Ben je aan het LEVEN of OVERLEVEN?

IMG

Kies voor jezelf. Het is een cliché uitspraak, I know. 😉

Het ‘voor jezelf kiezen’ is iets wat veel mensen weten, maar niet doen.

Zonde. Als je het mij vraagt.

Sta vandaag eens stil bij jou leven. Voelt je leven aan als JOUW leven? Of heb je het gevoel dat je geleefd wordt door de mensen om je heen. Dat het leven aan je voorbij gaat, zonder dat je er grip op hebt? 

In het laatste geval: doe er iets aan! Niet morgen, maar vandaag. Wacht niet tot dingen zich vanzelf oplossen. Neem verantwoordelijkheid over je eigen geluk. 

👉 Ga werken aan het inzicht in jezelf. Wie ben jij? Wat vind jij belangrijk? Waar sta je voor? Wat vind je mega leuk? Wat zijn je talenten? Hoe ziet jouw ideale (werk)leven eruit? Wat is jouw droom? Wat houdt je tegen om jouw ideale (werk)leven te realiseren? Hoe kun je deze obstakels overwinnen?

Ik weet dat dit geen gemakkelijke vragen zijn. Maar als jij wilt LEVEN, in plaats van OVERLEVEN, is het in mijn ogen essentieel om hier antwoord op te hebben.

En vooral om met deze antwoorden aan de slag te gaan. DOEN. Je comfortzone uitbreiden en je volledige potentie benutten.

In mijn Own Your Power programma kan ik je helpen om te leren kiezen voor jezelf en antwoord te krijgen op de reeks bovenstaande vragen. 🔥

Samen kom je verder. Ik denk 3 maanden lang met je mee, stel rake vragen en zorg dat jij stap voor stap je een transformatie proces doorloopt.

Zodat jij ontdekt wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen en hoe je stap voor stap je droom(leven) waarmaakt. Vol voldoening, vrijheid en plezier! 🙌😃

Wil jij over 50 jaar zeggen: ‘’ik heb netjes gedaan wat er van mij verwacht werd. Ik heb een best prima leven gehad, maar er is nog zoveel wat ik had willen doen. Ik heb er spijt van dat ik niet voor mezelf heb gekozen…’’

Hoe zonde zou dat zijn? 😨

YOU LIFE NOW!!

Ga op avontuur naar wie jij bent.

Ontdek je potentie.

Laat het oude achter je.

Kies voor het onbekende.

Durf (en leer) te luisteren naar je gevoel (intuïtie). Je gevoel liegt nooit.

Alles zit al in jou. Go explore! 🌏😉

Liefs,
Marit

kleiner foto

Marit Molenaar

Reislustige, avontuurlijk ondernemer! That’s me! 🙋🏼‍♀️

Het is mijn missie om jonge, ambitieuze vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst en het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren. Ik help je met doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart en datgene gaat doen wat jij écht wilt. 

Let’s connect 👇

Wil je automatisch mijn komende blogs in je mail ontvangen? Meld je hieronder dan aan voor mijn gratis nieuwsbrief.

Lees hier meer blogs:

Wil je mijn toekomstige blogs automatisch in je mail? Meld je hieronder dan aan voor mijn gratis nieuwsbrief!

Vol inspiratie over mindset, doen wat jou gelukkig maakt en je dromen realiseren!

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Scroll naar top