Maak jouw droom om te reizen/werken met een camper werkelijkheid!

Deze e-course is voor IEDEREEN geschikt die ervan droomt om met een camper op pad te gaan voor een (on)bepaalde tijd, maar dit nog niet doet en geen idee heeft waar te beginnen.

Of je nu online ondernemer bent, (nog) in loondienst werkt, of nog helemaal geen camper hebt: ik help jou om je camperdroom waar te maken!

Je houdt minimaal een jaar toegang tot de e-course.

Vrijheid is je grootste drijfveer en reizen met een camper lijkt je geweldig, maar je blijft actie uitstellen omdat….

Je jouw beroep niet online kan uitvoeren. Of je kan je werk wel online doen, maar je hebt ook kantoordagen. Hoe krijg je je baas zover dat je mag gaan reizen én ook kan blijven werken? Of je bent online ondernemer en bang dat er niet voldoende bereik en tijd is om je werk uit te voeren.

Je hebt nog geen camper. Je hebt wel een budget vrij om een camper te kopen of te huren of bent bereid hiervoor te sparen. Maar wat is nu een goede camper voor jou? Je verzuipt in de opties en hebt weinig kennis van campers.

Gedachten als: ‘is dit wel iets voor mij’ en ‘wat als het niet goed bevalt’ en ‘wat zullen anderen hiervan vinden’ dwalen in je hoofd rond, waardoor je stagneert in het proces en blijft uitstellen.

Technische kennis heb je nauwelijks en je hebt geen idee waar je allemaal aan moet denken qua spullen en benodigdheden. Qua budget kun je moeilijk een inschatting maken van wat dit avontuur je gaat kosten.

De regels rond wildkamperen in Europese landen zijn lastig te vinden. Hoe weet je wat wel en niet mag? Hoe vind je elke nacht een fijne en veilige plek om te overnachten?

Je hebt niemand om mee te gaan. Je twijfelt om alleen te gaan, samen met iemand lijkt je leuker.

Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je ziet door de bomen het bos niet meer (😉). Het lijkt alsof je van alles en nog wat moet regelen en dit je veel tijd en moeite gaat kosten.

Herken je jezelf in bovenstaande punten? Top! Dan ben je hier op de juiste plek!

IMG

Ik heb jouw oplossing!

Je wilt graag meer vrijheid en avontuur in je leven, toch? Waarom blijf je deze stap dan uitstellen? Het leven is te kort om uit te stellen. Elke dag word je leven korter, dat is een feit. Stop met je wanen in een bed van comfort en zekerheid. Ga de uitdaging aan! Ga leven! Je leven begint pas aan het einde van je comfortzone.

Veel mensen blijven hun dromen uitstellen omdat ze geen concrete plannen maken. Val jij daar ook onder? Het lijkt je super tof om met een camper op pad te gaan, maar écht de stap zetten doe je niet. Want waar begin je? Is dit wel echt iets voor jou? Wat zullen anderen hiervan denken? Hoe zit het dan met mijn werk? I got you! Bij grote dromen, komen ook grote angsten om de hoek kijken.

Daarom bevat de e-course niet alleen praktische tips en tricks, maar gaan we ook werken aan jouw mindset. Zodat je gedachten niet meer tegen je werken, maar vóór je werken!

Vraag jezelf af hoe graag jij dit écht wilt. Durf jij een risico te nemen om dit avontuur aan te gaan? Wat is jouw vrijheid je waard? Wat is nu het ergste dat er kan gebeuren als je dit avontuur aangaat?

Zelf heb ik ook op dit punt gestaan waar jij nu staat. Ik had nooit gedacht dat het voor mij mogelijk was om voor onbepaalde tijd met een camper te reizen en tegelijkertijd ook nog eens geld te verdienen. Maar het is wél mogelijk! Ook voor jou, maar het gaat niet vanzelf.

Of je nu eigen ondernemer bent, voor onbepaalde tijd op reis wilt en je werk online wilt meenemen: het kan!

Of  je werkt voor een baas, wilt drie maanden op reis en je wilt je werk online meenemen (indien mogelijk): het kan!

Of je wilt helemaal niet werken tijdens je avontuur en voor onbepaalde tijd leven van je spaargeld: het kan!

Er zijn nog talloze andere opties. Waar een wil is, is een weg. Het leven is te kort om niet je dromen na te jagen.

Mijn vriend en ik zijn 7 maanden met de camper op reis geweest in 2021, hebben wij meer dan 17.000 km gereden en Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland en Frankrijk ontdekt voor slechts 900 euro per maand (450 per persoon).

Als jij wilt ontdekken hoe jij ook de stap kunt zetten naar een vrij leven met een camper, dan kan ik je helpen! Investeer in je droom en koop vandaag nog deze e-course!

''Twenty years from now you will have more regret of the things you didn’t do, than by the ones you did do. So make that bold move and step out of your comfortzone!''

ad fdd ad a ea f b

Nog even voorstellen...

Hoi, ik ben Marit Molenaar. Ik geloof erin dat het voor iedereen mogelijk is om voor een (on)bepaalde tijd te werken/reizen met een camper en dat deze manier van leven je gevoel van vrijheid met factor 10 verhoogt!

Halverwege 2020 nam ik ontslag bij mijn full-time kantoorbaan en startte ik voor mezelf als work-life coach.

Ik werkte in 2020 keihard aan het opstarten van mijn eigen bedrijf als online coach, waarbij ik jonge ambitieuze vrouwen help om afscheid te nemen van hun belemmerende gedachten en de kracht in zichzelf te ontdekken zodat ze hun dromen ontdekken én realiseren.

Mijn vriend en ik zijn beide reisjunkies en ik was mijn eigen bedrijf begonnen mede voor méér vrijheid. Om te kunnen werken waar ik wil en wanneer ik het wil.

In de corona tijd kwam mijn vriend zonder werk te zitten en besloot hij om zijn droom waar te maken en een eigen camper te bouwen.

Corona bleef aanhouden en verre reizen zaten er voorlopig niet in. Al snel maakte we de omslag in ons denken om te kijken naar wat er wél nog mogelijk is qua reizen. Waarom gaan we niet voor langere tijd met de camper op pad?

Het idee ontstond om een bad-ass beslissing te maken. Zullen we alles in Nederland achterlaten en voor onbepaalde tijd door Europa gaan trekken? 

Why not?! Ik wilde toch meer vrijheid? Deze beslissing paste daar perfect bij!

Dat neemt niet weg dat ik het een rete spannende beslissing vond om mijn alles in Nederland achter te laten, inclusief huurhuis. Uiteindelijk dacht ik: let’s give it a try! We kunnen altijd weer terug als het niet bevalt.

We vonden het een geweldig avontuur en ik gun dit jou ook! Inmiddels heb ik ontdekt hoe het camperleven werkt en het is echt niet zo moeilijk of eng als jij wellicht denkt. Laat mij je helpen met deze e-course om de stap te zetten.

Hoe ziet de e-course eruit?

pc
Online leeromgeving

Je krijgt direct toegang tot alle 9 modules uit de online leeromgeving. Elke module bestaat uit een duidelijke video (in totaal 2,5 uur aan beeldmateriaal)+ beschrijvende tekst + opdrachten. Alleen luisteren en lezen is niet genoeg om je droom te realiseren, daarom ga je zelf actief aan de slag met de kennis in de opdrachten. Je houdt minimaal één jaar toegang tot de online leeromgeving.

Welke modules komen aanbod in de online leeromgeving?

mindset

Module 1: Camper proof mindset

In alles wat je doet is je mindset een doorslaggevende factor voor je succes. Daarom starten we met werken aan jouw mindset zodat jij in oplossingen leert denken en niet in problemen. Je neemt ook je eigen bestedingspatroon tijdens het reizen onder de loep en leert anders denken op het gebied van geld.

doel

Module 2: Bepaal je doel

Je mag beginnen met het einde voor ogen. Wat is jouw intentie? Wil je voor een paar weken met de camper op pad? Voor onbepaalde tijd? Wil je (online) werken of juist niet? Het is jouw keuze. Je kijkt in deze module puur naar WAT jij wilt, HOE je dit gaat bereiken mag je nog even loslaten. Dat komt later. 

camper

Module 3: Zo kom jij aan de juiste camper

In deze module ga je aan de slag met bepalen hoe jij aan je camper gaat komen. En belangrijk: welk soort camper je wilt. Ga je voor luxe of basic? Groot of klein? Zelfvoorzienend? Ik neem je mee in alle keuzes en de voor- en nadelen, zodat jij weloverwogen je keuze kan maken.

module

Module 4: Must haves & nice to haves

Yes, je weet hoe je aan je camper gaat komen! Nu is het tijd voor de inrichting. Ik geef je een complete lijst van MUST HAVES en NICE TO HAVES en een aparte MUST HAVES lijst voor als je onderweg gaat werken.

slaap

Module 5: Alles over het vinden van een slaapplek

Je hebt een camper en alle spullen, top! En nu? Waar ga je heen? Ik geef je in deze module een uitgebreide uitleg van de tools die wij gebruiken om mooie en veilige overnachtingsplekken te vinden. Inclusief als bonus een lijst van de 14 mooiste plekken waar wij geweest zijn.

to do

Module 6: Het dagelijks leven - eten + activiteiten

Hoe ga je invulling geven aan je dagen? Hoe zorg je ervoor dat je blijft genieten van alle mooie plekjes en je niet reismoe raakt? Ik vertel je hoe wij dit doen en hoe onze dag/week er vaak uitziet. Ik deel ook recepten en (bespaar)tips om lekker, gezond en goedkoop te koken in een mum van tijd. 

digital

Module 7: Voor de Digital Nomads (to be)

Ben jij online ondernemer? Dan is deze module speciaal voor jou. Want wat als het internet niet snel genoeg is? Heb je wel overal verbinding? Hoe kom je aan genoeg data en wat kost het? Hoe zorg je voor een goeie werk en relax balans? Al deze vragen en meer beantwoord ik in deze module, zodat jij goed voorbereid en zonder zorgen (over internet) dit avontuur kan aangaan!

werk

Module 8: Voor de Freedom Seekers in loondienst

Werk jij in loondienst? Dan is deze module speciaal voor jou. Je baan kan je tegenhouden om dit avontuur voor langere tijd aan te gaan. Zonde! Daarom ga ik in deze module dieper in op de verschillende opties om tóch voor een langere tijd weg te kunnen. Mét of zonder baan in loondienst. It depends on you (and your boss). Geloof mij: er is veel mogelijk als je het gesprek aan gaat en duidelijke afspraken maakt.

vink

Module 9: Maak een plan & GO

Let’s make it reality! Je hebt nu alle kennis om op pad te gaan en de meeste beren van de weg geholpen. Het enige wat je nog te doen staat is een concreet (financieel) plan maken voor je camperreis en dit uitvoeren! Daar ga je in deze module mee aan de slag! GO GO GO!

EB E DFAE EC E F CF DC B

Wat levert deze e-course jou op?

Na het afronden van deze e-course ben jij 100% klaar voor jouw camper avontuur!  Je hebt je (mentale) obstakels overwonnen, je weet hoe je aan een camper gaat komen en je hebt inzicht in de belangrijkste zaken die bij het camperleven komen kijken. Je weet wat het avontuur je (per maand) gaat kosten en hoe je dit gaat financieren.

Nu je overzicht en een concreet plan hebt, ervaar je rust en houdt niets jou meer tegen om dit avontuur vol vrijheid aan te gaan! 

"Travelling is the only thing you buy, that makes you richer."

Deze e-course is ALLEEN geschikt voor jou als:

Je verlangt naar meer vrijheid en avontuur!

Reizen met een camper lijkt je ontzettend gaaf! Je bent een buitenmens.

Je toe bent aan verandering. Je huidige leven is 'best prima', maar je weet dat er meer mogelijk is.

Je bent gemotiveerd om écht stappen te zetten en bent bereid om in je dromen te investeren!

Deze e-course is NIET geschikt voor jou als:

Je niet van simpel leven en buiten zijn houdt.

Je ooit een keer met de camper op reis wilt en hoopt dat dit vanzelf op je pad komt.

Je niet bereid bent om knopen door te hakken en keuzes te maken.

Je niet bereidt bent om te investeren in jezelf en je droom.

b e a d dea

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

365+ dagen toegang tot de online leeromgeving met 9 modules t.w.v. 195 euro.

BONUS video: Technische tips voor aanschaf camper en (motor) onderhoud tijdens de reis t.w.v. 60 euro

BONUS video: 14 top overnachtingsplekken in Italië, Spanje en Portugal t.w.v. 45 euro

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Totale waarde = 300 euro

Nu verkrijgbaar voor slechts 57 euro

Jouw investering

57
  • 365+ dagen toegang tot online leeromgeving met 9 modules.
  • BONUS video: Technische tips voor aanschaf camper en (motor) onderhoud tijdens de reis
  • BONUS video: 14 top overnachtingsplekken in Italië, Spanje en Portugal
garantie zegel

Ik sta 100% in voor de waarde van deze e-course. Ik deel met jou al mijn kennis en ervaring om het camperavontuur vol vertrouwen aan te gaan. Is de e-course toch niet wat je ervan verwachte? Dan bied ik je de niet goed, geld terug garantie aan!

Als je 14 dagen na de start van de e-course niet tevreden bent,  dan krijg je je geld terug. Zonder moeilijk gedoe.

Dit zeggen anderen over Marit

danielle stam

Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ook heeft ze me écht gestimuleerd stappen te zetten en door te gaan.”

Danielle

ellen van schie

”Met Marit samenwerken is heel fijn, ik kan alles met haar delen. Marit is erg duidelijk, legt de stof goed uit, geeft veel tips en stelt de juiste vragen.” 

Ellen

lisa

”Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze is eerlijk en waar andere zeggen ‘’wacht nog even, kijk het aan, het komt wel goed.” Vertelt Marit je dat je er NU iets aan kan doen en dat je met uitstellen niet verder komt.

Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspuntenZe doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dat is aan alles te merken!”

Lisa

zoé rikken

Marit is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven.

Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid.

Zoé

Ja, maar....

Deze cursus is voor IEDEREEN geschikt die ervan droomt om met een camper op pad te gaan voor een (on)bepaalde tijd, maar dit nog niet doet en geen idee heeft waar te beginnen.

Of je nu online ondernemer bent, (nog) in loondienst werkt, of nog helemaal geen camper hebt: ik help jou om je camperdroom waar te maken!

Is het ooit het juiste moment? Er zijn altijd genoeg redenen te bedenken om iets niet te doen. Je hebt deze droom niet voor niets. Je verlangt naar meer vrijheid en avontuur! Hoelang ga je daar nog op wachten? Wat is jouw vrijheid je waard? In de e-course help ik je ook om alle obstakels die je nog ervaart uit de weg te ruimen, zodat jij geen enkele reden meer hebt om het niet te doen 😉.

Misschien wil je pas over een half jaar of een jaar weg, dan is deze e-course de perfecte voorbereiding!

In totaal bevat de e-course ruim 2,5 aan video materiaal. Ik verwacht dat je in 4 tot 5 uur de e-course kan doorlopen. Per persoon zal dit verschillen. Je kan de e-course helemaal volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo. Nu kopen en later volgen is geen enkel probleem,  je houdt namelijk minimaal een jaar toegang tot de online leeromgeving. Let wel op dat je niet gaat uitstellen! Your time is now!

Je kunt na je bestelling direct starten! Je houdt minimaal een jaar toegang tot alle onderdelen van de e-course. 

Heb je een beroep dat je écht niet online kan uitvoeren (zoals zorgverlener, politie, technicus etc.)? Vraag jezelf dan af hoe graag je dit avontuur wilt? Wordt het tijd om ander werk te zoeken? Of neem je een sabbatical/onbetaald verlof?

Een andere mogelijkheid is dat je wel online kan werken, maar denkt dat je werkgever nooit akkoord gaat met je voorstel. Speciaal hiervoor heb ik module 8 gemaakt. Waar een wil is, is een weg. Ik help je in de e-course om knopen door te hakken! 

Tell me? Mail je vraag naar marit@maritmolenaar.nl

Scroll naar top