Pieker jij elke dag over de vraag: is dit het nou?

[Gratis masterclass] In 5 stappen zekerder van jezelf én je toekomst!

Ben jij een ambitieuze, avontuurlijke vrouw en:

  • Is het op dit moment een chaos in je hoofd?
  • Ben je nergens meer écht enthousiast over?
  • Heb je geen idee wat je nu écht wilt in je leven?

Dan ben ik blij dat je hier bent! Ik ga je helpen.

In de masterclass neem ik je mee in de 5 cruciale stappen om te ontdekken wie je bent én waar je hart sneller van gaat kloppen, zodat jij stap voor stap zekerder wordt van jezelf én je toekomst!

👉 Vul het formulier hieronder in en je krijgt 48 uur lang toegang tot de masterclass! Je kan dus direct de masterclass bekijken.

Lees vooral verder om meer te lezen over wie ik ben en wat je precies gaat leren. 👇 

IMG

Wat levert deze masterclass jou op?

Deze gratis masterclass is het begin van jouw ontdekkingsreis naar wie je werkelijk bent, wat jou gelukkig maakt en wat je echt wilt in je leven. 

In de masterclass leer ik jou: 

Waarom het belangrijk is om stabiele gezonde basis bij jezelf te creëren en geef ik je praktische tips hoe je jezelf in de actiemodus zet op dit gebied.

Hoe je grip krijgt op die irritante negatieve stemmetjes in je hoofd zoals: 'ik kan dit niet' of 'wat zullen anderen hiervan denken'.

Hoe je ervoor zorgt dat je weer enthousiasme ervaart en helderheid krijgt over datgene wat je nu écht wilt in je leven.

Hoe je in beweging komt en uit je comfortzone stapt.

Kortom, wil je weten wat jij echt wilt in het leven én elke dag happy zijn met jezelf? Zorg dan dat je 1,5 uur vrij maakt voor deze masterclass.

Inmiddels zijn meer dan 400 vrouwen jou voor gegaan en vanwege de vele positieve reacties (zie hieronder) durf ik met zekerheid te zeggen dat de masterclass mega waardevol is!

‘’Bedankt voor de masterclass, veel info waar ik zeker wat aan heb! Je vertelt het erg leuk met veel enthousiasme!”

Ik vond het zeker een waardevolle masterclass. Je verhaal is heel helder en concreet. Zeker nuttig en fijn! Dankjewel!”

‘’Bedankt Marit voor je handige tips en mooie quotes. Waardevol om over na te denken maar vooral om in actie te komen!”

Hoe werkt een online masterclass?

Het is eigenlijk heel simpel. Het enige dat je nodig hebt is je laptop, internetverbinding en je volle aandacht. Jij ziet en hoort mij, maar ik zie of hoor jou niet. Zo kun je heerlijk met je chill outfit en haren in een knot de masterclass volgen. 

Omdat ik momenteel voor onbepaalde tijd op reis ben met mijn vriend en onze camper kan ik tijdelijk geen live masterclasses geven. Ik heb het onderweg een aantal keer geprobeerd en meerdere keren was de internetverbinding te slecht om de kwaliteit van de masterclass te waarborgen. 

Uiteraard wil ik jou wel toegang geven tot de waardevolle informatie uit de masterclass, vandaar dat ik een opname beschikbaar heb gesteld. Zodra je jezelf hebt aangemeld via het formulier hiernaast krijg je direct toegang tot de opname. Je mag mij achteraf mailen met al je vragen via marit@maritmolenaar.nl. Ik doe mijn best om binnen 24 uur te reageren.

Vul het formulier hiernaast/hieronder in en je krijgt direct 48 uur lang toegang tot de masterclass! GO GO GO! Dit is de prefecte eerste stap als je géén idee hebt waar te beginnen met je verandering.

''Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg''

Wat anderen zeggen over mij

lisa

Dankzij Marit heb ik mezelf teruggevonden, ben ik zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd.

Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspunten. Ze doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dat is aan alles te merken!”

Lisa Venderink

marit molenaar

”Ik sta nu bewuster in het leven en doe ik dingen met een doel. Ik heb dankzij Marit zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor. Ik doe nu dingen omdat ik ze zelf wil en niet omdat anderen het van mij vragen of verwachten. 

Het feit dat mijn leven betekenis en richting heeft gekregen, geeft mij enorm veel rust. Doordat ik minder pieker, houd ik tijd over voor wat voor mij echt belangrijk is.”

Anne

ellen van schie

”Met Marit samenwerken is heel fijn. Ik kan alles met Marit delen en dit heb ik echt niet bij iedereen. Marit is erg duidelijk, legt de stof goed uit, geeft veel tips en stelt de juiste vragen.

Ik heb in 3 maanden mooie stappen gemaakt om een betere versie van mezelf te worden. Hierdoor ben ik blijer met mezelf en een fijner persoon voor anderen. Ik weet nu beter wat ik nodig heb, ik ben bewust van mijn gedachten en keuzes en ik voel mij zekerder.

Ellen

''Het verbaast mij hoeveel vrouwen stagneren omdat ze tegen een muur aanlopen. Loop niet tegen een muur op, maar neem de trap. Zet elke dag een kleine stap. Je bereikt dezelfde hoogte maar met minder moeite.''

ad fdd ad a ea f b

Over Marit

Hi, ik ben Marit en het is mijn missie om jonge, ambitieuze vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst, het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en klaar zijn met een ‘standaard’ leven. Ik help je met het doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij je vol vertrouwen datgene gaat doen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Zelf heb ik ervaren dat het mogelijk is om een leven te creëren op mijn eigen voorwaarden, een leven en bedrijf dat 100% bij mij past! Dit is voor jou ook mogelijk, echt waar.

Op dit moment zijn mijn vriend en ik met onze camper door Europa aan het reizen! Ja, ook met Corona zijn er genoeg mogelijkheden om je dromen waar te maken. Ook voor jou!

Meld je jezelf aan voor de masterclass? 😉

Scroll naar top