Maak kans op een gratis Call to Freedom sessie!

Deze sessie is voor jou geschikt als je een avontuurlijke, ambitieuze vrouw bent en antwoord wilt op de vragen: wie ben ik, waar sta ik voor en wat wil ik?

Je verlangt naar rust in je hoofd, vrijheid in je leven en meer zelfvertrouwen. Je voelt dat je meer in je mars hebt, maar het komt er (nog) niet uit. 

Je bent gemotiveerd om stappen vooruit te zetten, maar je weet niet hoe…

Ben jij dit? Dan is dit jouw kans om verandering te brengen in je leven!

Tijdens de gratis sessie onderzoeken we wat je tegenhoudt en ik geef je tips mee hoe je in beweging komt, zodat je met vertrouwen stappen kan zetten richting datgene wat jij écht wilt.

Elke twee weken selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis Call to Freedom van 45 minuten (t.w.v. 125,-)

klein formaat

Tijd voor actie! Meld je aan en maak kans op een gratis call to Freedom! (t.w.v. 125,-)

Het is mijn missie om avontuurlijke, ambitieuze vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst, het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en klaar zijn met hun ‘standaard’ leven. Ik help je met doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene gaat doen wat jij écht wilt.

Zelf weet ik hoe fijn het is als je jouw verhaal kan vertellen aan iemand die je begrijpt en direct met je meedenkt. Tijdens de sessie stel ik rake vragen zodat we samen echt tot de kern komen van waar je tegenaan loopt en wat je diepste verlangen is.

Ik stuur je per mail een berichtje als je geselecteerd bent, we prikken dan samen een tijd en datum voor de call. Ben je niet geselecteerd, dan krijg je uiteraard ook een bericht van mij.

Tijdens de call wil ik gelijk van waarde zijn voor jou, vandaar dat ik je hieronder vraag om een aantal vragen te beantwoorden. Zodat we ons beide goed kunnen voorbereiden 😉.

Wat anderen zeggen over mij

lisa

Dankzij Marit heb ik mezelf teruggevonden, ben ik zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd.

Ik durf weer te dromen en heb het gevoel dat ik genoeg handvatten heb om grote stappen te maken en te werken aan mijn mooiste leven.

Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachtspunten. Ze doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dat is aan alles te merken!

Lisa Venderink

Veerle van Riemsdijk kleiner

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze luistert heel goed en geeft nuttige, waardevolle tips en feedback. Ze staat altijd voor je klaar!

Ze kon me precies helpen met datgene waar ik mee zat: wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken. De basis is hiermee gezet.

Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel, zelf keuzes maken. Ik voel me daarnaast ook zelfverzekerder.”

Veerle

roos

Met Marit samenwerken was heel fijn. Ze is erg eerlijk en duidelijk, dat had ik zeker nodig af en toe. Ze windt er geen doekjes om en dat is juist fijn! Ze geeft ook complimenten en laat duidelijk zien waar verbetering zit, maar ook waarin je gegroeid bent. 

Ik kies nu veel meer ervoor om op mezelf te vertrouwen en om de meningen van anderen niet voor waarheid aan te nemen.

Ik voel me meer mijn eigen persoon. Ik voel ook dat mijn leven meer mijn leven is geworden! Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik wil. 

Roos

Alleen door jezelf uit te dagen zal er iets veranderen. Blijf jij in je veilige zone? Dan verandert er niets.

Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en maak kans op een gratis call to Freedom (t.w.v. 125,-)!

Scroll naar top