Van constant piekeren over 'is dit het nou?' naar zekerheid over wat je écht wilt in je leven.

Ik help jou ontdekken wat je écht wilt door éérst een stabiele basis bij jezelf neer te zetten.

Zodat je een leven gaat creëren dat 100% bij JOU past en niet is gevormd door verwachtingen die je jezelf oplegt of sociale druk vanuit je omgeving.

Jij wilt toch weer vol energie je bed uit springen en elke dag een gelukkig en tevreden gevoel?

Download dan hieronder mijn gratis e-book.

unnamed file
image

Over Marit

Hi, ik ben Marit. Ik geloof erin dat het belangrijk is om eerst zowel lichamelijk als geestelijk lekker in je vel te zitten en dat je daarna vol vertrouwen keuzes kan maken vanuit je hart. In die volgorde ontdek je wat je echt wilt in het leven en is je keuze niet beïnvloed door je omgeving of verwachtingen die je jezelf oplegt.

Ik heb dit ontdekt via de harde leerweg…

Na mijn studie in 2018 had ik geen idee wat ik wilde gaan doen. Ik kocht een one-way ticket naar Australië en hoopte terug te komen met het inzicht te weten wat ik écht wil! Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Na 11 maanden werken en reizen kwam ik terug in Nederland en had ik nog steeds geen idee.

Eenmaal in Nederland was geld verdienen noodzaak. Ik koos voor de weg van de minste weerstand en kwam terecht bij een baan die ik makkelijk aankon. Binnen 3 maanden was ik al uitgeleerd en haalde ik geen voldoening uit mijn werk. Mijn energie was op, ik was altijd moe.

Ik snakte na een paar maanden werken alweer naar vakantie en dat terwijl ik net terug was van een jaar reizen. Er moest iets veranderen, maar waar begin ik en hoe? Het leven kan toch niet alleen leuk zijn op vakantie? 

Eigenlijk mocht ik niet klagen van mezelf. Ik had tenslotte een best prima leven. Toch voelde ik aan alles dat er iets moest veranderen. Dit kon zo niet langer doorgaan. 

Ik wist dat een nieuwe vakantie niet de oplossing was. Op een avond ging de knop in mijn hoofd om. Ik zag in dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn leven! 

Ik volgde allerlei trainingen over geluk, mindset en voldoening. Toch kwam ik er alleen niet uit en zocht ik hulp. Mijn ogen werden pas echt geopend toen ik ging samenwerken met een coach!

WHO! Ik ontdekte stap voor stap wat ervoor nodig was om elke dag gelukkig te zijn en af te rekenen met het ‘is dit het nou’ gevoel.

Mijn ervaring en kennis wil ik met jou delen! Ik weet hoe SH*T het is als je vastzit in je eigen gedachtepatronen en gewoontes. Elke dag word je geleefd en voelt het alsof je geen grip hebt op de situatie. Let’s stop this!

Benieuwd welke stappen ik gezet heb erachter te komen wat ik écht wil? Download dan hieronder  mijn gratis e-book: In 5 stappen zekerheid over wat je echt wilt in je leven!

Scroll naar top