Pieker jij elke dag over de vraag: is dit het nou?

[Gratis masterclass] In 5 stappen zekerder van jezelf én je toekomst!

Is het op dit moment een chaos in je hoofd? Ben je nergens meer écht enthousiast over? Heb je geen idee wat je nu écht wilt in je leven? Dan is deze masterclass geschikt voor jou. 

In de masterclass neem ik je mee in mijn verhaal, tips en 5 stappen om zekerder te zijn van jezelf en je toekomst.

Ik leer je onder andere hoe je ontdekt wie jij bent en waar je hart sneller van gaat kloppen!

Inmiddels zijn meer dan 200 vrouwen jou voor gegaan! 

De masterclass vindt plaats op:

  • Dinsdag 9 maart 19:30 – 21:00 uur.

Ben jij er bij? Vul het formulier hieronder in en claim je plekje.

image

Wat levert deze masterclass jou op?

Deze gratis masterclass is het begin van jouw ontdekkingsreis naar wie je werkelijk bent, wat jou gelukkig maakt en wat je echt wilt in je leven. 

In de masterclass leer ik jou: 

Waarom het belangrijk is om stabiele gezonde basis bij jezelf te creëren en geef ik je praktische tips hoe je jezelf in de actiemodus zet op dit gebied.

Hoe je grip krijgt op die irritante negatieve stemmetjes in je hoofd zoals: 'ik kan dit niet' of 'wat zullen anderen hiervan denken'.

Hoe je ervoor zorgt dat je weer enthousiasme ervaart en helderheid krijgt over datgene wat je nu écht wilt in je leven.

Hoe je in beweging komt en uit je comfortzone stapt.

Kortom, wil je weten wat jij echt wilt in het leven én elke dag happy zijn met jezelf? Zorg dan dat je deze live masterclass niet mist. Er komt namelijk GEEN replay, de enige manier om de masterclass te volgen is dus om er live bij te zijn. Schrijf je nu in! 

Vanwege de vele positieve reacties (zie hieronder) durf ik met zekerheid te zeggen dat de masterclass mega waardevol is!

‘’Bedankt voor de masterclass, veel info waar ik zeker wat aan heb! Je vertelt het erg leuk met veel enthousiasme!”

‘’Super bedankt voor je leuke masterclass! Het heeft me zeker aan het denken gezet. Wat kan je leuk praten, ik kon geconcentreerd blijven luisteren en heb een hoop aantekeningen gemaakt.”

‘’Bedankt Marit voor je handige tips en mooie quotes. Waardevol om over na te denken maar vooral om in actie te komen!”

Hoe werkt een online masterclass?

Het is eigenlijk heel simpel. Het enige dat je nodig hebt is je laptop, internetverbinding en je volle aandacht. Jij ziet en hoort mij, maar ik zie of hoor jou niet. Zo kun je heerlijk met je chill outfit en haren in een knot de live masterclass volgen. 

Weet je wat nu extra leuk is aan live masterclass? Je kunt in de chat direct al je vragen aan mij stellen. Ik zal ze waar mogelijk gelijk beantwoorden.

Je meldt je aan door je naam en mailadres door te geven. Je ontvangt direct een mail ter bevestiging met daarin de link naar de masterclass. Op de dag van de masterclass klik je een paar minuten voor 19:30 uur op de link, alles spreekt verder voor zich. 

Super leuk als je erbij bent, je bent hartstikke welkom! 

Ben jij er bij? Reserveer je plekje direct via het formulier hiernaast!

''Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg''

Wat anderen zeggen over mij

suzan van eck

‘’Marit is iemand die goed naar je kan luisteren. Ze is gezellig, je kunt met haar lachen, maar ze is ook rustig en down to earth. Hierdoor straalt ze vertrouwen uit en voel ik me op mijn gemak bij haar.’’

Suzan van Eck

zoé rikken

 ”Marit is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé

danielle stam

”Marit is super meedenkend en heeft altijd goede tips en adviezen waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ook heeft ze me écht gestimuleerd stappen te zetten en door te gaan.”

Danielle

''Het verbaast mij hoeveel vrouwen stagneren omdat ze tegen een muur aanlopen. Loop niet tegen een muur op, maar neem de trap. Zet elke dag een kleine stap. Je bereikt dezelfde hoogte maar met minder moeite.''

received

Over Marit

Hi, ik ben Marit en het is mijn missie om jonge vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst en het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren. Ik help je met het doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij keuzes leert maken vanuit je hart en ontdekt wat je echt wilt in je leven. 

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Zelf heb ik ervaren dat het mogelijk is om een leven te creëren op mijn eigen voorwaarden, een leven dat 100% bij mij past! Dit is voor jou ook mogelijk, echt waar.

Scroll naar top