Ben jij klaar met 'alleen proberen' en toe aan échte verandering?

Laat mij je helpen om te ondervinden:

👉 Wie je bent en
👉 Wat je nu écht wilt in het leven.

Ik leer je om bij jezelf tot de kern te komen en van daaruit keuzes te maken die 100% bij jou passen! Zodat jij stap voor stap je droom(leven) werkelijkheid maakt.

Stop met uitstellen. Zet jezelf in de actiemodus en download hieronder mijn gratis e-book: In 5 stappen zekerheid over wat je echt wilt in je leven!

Eerst meer weten over mij? Lees hieronder verder.

unnamed file
received

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Marit en het is mijn missie om jonge, ambitieuze vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst, het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en klaar zijn met hun ‘standaard’ leven. Ik help je met doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene gaat doen wat jij écht wilt.

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Zelf heb ik ervaren dat het mogelijk is om een leven te creëren op mijn eigen voorwaarden, een leven dat 100% bij mij past! Dit is voor jou ook mogelijk, echt waar.

Op dit moment zijn mijn vriend en ik met onze camper door Europa aan het reizen! Ja, ook met Corona zijn er genoeg mogelijkheden om je dromen waar te maken. Ook voor jou!

Scroll naar top