Maak kans op een gratis Call to Freedom sessie!

Ben jij een jonge ambitieuze vrouw en wil je graag weer enthousiasme ervaren in je leven? Loop je er nu tegenaan dat je huidige manier van leven (inclusief je baan) al je energie opslokt en pieker je elke dag over de vraag: is dit het nou? Dan kan ik je helpen!

Tijdens de call bekijken we samen wat je verlangen is, onderzoeken we wat je tegenhoudt en ik geef je tips hoe je in beweging komt, zodat je met vertrouwen stappen kan zetten richting datgene wat jij echt graag wilt.

Elke twee weken selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis call to Freedom van 45 minuten (t.w.v. 125,-)

img

Tijd voor actie! Meld je aan en maak kans op een gratis call to Freedom! (t.w.v. 125,-)

Het is mijn missie om jonge vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst en het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren. Ik help je met het doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij keuzes leert maken vanuit je hart en ontdekt wat je echt wilt in je leven. 

Zelf weet ik hoe fijn het is als je jouw verhaal kan vertellen aan iemand die je begrijpt en direct met je meedenkt. Tijdens de sessie stel ik rake vragen zodat we samen echt tot de kern komen van waar je tegenaan loopt en wat je verlangen is. 

Ik stuur je per mail een berichtje als je geselecteerd bent, we prikken dan samen een tijd en datum voor de call. Ben je niet geselecteerd, dan krijg je uiteraard ook een bericht van mij.

Tijdens de call wil ik gelijk van waarde zijn voor jou, vandaar dat ik je hieronder vraag om een aantal vragen te beantwoorden.

 

Hieronder lees je hoe anderen de Call to Freedom hebben ervaren. 

ontwerp zonder titel

Alleen door jezelf uit te dagen zal er iets veranderen. Blijf jij in je veilige zone? Dan verandert er niets.

Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en maak kans op een gratis call to Freedom (t.w.v. 125,-)!

Scroll naar top