Ontdek je talent!

Ik help je met het ontdekken van je energie gevende talenten en hoe je ervoor zorgt dat je deze dagelijks meer kunt inzetten.

Na de online training ervaar je meer zelfvertrouwen en enthousiasme in je leven!

Deze prijs is alleen de komende 30 minuten geldig. Normaal kost de training 57,- euro. Je behoudt minimaal een jaar toegang tot de training.

De tijdelijke speciale aanbieding

Ontdekken wat je nu echt wilt heeft alles te maken met weer enthousiast zijn over iets! Hoe ervaar je meer enthousiasme in je leven? Onder andere door te leven vanuit je gedrevenheid! Gedrevenheid kun je zien als je innerlijke aandrijfmotor. Wanneer je gedreven bent, drijf je jezelf aan tot actie en initiatief. Je spoort jezelf aan, je moedigt jezelf aan, kortom je motiveert jezelf! 

Om jouw innerlijke vuurtje aan te wakkeren (je gedrevenheid) is het belangrijk dat jij weet wat jouw talenten zijn én dat je dagelijks de ruimte hebt om aan je talenten te werken. 

Weet jij zo niet wat jouw unieke talenten zijn? Geen probleem, daar kan vanaf vandaag verandering in komen met behulp van mijn e-course: Ontdek Je Talent! 

De speciale aanbieding: 

  • Een jaar lang toegang tot de e-course: Ontdek Je Talent! (t.w.v. 57,- EUR).

  • BONUS: De eerste 10 dagen ontvang je gratis persoonlijke 1 op 1 support via de mail.  Je vragen kun je opsturen via de mail en geef ik je extra tips en adviezen. Ook als je wilt sparren over iets denk ik graag met je mee (t.w.v. 198,- EUR).

Totale waarde = 255,- EUR. 

Nu de komende 30 minuten is jouw investering slechts 14,95 EUR. 

De persoonlijke support is uniek! Dat bied ik normaal alleen aan bij een 1 op 1 coachingstraject vanaf 975,- EUR. 

Waarom persoonlijke support? Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand met je meedenkt, zelf raak je snel in je eigen gedachten verzonken. Je hebt iemand nodig die je uit jouw gedachtenpatroon haalt. Je hoeft het niet alleen te doen. 

marit molenaar

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Marit en het is mijn missie om jonge vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst en het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren. Ik help je met het doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij keuzes leert maken vanuit je hart en ontdekt wat je echt wilt in je leven. 

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Zelf heb ik ervaren dat het mogelijk is om een leven te creëren op mijn eigen voorwaarden, een leven dat 100% bij mij past! Dit is voor jou ook mogelijk, echt waar.

‘’Ga in je kracht staan. Ontdek je energie gevende talenten, zet deze dagelijks in en ervaar meer levensplezier en zelfvertrouwen!''

Nu hoor ik je denken: 'ik ga het toch nog even zelf proberen'

Maar hoe lang probeer jij het al zelf? Wat heeft dit jou opgeleverd? Vraag jezelf eens af wat het jou mag kosten om op dezelfde voet verder te gaan met je leven? 

Doorbreek nu die vervelende situatie en maak iets moois van je leven! Ga aan de slag met het ontdekken van jouw talent en onderneem actie. Grote kans dat alles verandert.

Iedereen heeft talenten, jij ook!

Je hebt niets te verliezen. Ik geloof 100% in de waarde van deze training, daarom geef ik jou de tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Dan krijg je zonder moeilijk gedoe je geld terug. 

garantie zegel

Wat anderen zeggen

kopie van kopie van eenvoudig citaat blij meisje schoonheid haar facebook omslag
kopie van kopie van kopie van eenvoudig citaat blij meisje schoonheid haar facebook omslag
garantie zegel

Durf jij volmondig JA tegen jezelf te zeggen? Deze eenmalige aanbieding verloopt binnen 30 minuten.

Na de online training...

Weet jij precies wat jouw 3 unieke energie gevende talenten zijn.

Weet hoe je jouw talent dagelijks kunt inzetten.

Ervaar jij meer zelfvertrouwen en enthousiasme in je leven!

Heb jij de juiste mindset om jezelf in de actiemodus te zetten.

Wat krijg je?

Online training: Ontdek Je Talent (t.w.v. 57,- EUR)

BONUS: Gratis persoonlijke 1 op 1 support (t.w.v. 198,- EUR)

Totale waarde = 255,- EUR

Nu de komende 30 minuten voor slechts 14,95 EUR

Ja, maar…… 

Nadat je de training bestelt hebt, ontvang je binnen 5 minuten een mail en heb je gelijk toegang tot de online omgeving! Je houdt een jaar toegang. 

Als je binnen 30 minuten de training bestelt is jouw investering slechts 14,95 euro in plaats van 57,- euro. De training bied ik niet op een later moment nogmaals aan voor deze prijs.

Voor vrouwen die elke dag piekeren over de vraag: is dit het nou? Je hebt het gevoel dat je vastloopt in je leven. Je weet wel dat je meer in je mars hebt maar het komt er niet uit.  Waar je nu echt goed in bent en wat je leuk vindt om te doen is een groot raadsel voor jou.

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in de online training alle kennis en opdrachten die mij geholpen hebben in het ontdekken van mijn talenten.

Nogmaals, ik geloof er 100% in dat deze training waardevol is. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen zonder moeilijk gedoe.

De training bestaat uit een video van 20 minuten en een aantal opdrachten. Je zal hier gemiddeld 1,5 uur mee bezig zijn. Uiteraard na het afronden van de online training is het de bedoeling dat je zelf met de kennis aan de slag gaat en in je leven gaat integreren. Zodat je dagelijks jouw talenten gebruikt en ontwikkelt (in werk of privé) waardoor je meer enthousiasme gaat ervaren in je leven!

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het aanbod en dus reden genoeg hebt om de training te volgen. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen, dat begrijp ik! Nogmaals, je hebt niets te verliezen. Bevalt de training niet? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen. 

Dan heb je waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Heb je nog andere vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar marit@maritmolenaar.nl.

''Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg''

Scroll naar top