Reken af met je 'is dit het nou' gevoel en leer hoe je een leven creëert dat 100% bij jou past!

Ik help je om af te rekenen met je negatieve gedachten en dichterbij je ware zelf te komen.

Waardoor jij met zekerheid weet wat jij nu echt wilt in het leven, rust in je hoofd ervaart en vertrouwen voelt om stappen buiten je comfortzone te zetten.

Deze aanbieding is tijdelijk en slechts voor 10 mensen toegankelijk.  De totale waarde van de e-course + coach call + bonussen is 422 euro. Je behoudt minimaal een jaar toegang tot de e-course.

Het is tijd om kennis om te zetten in actie!

Als je dit leest was je aanwezig bij mijn masterclass en heeft het iets bij je geraakt. Je bent klaar met het leven volgens de verwachtingen van anderen en je wilt graag ontdekken wat jij nu écht wilt in het leven! En met vertrouwen hiervoor durven kiezen. 

Het is mijn taak als coach om eerlijk met je te zijn. Soms is de realiteit onder ogen zien hard en pijnlijk. Realiseer je dat een bepaalde ‘pijn’ nodig is om tot verandering aangezet te worden.

Als jij blijft doen alsof alles ‘wel prima’ is, gaat er nooit iets veranderen. De enige die iets aan je huidige benauwde situatie kan veranderen ben jij zelf. Uiteraard kun je hulp krijgen van bijvoorbeeld een coach, maar besef dat jij uiteindelijk degene bent die tot actie over dient te gaan. 

Dat is gelijk waar het vaak misgaat. Je neemt veel informatie tot je, zoals in de masterclass. Maar je vindt het nog lastig om deze kennis toe te passen op je eigen leven. Op een manier die bij jou past. 

Daar kan vanaf nu verandering in komen! In de e-course: Creëer Je Eigen Leven ga je dieper in op de 5 stappen uit de masterclass en geef ik je toepasbare opdrachten en handvatten zodat je de kennis gaat toepassen op je eigen leven. 

Wat zijn de 5 stappen ook alweer?

Het is begrijpelijk dat je de 5 stappen uit de masterclass niet meer helemaal helder op een rijtje hebt. Vandaar dat ik ze hieronder nog even kort noem.

1. Hoe sta jij ervoor? In deze stap ga je de balans opmaken van je leven. Je gaat kritisch kijken naar de verschillende gebieden van je leven zodat je bewust wordt van je situatie. Het geeft je overzicht en helpt je om prioriteiten te stellen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

2. De basis op orde. Je leefstijl en dagelijkse ritme vormen de basis voor hoe jij je voelt. Als jij dus meer rust in je hoofd wilt en energieker wilt zijn is dit een belangrijke stap. Vaak weten we wel wat goed voor ons is, maar doen we het niet. Ik help je van WETEN naar DOEN!

3. Versterk je mindset. Grip op je onbewuste gedachten, geeft grip op je leven! Welk verhaal vertel jij jezelf? Dat je niet goed genoeg bent? Dat je iets toch niet kan? Het verhaal dat jij jezelf vertelt is bepalend voor hoe jij je voelt en voor wat jij doet. Gelukkig kun je jezelf 'herprogrammeren', ik leer het je in deze stap.

4. Bepaal jouw stip op de horizon. Zonder richting ga je doelloos door het leven. Wat is jouw grote ambitieuze droom? Dat ga je in deze stap ontdekken door allereerst bij jezelf naar binnen te keren. Wat zijn je kernwaarden? Wat vind je belangrijk? Op wie ben je stiekem een tikkie jaloers? Door deze stap krijg je veel inzicht in jezelf en in wat je nu echt wilt in je leven.

5. Doelen stellen. Je grote ambitieuze droom uit stap 4, ga je opdelen in kleine stappen. Ik leg je de methode uit die ikzelf hiervoor gebruik, zodat jij deze zelfstandig kan toepassen.

inpo

Hoe zit het met de coach call?

Om nog meer van waarde te zijn voor jou, is bij deze masterclass actie een 1 op 1 coach call inbegrepen van circa 45 minuten.

Tijdens de telefonische sessie komen we er samen achter waar je nu tegenaan loopt en wat je verlangen is. Ik stel rake vragen, denk met je mee en geef direct persoonlijke tips en adviezen zodat jij een stap dichterbij komt wat je nu écht wilt in je leven. 

Normaal geef ik alleen 1 op 1 coaching sessies bij mijn 3 maandse coach traject waarvoor de investering begint vanaf 975,- euro. Dit is dus een uniek aanbod!

Wat anderen zeggen over de online training

profielfoto sacha sacha kop klein

‘’Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen. Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om in beweging te komen. De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!’’

‘’Ik raad de training zeker aan! Het is een laagdrempelige manier om de basis in kaart te brengen. Dit is een perfecte eerste stap als het een grote wirwar is in je hoofd en je niet weet waar je moet beginnen.

Sacha Kop

danielle stam

”Door de training van Marit zit ik lekkerder in mijn vel. Ik heb mezelf beter leren kennen tijdens de opdrachten uit de modules. Iedere keer na het maken van een opdracht kreeg ik nieuwe inzichten en dit maakte me blij en gaf rust. Hier kreeg ik nieuwe frisse energie van.

Ik zou Marit en de training zeker aanraden aan anderen. Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ook heeft ze me écht gestimuleerd stappen te zetten en door te gaan. De training bevat interessante informatie, herkenbare verhalen en goede oefeningen om dingen voor jezelf op een rijtje te zetten en tot nieuwe inzichten te komen. De informatie uit de training  kan je direct toepassen in je dagelijks leven. Heel fijn!”

Danielle

img iris janssens

”Ik heb de online training van Marit gevolgd, en was positief verrast over de invloed die het op mij heeft gehad. De training geeft veel vrijheid in hoe je dingen wilt aanpakken, waar je op wilt focussen, en is tegelijkertijd spot-on op psychologische processen waar de mens gemakkelijk op vast loopt. Marit combineert kennis met ervaringen en gevoel, en creëert daarmee een leeromgeving die je dwingt te spiegelen en daarop actie te ondernemen. Ik heb heel erg genoten van deze momentjes met mijzelf.”

”Ik zou de training letterlijk aan iedereen aanbevelen. De training laat je je leven analyseren en dat zal je hoe dan ook nieuwe kennis geven over jezelf.”

Iris Janssens

''Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.''

image

Wat brengt deze training jou:

Je hebt inzicht gekregen op welke gebieden het niet soepel loopt in je leven. Dit brengt focus en versterkt je motivatie om te veranderen.

Je kan zelfstandig de omslag van 'weten' naar 'doen' maken en zit zowel lichamelijk als geestelijk weer lekker in je vel.

Je bent zekerder van jezelf en rekent af met stemmetjes als: 'ik ben niet goed genoeg' of 'wat zullen anderen hiervan vinden'.

Je leeft meer in het NU en geniet van de kleine momenten. Waardoor je rust in je hoofd ervaart en minder piekert over de toekomst of het verleden.

Je hebt meer inzicht in jezelf en waar jij voor staat. Dit geeft je houvast om dichtbij jezelf te blijven in je toekomstige keuzes.

Je weet met zekerheid wat jij NU echt wilt en voelt vertrouwen om stappen buiten je comfortzone te zetten.

‘’Hmm ik klik de pagina nog even weg en probeer het zelf nog wel.’’

Wees eens eerlijk naar jezelf. Hoe lang heb jij het al zelf geprobeerd? Wat heeft dat jou opgeleverd? Jij blijft alles voor je uitschuiven en zo kom je nooit ergens aan toe. Je agenda staat alweer volgepland met allerlei zaken, voordat je het door hebt. Schud jezelf nu eens wakker! Jij bent de enige die tijd vrij kan maken voor jezelf, niemand anders doet dat voor jou. 

Ik geloof 100% in de waarde van deze online training. Daarom geef ik jou de tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug, zonder moeilijk gedoe. Je hebt dus eigenlijk niets te verliezen.

Hieronder lees je het verhaal van Danielle, zij stond ooit op hetzelfde punt als jij. Met haar heb ik dezelfde informatie gedeeld als ik nu met jou ga delen in de online training.

”Ik heb deelgenomen aan de online training omdat ik mijn leven beoordeelde als gemiddeld en merkte dat als mensen vroegen hoe het ging, dat ik altijd ‘prima’ zei, zonder dat echt te menen. Ik was mij weinig bewust van waarom ik deed wat ik deed en miste richting en doelen in mijn leven.

Door de training sta ik bewuster in het leven en doe ik dingen met een doel. Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor. Ik doe nu dingen omdat ik ze zelf wil en niet omdat anderen het van mij vragen of verwachten. Het feit dat mijn leven betekenis en richting heeft gekregen, geeft mij enorm veel rust. Doordat ik minder pieker, houd ik tijd over voor wat voor mij echt belangrijk is. 

De begeleiding van Marit per mail was voor mij erg waardevol, omdat ze mij op een andere manier naar de opdrachten liet kijken. Haar feedback heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf kritische vragen ben gaan stellen.

Ik zou de training zeker aanraden aan iedereen die een ‘prima’ leven heeft zonder richting of betekenis. Ik denk dat het voor iedereen goed is om op deze manier te reflecteren op je leven. Het geeft nieuwe inzichten en maakt je sterker als mens.

”Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Waar ik voorheen vaak blij was, was ik nu negatief en had ik minder zin om dingen te ondernemen.”

 

dsc

Anne

Voor wie is dit aanbod geschikt?

Dit aanbod niet voor iedereen geschikt. Dit aanbod past perfect bij jou als jij een jonge, ambitieuze vrouwen bent die wilt leren loslaten wie ze denkt te moeten zijn.

Dit aanbod is geschikt voor jou als:

Een jonge ambitieuze vrouw bent, die graag wilt afrekenen met het ‘is dit het nou' gevoel en wilt ontdekken wat ze nu écht wilt in het leven.

Je veel negatieve gedachten ervaart en constant piekert over vragen als: is dit het nou? Wat wil ik nu écht in mijn leven?

Open minded bent en woorden als nieuwsgierig en leergierig jou omschrijven.

Je een sterke drive hebt om te veranderen en vastberaden bent om je leven aan te pakken. Je beseft dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven!

Je klaar bent met alleen maar kennis opnemen en over wilt gaan tot actie en échte verandering.

Bonussen!

Bonus 1: Eerste 30 dagen onbeperkt persoonlijke 1 op 1 support (t.w.v. 198,- EUR). Om het maximale uit de e-course te halen kun je alle antwoorden en eventuele vragen doorsturen via de mail. Ik geef je vervolgens persoonlijke tips en adviezen en zorg voor een dosis motivatie bij jou om door te pakken en in actie te komen.

Waarom persoonlijke support? Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand met je meedenkt, zelf raak je snel in je eigen gedachten verzonken. Het is als een stok achter de deur. Hierdoor ga je wél alle modules doorlopen en afronden! Je hoeft het niet alleen te doen. 

marit molenaar

Bonus 2: 100% tevredenheidsgarantie –> niet tevreden, geld terug.
Ik sta 100% in voor de waarde van deze aanbieding. Daarom geef ik jou de 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. 

garantie zegel

Wat krijg je?

* Jaar lang toegang tot e-course: Creëer Je Eigen Leven (t.w.v. 99,- EUR)

* Telefonische coach call van circa 45  minuten (t.w.v. 125,- EUR)

* Bonus 1: Eerste 30 dagen onbeperkt  1 op 1 mailsupport (t.w.v. 198,- EUR)

* Bonus 2: 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Totale waarde = 422,- EUR

Nu tijdelijk voor slechts 76,- EUR

Ja, maar…

Na je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online leeromgeving van de e-course. Je kan dus direct van start. Je behoudt minimaal een jaar toegang tot alle video’s en opdrachten uit de e-course. Je kan het dus helemaal in je eigen tijd en op je eigen tempo doorlopen.

De coach call plannen we binnen 30 dagen na aanschaf samen in onze agenda, op een geschikt moment voor beide. Via de mail zal ik je hierover contacten. 

De totale waarde van de e-course + coach call + 2 bonussen = 422 euro. Door de 48 uurs aanbieding is de prijs verlaagd en is jouw investering in jezelf slechts 76,- euro.

Dit aanbod is geschikt voor jou als je een jonge ambitieuze vrouw bent, die graag wilt afrekenen met het ‘is dit het nou gevoel’ en wilt ontdekken wat je nu écht wilt in het leven. 

Je bent gedreven om te veranderen en beseft dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven! Maar op dit moment slurpt je huidige manier van leven (inclusief baan) al je energie op en heb je geen idee waar je moet beginnen om dit te aan te pakken. 

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf. Ik geef jou in de e-course + coach call mijn meest waardevolle kennis en opdrachten die mij geholpen hebben in het creëren van mijn eigen leven.

Als je actief en consistent met de e-course aan de slag gaat, ga je merken dat je stap voor stap progressie maakt. Ik geloof er 100% in dat deze aanbieding waardevol is. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug krijgen, zonder moeilijk gedoe.

De e-course: Creëer Je Eigen leven bestaat uit 5 modules en bevat naast vele opdrachten circa 60 minuten aan video. Het is lastig te zeggen hoeveel tijd je er precies aan besteed, gemiddeld ligt dit tussen de 4 á 6 uur. 

De inbegrepen coach call duurt ongeveer 45 minuten. Van te voren vraag ik je een paar vragen te beantwoorden, zodat ik je tijdens de coach call het beste kan helpen.

Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel enthousiasme en levensplezier ervaart als ik. Ik stel rake vragen en kan je goed aanvoelen waardoor ik snel tot de kern kom bij jou.

Ik zal 100% eerlijk en open met jou zijn en al mijn kennis en inzichten met je delen om jou verder te helpen. Het is belangrijk dat jij ook open en eerlijk naar mij en jezelf bent, alleen dan kan ik jou het beste helpen. Als ik vrouwen zie stralen, groeien en ontwikkelen word ik enorm blij, ik gun het iedereen om te leven op zijn eigen voorwaarden!

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het aanbod en dus reden genoeg hebt om de stap te zetten. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen, dat begrijp ik.

Misschien twijfel je of dit je echt gaat helpen. Bekijk het eens van de andere kant, wat als dit je wél gaat helpen? Wat is dat je waard? 

Als jij dit aanbod aanschaft met de intentie dat je er serieus mee aan de slag gaat durf ik met zekerheid te zeggen dat je er veel waarde uit gaat halen. 

Nogmaals, je hebt niets te verliezen. Bevalt het niet? Dan kun je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug krijgen.

Dan heb je waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Scroll naar top