Gratis masterclass: in 5 stappen zekerder van jezelf en je toekomst!

Ben jij het zat om geleefd te worden? Pieker jij elke dag over de gedachten: ‘is dit nou het echte leven?’

Dan is deze masterclass echt iets voor jou! 

Op dit moment loop jij namelijk vast. Je voelt aan alles dat iets moet veranderen in je leven maar je weet niet hoe of wat.  

In de masterclass neem je mee in mijn verhaal en leg jou uit welke stappen ik heb gezet om elke dag gelukkig te zijn met mezelf én hoe je ontdekt wat je echt wilt in het leven. 

Tijdens de masterclass deel ik mega veel waardevolle tips en inzichten zodat jij het maximale eruit kan halen! 

De masterclass vindt plaats op:

  • Maandag 30 november 19:30 uur
  • Woensdag 6 januari om 19:30 uur

Ben jij er bij? Vul het formulier hieronder in en claim je plekje.

marit molenaar

Wat levert deze masterclass jou op?

De online masterclass geeft jou een dosis positieve energie en gaat ervoor zorgen dat je meer vertrouwen voelt om in actie te komen richting jouw droomleven!

Na de masterclass weet jij…

Hoe je ontdekt op welk gebied het niet lekker loopt in je leven en negatieve patronen kan doorbreken.

Waarom het zo belangrijk is om lekker in je vel te zitten en weet je hoe je jouw dagelijkse ritme kan verbeteren.

Hoe je jouw mindset kan versterken en afrekent met stemmetjes als: 'ik ben niet goed genoeg' of 'wat zullen anderen van mij denken'.

Hoe jij dagelijks kan genieten en afrekent met die chaos in je hoofd en verwachtingen van jouw omgeving.

Hoe je ontdekt wat jij belangrijk vindt en wie jij wil zijn.

Hoe je jouw dromen vertaalt naar concrete acties!

Kortom: wil jij weten wat jij echt wil in het leven én elke dag gelukkig zijn met jezelf? Zorg dan dat je deze live masterclass niet mist. Schrijf je nu in! 

Hoe werkt een online masterclass?

Het is eigenlijk heel simpel. Het enige dat je nodig hebt is je laptop, internetverbinding en je volle aandacht. Jij ziet en hoort mij, maar ik zie of hoor jou niet. Zo kun je heerlijk met je chill outfit en haren in een knot de live masterclass volgen. 

Weet je wat nu extra leuk is aan live masterclass? Je kunt in de chat direct al je vragen aan mij stellen. Ik zal ze waar mogelijk gelijk beantwoorden.

Je meldt je aan door je naam en mailadres door te geven. Je ontvangt direct een mail ter bevestiging met daarin de link naar de masterclass. Op de dag van de masterclass klik je een paar minuten voor 19:30 uur op de link, alles spreekt verder voor zich. 

Super leuk als je erbij bent, je bent hartstikke welkom! 

Ben jij er bij? Reserveer je plekje direct via het formulier hiernaast!

Alleen door jezelf uit te dagen zal er iets veranderen. Blijf jij in je veilige zone? Dan verandert er niets.

Wat anderen zeggen over mij

suzan van eck

‘’Marit is iemand die goed naar je kan luisteren. Ze is gezellig, je kunt met haar lachen, maar ze is ook rustig en down to earth. Hierdoor straalt ze vertrouwen uit en voel ik me op mijn gemak bij haar.’’

Suzan van Eck

zoé rikken

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!’ Zij is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven. Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met heel veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé

marjolein jellema

“Marit is een ontzettend fijne, lieve en inspirerende vrouw. Zij gebruikt net de juiste woorden om je aan het denken te zetten, en geeft je onbewust de motivatie om dingen op te pakken die je al langer dwars zitten.”

Marjolein Jellema

''Het verbaast mij hoeveel vrouwen stagneren omdat ze tegen een muur aanlopen. Loop niet tegen een muur op, maar neem de trap. Zet elke dag een kleine stap. Je bereikt dezelfde hoogte maar met minder moeite.''

marit molenaar

Over Marit

Hi, ik ben Marit en het is mijn missie om vrouwen te helpen die na een reis terugkomen met het ‘is dit het nou’ gevoel en onzeker zijn over de toekomst. Ik help jou met het doorbreken van je negatieve gedachten, je vertrouwen te versterken en jou te laten durven kiezen voor jezelf. Hierdoor kan en durf jij concrete stappen te zetten richting jouw droom(leven). 

Ik kwam thuis van een geweldig jaar reizen in Australië. Ik hoopte terug te komen met het inzicht te weten wat ik écht wil.  Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kwam na 11 maanden werken en reizen terug in Nederland en had nog steeds geen idee.

Eenmaal in Nederland was geld verdienen noodzaak. Ik koos voor de weg van de minste weerstand en kwam terecht bij een baan die ik makkelijk aankon. Binnen 3 maanden was ik al uitgeleerd en haalde ik geen voldoening uit mijn werk. Mijn energie was op, ik was altijd moe.

Ik snakte na een paar maanden werken alweer naar vakantie en dat terwijl ik net terug was van een jaar reizen. Er moest iets veranderen, maar waar begin ik en hoe? Het leven kan toch niet alleen leuk zijn op vakantie? 

Ik wist dat een nieuwe vakantie niet de oplossing was. Op een avond ging de knop in mijn hoofd om. Ik zag in dat ik zelf verantwoordelijk was voor mijn huidige situatie. Ik ging aan de slag met mijn mindset en leefstijl. Mijn leven veranderde totaal!

Scroll naar top