Ben jij klaar met 'alleen proberen' en toe aan échte verandering?

Laat mij je helpen om te ondervinden:

👉 Wie je bent en
👉 Wat je nu écht wilt in het leven.

Ik leer je om bij jezelf tot de kern te komen en van daaruit keuzes te maken die 100% bij jou passen! Zodat jij stap voor stap je droom(leven) werkelijkheid maakt.

Stop met uitstellen. Zet jezelf in de actiemodus en download hieronder mijn gratis e-book: In 5 stappen zekerheid over wat je echt wilt in je leven!

Eerst meer weten over mij? Lees hieronder verder.

gratis e-book
IMG

Nog even voorstellen…

Hey, ik ben Marit! Het is mijn missie om ambitieuze en avontuurlijke vrouwen te helpen die het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en onzeker zijn over de toekomst.

Ik help je om af te rekenen met je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken, zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene doet wat jij écht wilt.

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Zo heb ik in 2021 zeven maanden lang als Digital Nomad door Europa gereisd met mijn vriend en onze camper.  Als je mij dit twee jaar geleden had vertelt had ik je echt voor gek verklaard. Inmiddels weet ik dat er altijd mogelijkheden zijn om je dromen waar te maken!

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Zelf heb ik ervaren dat het mogelijk is om een leven te creëren op mijn eigen voorwaarden, een leven dat 100% bij mij past! Dit is voor jou ook mogelijk, echt waar.

Scroll naar top