Je mag NU al gelukkig zijn

bedd ec be e a b c af

Herken jij jezelf in onderstaande uitspraken? 👇⁠

🔥  ‘’Ik wil meer vrijheid in mijn dagelijkse leven’’
🔥  ‘’Ik wil er eindelijk écht toe doen’’
🔥  ‘’Ik wil weten wat mijn talenten zijn’’
🔥  ‘’Ik wil weer enthousiast zijn over iets’’
🔥  ‘’Ik wil de drive voelen om ergens vol voor te gaan’’
🔥  ‘’Ik wil durven vertrouwen op mezelf’’

Yes?⁠

Hoe erg bepalen deze verlangens jouw geluksgevoel? Heb je het gevoel dat je eerst dit moet bereiken voordat je tevreden en gelukkig mag zijn met jezelf en je leven?

Ik deelde deze vragen dit weekend op mijn Instagram en veel dames herkende zich hierin en beantwoorde de laatste vraag met: JA.

Misschien geldt dat ook wel voor jou. Onthoud dit goed: dat je nu nog niet precies hebt waar je hart naar verlangt, hoeft niet te betekenen dat je niet gelukkig en tevreden mag zijn 😉.⁠

Ga jezelf toestemming geven om NU AL gelukkig en tevreden te zijn. Elke dag gebeuren er mooie dingen om blij en trots op te zijn. Geef hier aandacht aan. Alles wat aandacht geeft groeit.

Het leven is een paradox. Aan de ene kant word je vertelt dat je moet werken aan jezelf, dat je moet doorzetten om je doelen te bereiken en zo stap voor stap de beste versie van jezelf wordt. Hup, vol gas vooruit! ⁠🚀

Maar besef je goed dat er ook een andere kant is. ⁠

Je kan niet alleen maar knallen en je doelen in het leven nastreven. Dan gaat na verloop van tijd het kaarsje bij je uit. Hoe toegewijd je ook bent, af en toe is het nodig om de handrem erop te gooien. Om stil te staan en te genieten van al het moois om je heen. ⁠✨

Het leven is geen hardloopwedstrijd. Het gaat er niet om dat je zo snel mogelijk een checklist moet afwerken. Of zo snel mogelijk je doelen moet waarmaken. Niemand anders dan jij, bepaalt hoe snel je door het leven raast. ⁠

Hoe sneller je gaat, hoe minder je ziet en geniet. ⁠

Dat ik deze blog schrijf betekent niet dat ik een kei ben in mijn rust nemen. Ik word er gelukkig wel steeds beter in. Regelmatig neem ik de middag vrij of zelfs een hele dag, om een nieuwe plek te ontdekken met Hans. Of om gewoon lekker een boek te lezen en een biertje te drinken voor de camper 🏝.⁠

Hard werken kunnen we allemaal. Maar loslaten en genieten van het moment gaat vaak een stuk minder. Terwijl dat juist mega belangrijk is!

Je leeft NU. Het leven is veel te kort om alleen maar te leven voor je doelen of te piekeren over wat gisteren gebeurt is. Vandaag is de perfecte dag om te genieten 🙏.⁠

Wat ga jij vandaag doen dat jou een instant happy gevoel geeft? Laat je het mij weten via Instagram? Leuk om van je te horen! 😀

Liefs,
Marit

kleiner foto

Marit Molenaar

Reislustige, avontuurlijk ondernemer! That’s me! 🙋🏼‍♀️

Het is mijn missie om jonge, ambitieuze vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst en het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren. Ik help je met doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene gaat doen wat jij écht wilt. 

Let’s connect 👇

Wil je automatisch mijn komende blogs in je mail ontvangen? Meld je hieronder dan aan voor mijn gratis nieuwsbrief.

Lees hier meer blogs:

Wil je mijn toekomstige blogs automatisch in je mail? Meld je hieronder dan aan voor mijn gratis nieuwsbrief!

Vol inspiratie over mindset, doen wat jou gelukkig maakt en je dromen realiseren!

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Scroll naar top