verlangt alweer naar een nieuwe reis en dat terwijl je net terug bent. Waarom alleen op vakantie genieten, als je elke dag kan genieten?

Ben jij toe aan verandering maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Dan is deze online training perfect voor jou! In 5 modules leer jij hoe je jouw eigen leven creëert vol rust, plezier en vrijheid.

marit molenaar

Dit levert de training jou op

Je krijgt inzicht op welk gebied het niet soepel loopt in jouw leven en doorbreekt de patronen die je geen energie meer geven.

Je ontdekt welke leefstijl bij jou past en je krijgt praktische tips en opdrachten om met je dagelijkse ritme aan de slag te gaan.

Je versterkt je mindset en rekent af met stemmetjes als: 'ik ben niet goed genoeg' of 'wat zullen anderen van mij denken'.

Je leert hoe je elke dag kan genieten en de verwachtingen van je omgeving loslaat.

Je ontdekt wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en wat jouw droom is.

Je leert gericht doelen stellen om jouw droom te bereiken.

Hoe ziet de training eruit?

Je krijgt direct toegang tot de online omgeving. Via een mail ontvang je de inlog instructies.

De training bestaat uit 5 modules, elke module bestaat uit zowel tekst als video. Zo kun je zelf kiezen hoe je de informatie tot je neemt.

Elke module heeft praktische opdrachten zodat je direct de opgedane kennis kan toepassen op jouw leven.

Je houdt een jaar toegang tot de online leeromgeving.

Jouw investering: 99,- 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via marit@maritmolenaar.nl.

garantie zegel

Je hebt nu twee keuzes. Je kiest bewust voor verandering óf je doet niets en blijft in deze benauwde situatie gevangen.

Wat anderen zeggen

suzan van eck

‘’Marit is iemand die goed naar je kan luisteren. Ze is gezellig, je kunt met haar lachen, maar ze is ook rustig en down to earth. Hierdoor straalt ze vertrouwen uit en voel ik me op mijn gemak bij haar’’

Suzan van Eck

zoé rikken

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!’ Zij is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven. Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met heel veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé Rikken

marjolein jellema

“Marit is een ontzettend fijne, lieve en inspirerende vrouw. Zij gebruikt net de juiste woorden om je aan het denken te zetten, en geeft je onbewust de motivatie om dingen op te pakken die je al langer dwars zitten”

Marjolein Jellema

Scroll naar top