Ik heb een cadeautje voor je!

Allereerst superleuk dat je jezelf hebt aangemeld voor de gratis masterclass. Je ontvangt binnen 5 minuten de masterclass in je inbox.

Om extra van waarde voor jou te zijn, heb ik alleen op deze pagina de aankomende 30 minuten een speciale bonusactie. De actie is een perfecte aanvulling op de masterclass!

Dus, ben jij een doorpakker en wil je direct stappen zetten in het ontdekken van wie je bent én wat je nu écht wilt? Lees hieronder dan snel verder!

Podcast omslag

De speciale bonusactie

Om tot de kern te komen van wie je bent én wat je nu écht wilt, is het van belang dat je weet waar jij enthousiast van wordt. Klopt het dat het enthousiasme in je leven ontbreekt?

Hoe ervaar je meer enthousiasme in je leven? Onder andere door te leven vanuit je gedrevenheid. Gedrevenheid kun je zien als je innerlijke aandrijfmotor. Wanneer je gedreven bent, drijf je jezelf aan tot actie en initiatief. Je motiveert jezelf als het ware van binnenuit, omdat je doet waar je hart naar uit gaat! Je doet iets niet omdat het ‘moet’, maar omdat jij het wilt.

Om jouw innerlijke vuurtje aan te wakkeren (je gedrevenheid) is het belangrijk dat jij weet wat jouw energie gevende talenten zijn én dat je dagelijks de ruimte hebt om aan je talenten te werken. 

Leven vanuit je talenten maakt dat jij je zekerder en krachtiger voelt! Je ervaart ook meer voldoening en positieve energie als je je bezig houdt met je energie gevende talenten!

Misschien denk je nu:

  • ”Ik heb helemaal geen talent”
  • ”Ik ben nergens echt goed in”
  • ”Ik blink nergens in uit”
  • Vul zelf maar verder aan…

Stop direct met dit tegen jezelf zeggen! Alles wat we zijn is het gevolg van onze gedachten. Wat we denken, worden we. Hoogtijd dus om je hoofd te vullen met positieve en krachtige gedachten, in plaats van belemmerende gedachten.

Je talenten ontdekken gaat hand in hand met werken aan je mindset. Als jij tegen jezelf blijft zeggen dat je geen talent hebt, dan ga je jouw talent niet erkennen. 

Misschien heb je nog écht geen idee wat je talenten zijn. Dat komt omdat je talenten vaak verscholen liggen. Je talenten zijn als een blinde vlek. Hoog tijd om dieper te gaan graven bij jezelf en je bewust te worden van je talenten!

Met de juiste denkwijze (mindset) en de juiste vragen kom je er namelijk wél achter wat jouw unieke talenten zijn.

Dus, wil je ontdekken wat jouw drie unieke energie gevende talenten zijn, leren hoe je deze dagelijks kan inzetten én een ‘CAN DO’ mindset ontwikkelen? Ik help je daar graag bij in mijn e-course: Ontdek Je Talent.

De speciale bonus actie: 

  • Een jaar lang toegang tot de e-course: Ontdek Je Talent! (t.w.v. 57,- EUR).
  • BONUS: De eerste 10 dagen ontvang je gratis persoonlijke 1 op 1 support via de mail. De gemaakte opdrachten en eventuele vragen kun je toesturen, ik denk met je mee en geef je extra tips en adviezen (t.w.v. 198,- EUR).

Totale waarde van de e-course + persoonlijke support = 255,- EUR. Alleen de aankomende 30 minuten is je investering slechts 14,95 EUR (incl. BTW).

De online training bestaat uit een video van 30 minuten + opdrachten. Je kunt direct na aanschaf starten met de e-course. De e-course is een perfecte aanvulling op de masterclass. Wat ik deel in de e-course komt niet terug in de gratis masterclass.

De persoonlijke support is uniek. Dat bied ik normaal alleen aan bij een 1 op 1 coachingstraject vanaf 1250,- EUR. 

Waarom persoonlijke support? Omdat ik weet hoe fijn het is als iemand met je meedenkt, zelf raak je snel in je eigen gedachten verzonken. Je hebt iemand nodig die je uit jouw eigen gedachtenpatroon haalt. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Na de online training...

Weet jij precies wat jouw 3 unieke energie gevende talenten zijn.

Weet jij hoe je jouw talent dagelijks kunt inzetten.

Ervaar jij meer zelfvertrouwen en enthousiasme in je leven!

Heb jij de juiste mindset om jezelf in de actiemodus te zetten.

Jouw investering in de e-course Ontdek Je Talent is de aankomende 30 minuten slechts 14,95 euro (incl. BTW) in plaats van 57,- euro

Nu hoor ik je denken: 'ik ga het toch nog even zelf proberen'

Maar hoe lang probeer jij het al zelf? Wat heeft dit jou opgeleverd? Vraag jezelf eens af wat het jou mag kosten om op dezelfde voet verder te gaan met je leven? 

Doorbreek nu die vervelende situatie en maak iets moois van je leven! Ga aan de slag met het ontdekken van jouw talent en onderneem actie. Grote kans dat alles verandert.

Iedereen heeft talenten, jij ook!

Je hebt niets te verliezen. Ik geloof 100% in de waarde van deze training, daarom geef ik jou de tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Dan krijg je zonder moeilijk gedoe je geld terug. 

garantie zegel

Wat anderen zeggen

kopie van kopie van eenvoudig citaat blij meisje schoonheid haar facebook omslag
kopie van kopie van kopie van eenvoudig citaat blij meisje schoonheid haar facebook omslag
Review Anouk ontdek je talent

Wat krijg je?

* 365 dagen toegang tot e-course: Ontdek Je Talent (t.w.v. 57,- EUR)

* BONUS: Eerste 10 dagen gratis persoonlijke 1 op 1 support via de mail (t.w.v. 198,- EUR)

Totale waarde = 255,- EUR

Alleen de aankomende 30 minuten slechts 14,95 EUR

14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Actie verloopt over..

Ja, maar…… 

Nadat je de training bestelt hebt, ontvang je binnen 5 minuten een mail en heb je gelijk toegang tot de online omgeving! Je houdt een jaar toegang. 

De aankomende 30 minuten is de investering in jezelf slechts 14,95 euro in plaats van 57,- euro. De training bied ik niet op een later moment nogmaals aan voor deze prijs.

Voor vrouwen die elke dag piekeren over de vraag: is dit het nou? Je hebt het gevoel dat je vastloopt in je leven. Je weet wel dat je meer in je mars hebt maar het komt er niet uit.  Waar je nu echt goed in bent en wat je leuk vindt om te doen is een groot raadsel voor jou.

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in de online training alle kennis en opdrachten die mij geholpen hebben in het ontdekken van mijn talenten.

Nogmaals, ik geloof er 100% in dat deze training waardevol is. Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen zonder moeilijk gedoe.

De training bestaat uit een video van 30 minuten en een aantal opdrachten. Je zal hier gemiddeld 1,5 uur mee bezig zijn. Uiteraard na het afronden van de online training is het de bedoeling dat je zelf met de kennis aan de slag gaat en in je leven gaat integreren. Zodat je dagelijks jouw talenten gebruikt en ontwikkelt (in werk of privé) waardoor je meer enthousiasme en gedrevenheid gaat ervaren in je leven!

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het aanbod en dus reden genoeg hebt om de training te volgen. 

Misschien twijfel je of dit je écht gaat helpen. Vraag jezelf eens af hoe vaak je twijfelt over dingen? Is dat een ‘ding’ bij jou? Daag jezelf uit om je twijfels aan de kant te zetten en durf je gevoel te volgen. De quote die ik zelf altijd herhaal in mijn hoofd bij twijfel is: ”What if I fall? But darling, what if you FLY?”

Wat als het wél lukt? Ga met deze intentie de training aan en ik beloof je dat je er veel waarde uit gaat halen.

Nogmaals, je hebt niets te verliezen. Bevalt de training niet? Dan kun je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug krijgen. 

Dan heb je waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Heb je nog andere vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar marit@maritmolenaar.nl.

Scroll naar top