Gratis masterclass: In 5 stappen zekerder van jezelf én je toekomst!

Stop je 'is dit het nou' gevoel en ontdek wat jij écht wilt in je leven!

Voor avontuurlijke, ambitieuze vrouwen die verlangen naar meer enthousiasme, vrijheid en zelfvertrouwen.

Je bent opzoek naar antwoorden op de vragen: wie ben ik, waar sta ik voor en wat wil ik nu écht, je hebt alleen géén idee hoe je hierachter komt…

Daar ga ik je bij helpen!

Vul het aanmeldformulier hieronder in en je krijgt direct 72 uur lang toegang tot de gratis masterclass. Al meer dan 1700 vrouwen gingen jou voor.

Je wilt graag je leven invullen op een manier die 100% bij jou past, maar...

Op dit moment loop je vast. Je zit vast in een baan en manier van leven dat al je energie opslokt. Elke dag denk je ‘is dit het nou’ en je voelt je geregeld nutteloos. De tijd vliegt aan je voorbij, zonder dat je écht stappen vooruit zet in een richting die 100% bij je past.

Diep van binnen weet je dat je veel meer potentie in je hebt dan nu tot uiting komt. Maar wat jouw kracht is en hoe je jouw kracht kan inzetten is een raadsel voor je.

Eigenlijk mag je niet klagen van jezelf. Je bent gezond, hebt lieve vrienden en familie om je heen en een baan die redelijk betaald. Toch knaagt er constant een onrustig gevoel aan je.

Je eigen gedachten brengen je constant aan het twijfelen. Maak je wel de juiste keuzes? Ben je wel goed genoeg? Je constante gedachten stroom zorgt ervoor dat je leeft in de toekomst of het verleden en je minder geniet van NU.

Je bent een kei in jezelf aanpassen. Doordat je met alle winden mee waait heb je geen idee meer wie je nu écht bent, waar je voor staat en welke richting je op wilt. Je bent de connectie met jezelf verloren.

Kennis opdoen over persoonlijke ontwikkeling gaat je goed af, maar de opgedane kennis toepassen op je eigen leven en écht verandering bereiken lukt je (nog) niet.

Hoe gedreven je ook bent om stappen vooruit te zetten, het lukt je niet. Je hebt géén idee waar te beginnen en hierdoor stagneer je en verandert er niets aan je huidige situatie.

Blijf jij door ploeteren omdat je vindt dat je alles alleen moet oplossen? Of laat je mij je helpen zodat ik je kan laten zien dat het anders kan?

Doe mee aan de masterclass en leer...

Wat je kunt doen om weer lekker in je vel te zitten, vol positieve energie!

Hoe je in contact komt met je intuïtie en je grip krijgt op die irritante negatieve stemmetjes in je hoofd zoals: 'ik kan dit niet' of 'wat zullen anderen hiervan denken'.

Hoe je ervoor zorgt dat je weer enthousiasme ervaart en helderheid krijgt over wie je bent en wat je nu écht wilt in je leven.

Hoe je in beweging komt en uit je comfortzone stapt om je droom(leven) te realiseren!

Deze masterclass is de start van volledig durven kiezen voor jezelf en je dromen! Zie het als de start van een ontdekkingsreis naar wie jij echt bent, wat jou gelukkig maakt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen! 

Na deze masterclass neem jij geen genoegen meer met een ‘best prima’ leven. Je weet wat ervoor nodig is om voluit te leven en staat de in actiemodus om aan de slag te gaan met het leven van jouw mooiste leven!

IMG

Wat anderen zeggen over de masterclass

unnamed file
unnamed file

Stop met alles zelf willen oplossen

Ik weet hoe graag jij zelf dingen oplost. Je vraagt anderen niet graag om hulp, want als jij het zelf niet weet, hoezo weet een ander het dan wel? Je wilt anderen ook gewoon niet lastigvallen met je ‘problemen’,

Jup, deze gedachten had ik ook een tijd lang. 

Toch is hulp accepteren dé sleutel geweest om te staan waar ik nu sta!

Wees eens eerlijk naar jezelf? Hoe lang probeer je al in je eentje om je leven te veranderen?

Dat je deze pagina leest is voor mij een teken dat je nog niet staat waar je wilt staan. Hoog tijd dus voor verandering! Hoog tijd om nu wél hulp te accepteren, zodat jij weer voluit je eigen leven durft te leven!

Klopt het dat je verlangt naar meer vrijheid, rust in je hoofd en duidelijkheid over wat je nu écht wilt in je leven? Dat je weer vol energie uit bed wilt springen en zin wilt hebben in je dag? 

Meld je dan aan voor de gratis masterclass!

Die grote dromen die je hebt (ja, die heb jij ook!), die verdienen het namelijk om werkelijkheid te worden!! 🚀😃

Hoe werkt een online masterclass?

Het is eigenlijk heel simpel. Het enige dat je nodig hebt is je laptop, internetverbinding, een notitieboekje, pen en je volle aandacht.

Jij ziet en hoort mij, maar ik zie of hoor jou niet. Zo kun je heerlijk met je chill outfit en haren in een knot de masterclass volgen. 

De masterclass heb ik van te voren opgenomen, je kan dus niet live je vragen stellen. Wel zit de masterclass bomvol praktische tips en opdrachten zodat je direct in de masterclass al aan het werk wordt gezet. Om het meeste eruit te halen wil ik je aansporen om actief mee te doen met de opdrachten. Niet alleen maar luisteren, echt doen!

Je meldt je aan door je naam en mailadres door te geven. Je ontvangt direct een mail ter bevestiging met daarin de link naar de masterclass. Geen mail ontvangen? Check je spam.

Superleuk als je erbij bent! 

Meld je direct aan via het aanmeldformulier!

''Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg''

Wat anderen zeggen over mij

lisa

Dankzij Marit heb ik mezelf teruggevonden, ben ik zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd.

Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspunten. Ze doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dat is aan alles te merken!

Lisa Venderink

Veerle van Riemsdijk kleiner

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze luistert heel goed en geeft nuttige, waardevolle tips en feedback. Ze staat altijd voor je klaar!

Ze kon me precies helpen met datgene waar ik mee zat: wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken. De basis is hiermee gezet.

Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel, zelf keuzes maken. Ik voel me daarnaast ook zelfverzekerder.”

Veerle

roos

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze is erg eerlijk en duidelijk, dat had ik zeker nodig af en toe. Ze windt er geen doekjes om en dat is juist fijn! Ze geeft ook complimenten en laat duidelijk zien waar verbetering zit, maar ook waarin je gegroeid bent. 

Ik kies nu veel meer ervoor om op mezelf te vertrouwen en om de meningen van anderen niet voor waarheid aan te nemen.

Ik voel me meer mijn eigen persoon. Ik voel ook dat mijn leven meer mijn leven is geworden! Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik wil. 

Roos

''Het verbaast mij hoeveel vrouwen stagneren omdat ze tegen een muur aanlopen. Loop niet tegen een muur op, maar neem de trap. Zet elke dag een kleine stap. Je bereikt dezelfde hoogte maar met minder moeite.''

received

Over Marit

Hey, ik ben Marit! Het is mijn missie om ambitieuze en avontuurlijke vrouwen te helpen die het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en onzeker zijn over de toekomst.

Ik help je om af te rekenen met je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken, zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene doet wat jij écht wilt.

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Ik accepteerde hulp en heb inmiddels een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Vol avontuur, voldoening, plezier, rust en vrijheid!

In 2021 reisde mijn vriend en ik  7 maanden met onze camper door Europa en oktober 2022 gaan we voor 2 jaar naar Australië! Mijn werk is locatie onafhankelijk dus neem ik lekker met me mee! Reizen en werken combineren was mijn droom en deze is nu werkelijkheid geworden! 🌎😀

Ik wil dat jij ook je dromen gaat ontdekken en waarmaken! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Echt waar!

Scroll naar top