Maak kans op een gratis Call to Freedom sessie!

Deze sessie is voor jou geschikt als je een jonge ambitieuze vrouw bent en klaar bent met je ‘standaard’ leven. Je wilt van betekenis zijn, leven met voldoening en vrijheid ervaren. 

Alleen je constante getwijfel, negatieve gedachten en verwachtingen (van anderen) houden je tegen om je hart te volgen. 

Ben jij dit? Dan is dit jouw kans om verandering te brengen in je leven!

Tijdens de call bekijken we samen wat je verlangen is, onderzoeken we wat je tegenhoudt en ik geef je tips hoe je in beweging komt, zodat je met vertrouwen stappen kan zetten richting datgene wat jij écht wilt.

Elke twee weken selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis call to Freedom van 45 minuten (t.w.v. 125,-)

klein formaat

Tijd voor actie! Meld je aan en maak kans op een gratis call to Freedom! (t.w.v. 125,-)

Het is mijn missie om jonge, ambitieuze vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst, het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren en klaar zijn met hun ‘standaard’ leven. Ik help je met doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene gaat doen wat jij écht wilt.

Zelf weet ik hoe fijn het is als je jouw verhaal kan vertellen aan iemand die je begrijpt en direct met je meedenkt. Tijdens de sessie stel ik rake vragen zodat we samen echt tot de kern komen van waar je tegenaan loopt en wat je diepste verlangen is.

Ik stuur je per mail een berichtje als je geselecteerd bent, we prikken dan samen een tijd en datum voor de call. Ben je niet geselecteerd, dan krijg je uiteraard ook een bericht van mij.

Tijdens de call wil ik gelijk van waarde zijn voor jou, vandaar dat ik je hieronder vraag om een aantal vragen te beantwoorden.

Wat anderen zeggen over mij

ellen van schie

”Ik weet dankzij Marit nu beter wat ik nodig heb, ik ben bewust van mijn gedachten en keuzes en ik voel mij zekerder.” 

”Ik heb in 3 maanden mooie stappen gemaakt om een betere versie van mezelf te worden. Hierdoor ben ik blijer met mezelf en een fijner persoon voor anderen.”

”Met Marit samenwerken is heel fijn. Ik kan alles met Marit delen en dit heb ik echt niet bij iedereen.”

”Marit is erg duidelijk, legt de stof goed uit, geeft veel tips en stelt de juiste vragen.” 

Ellen

dsc

Ik ging met Marit samenwerken omdat ik dacht dat mijn leven wel oké was, maar dit toch niet zo voelde.”

”Dankzij Marit ben ik nu dichterbij mijn gevoel gekomen en maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Hierdoor weet ik steeds beter waar ik blij van word en wat mij energie geeft. Ik kies nu voor mezelf.

”Door het programma heb ik nu mijn passie voor fotograferen herontdekt en ga ik naast mijn huidige baan een eigen onderneming hierin starten.” 

”Samenwerken met Marit is erg prettig, ze is rustig en het contact is erg laagdrempelig. Met haar enthousiasme weet ze mij te motiveren en ook enthousiast te maken.”

Anoniem

lisa

”Ik heb mezelf teruggevonden, ben zelfverzekerder en bewust van mijn gedachtes en de kritische stem in mijn hoofd. Het gevoel bij Marit was direct vertrouwd, ze begreep me, luisterde naar me en gaf me heldere inzichten.”

”Marit staat altijd voor je klaar en je kunt echt alles met haar delen. Ze is eerlijk en waar andere zeggen ‘’wacht nog even, kijk het aan’, het komt wel goed’. Vertelt Marit je dat je er NU iets aan kan doen en dat je met uitstellen niet verder komt.”

”Marit kijkt en denkt met je mee en geeft je goede en duidelijke adviezen en aandachts-puntenZe doet dit vanuit haar hart en omdat ze je écht wilt helpen en dit is aan alles te merken!”

Lisa

Alleen door jezelf uit te dagen zal er iets veranderen. Blijf jij in je veilige zone? Dan verandert er niets.

Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en maak kans op een gratis call to Freedom (t.w.v. 125,-)!

Scroll naar top