Back on Your Track programma

Corona gooit je reis plannen overhoop! Nu je verplicht thuis zit slaat de twijfel en onzekerheid (nog meer) toe. Herkenbaar?

Pieker je elke avond over de vraag: Is dit het nou?Heb je het gevoel dat je vastloopt?

Jij wilt gewoon zekerder zijn van jezelf én je toekomst. Je wilt eindelijk eens weten wat je echt wil in je leven. 

In kan je helpen! Na dit programma ben jij op elk moment gelukkig met jezelf en je leven. Hierdoor sta jij met beide benen op de grond en kan (en durf) jij vol vertrouwen stappen te zetten richting jouw droomleven.

inpo

Wil jij eindelijk eens weten wat jij écht wilt?

Maar heb jij nu het gevoel dat…

Het toch niet zo simpel is om te ontdekken wat jij écht wilt. Tijdens jouw vorige reis had je stiekem gehoopt dat antwoorden vanzelf zouden komen aanwaaien. Nu je niet kan reizen (door Corona) wordt je alleen maar onrustiger. Het liefst stap je vandaag nog op het vliegtuig, weg van hier!

Je vindt eigenlijk dat je jezelf niet moet aanstellen. Voor de buitenwereld voldoe jij aan het perfecte plaatje. Je hebt tenslotte een studie afgerond, gereisd, leuke mensen om je heen en zelfs al een baan die prima betaald. Tóch voel jij aan alles dat dit het niet is.

In jouw hoofd is het een chaos met 101 gedachten en je hoofd loopt over van alle meningen van anderen. Je hebt het gevoel te moeten voldoen aan de hoge verwachtingen van jouw omgeving. Hoe meer meningen en verwachtingen, hoe meer jij gaat twijfelen aan je keuzes.

Piekeren, piekeren, piekeren, je bent er maar druk mee. Je ligt vaak wakker in bed met gedachten als: Is dit het nou? Wat wil ik? Ben ik wel goed genoeg?

Voor je het doorhebt staat jouw agenda alweer vol met allerlei sociale verplichtingen. In de helft heb je eigenlijk geen zin, het moet maar. Liever zeg jij je sociale verplichten niet af, je voelt je schuldig als je niet gaat of je bent bang om plezier te missen. Hello FOMO.

Door al die drukte houd jij geen tijd voor jezelf over. Je verschuift jouw me-time naar ‘ergens’ volgende week. Maar ook die week zit weer vol voordat je het doorhebt.

Je energie is op. Zelfs na 8 uur slaap ben je nog moe. Het weekend heb je nodig om op te laden, maar eigenlijk wil je ook nog leuke dingen doen. Dilemma.

Jouw motivatie om te bewegen en gezond te eten is weggezakt. In de supermarkt ligt dat pak koekjes of die reep chocolade zomaar weer in je mandje.

Je hebt het gevoel dat je iets wil veranderen, maar je weet gewoon niet hoe of wat. Je hoopte dat de boeken die jij (half) gelezen hebt over zelfontwikkeling iets zouden veranderen, maar helaas…

Stel je eens voor dat jij vol vertrouwen keuzes durft te maken vanuit je hart? Hoe zou het zijn om elke dag te genieten en niet alleen op vakantie?

Je verlangt naar meer rust, plezier en vrijheid in je leven. Je bent er aan toe dat jouw leven is ingericht zoals jij dat wilt, op jouw voorwaarden. 

Je wilt jezelf niet meer wegcijferen. Je wilt tijd voor jezelf maken, ‘nee’ durven zeggen tegen de dingen die jou geen energie geven, zonder je druk te hoeven maken over schuldgevoelens of dat je misschien plezier mist. 

Je wilt rust ervaren in de wirwar van gedachten en afrekenen met jouw keuzestress. De toekomst wil jij zien als uitdaging om jezelf te ontwikkelen.

Elke dag wil jij vol enthousiasme uit je bed springen, lekker in je vel zitten en jezelf kunnen aankijken in de spiegel en denken: ik ben trots op mezelf!

Eigenlijk wil jij gewoon elke dag schaamteloos genieten van de dingen die jij het liefste doet. 

Ik weet als geen ander dat je hoofd kan overlopen met twijfels en onzekerheid. Kan ik dit wel? Mag ik wel voor mezelf kiezen en keuzes maken vanuit mijn hart? 

Ik geloof erin dat het belangrijk is om eerst zowel mindwise als bodywise lekker in je vel te zitten en dat jij daarna vol vertrouwen keuzes kan maken vanuit je hart en alles kan bereiken wat jij echt wil. 

Het is dus zaak om onder andere af te rekenen met jouw negatieve stemmetjes die jou in je comfortzone houden. 

Alleen vanuit de juiste energie trek je de dingen aan die bij jou passen. Zodra jij lekker in je vel zit en positiever in het leven staat ga je ineens kansen zien! Kansen die er altijd al waren. Maar je zag ze niet of je durfde ze niet aan te gaan. 

"The biggest adventure you can take, is to live the life of your dreams."

Hoe lang houd jij het nog vol om op dezelfde voet door te gaan?

Hoe vaak ga jij nog op vakantie om te vluchten voor de realiteit? Hoe lang ga jij anderen nog de kans geven om jouw leven te bepalen? Wat gebeurt er op de lange termijn als je nu geen actie onderneemt? Ga jij het echt zover laten komen tot een bore-out of burn-out? 

Jij bent er goed in om te doen alsof alles goed gaat, voor de buitenwereld lijkt er niets aan de hand. Jij weet wel beter, je weet dat jouw leven zo niet kan doorgaan. Maar de grote vraag voor jou is wat er dan moet veranderen en vooral hoe je dat gaat doen. 

Stiekem hoop je dat je antwoorden vanzelf komen aanwaaien. Eigenlijk smacht je alweer naar een volgende reis. Je bent er namelijk nu al achter dat de reis die je gemaakt hebt jou veel gebracht heeft, maar niet datgene waar je naar opzoek was. Je denkt nu misschien dat gewoon doorgaan de oplossing is, dat er vanzelf wel een keer een wonder zal gebeuren. 

Ik zal je uit die gedachten helpen. Verandering komt niet vanzelf. Hiervoor dien je uit je comfortzone te stappen en actie te ondernemen. Wéér een nieuwe reis of vakantie gaat je hier ook niet bij helpen. Je zal in jezelf moeten investeren, jezelf een prioriteit maken.

Jij bent klaar met die chaos in je hoofd en twijfels. Ook al heb je nog zoveel zelfontwikkeling boeken (half) gelezen, het lukt je niet om iets te veranderen. Je hebt nog steeds geen idee wat je nou écht wil in het leven en vooral niet hoe je dit gaat bereiken. Je hebt hulp nodig van iemand die hetzelfde pad heeft bewandeld en al staat waar jij wilt zijn.

dsc

"In any moment you have two choices, step forward into growth, or backwards to safety."

Wat anderen zeggen

suzan van eck

‘’Marit is iemand die goed naar je kan luisteren. Ze is gezellig, je kunt met haar lachen, maar ze is ook rustig en down to earth. Hierdoor straalt ze vertrouwen uit en voel ik me op mijn gemak bij haar.’’

Suzan van Eck

zoé rikken

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!’ Zij is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven. Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met heel veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé Rikken

marjolein jellema

“Marit is een ontzettend fijne, lieve en inspirerende vrouw. Zij gebruikt net de juiste woorden om je aan het denken te zetten, en geeft je onbewust de motivatie om dingen op te pakken die je al langer dwars zitten.”

Marjolein Jellema

Wat leer je in het Back on Your Track programma

Het resultaat van het programma is dat jij op elk moment gelukkig bent met jezelf en je leven. Hierdoor sta jij met beide benen op de grond en kan (en durf) jij vol vertrouwen stappen te zetten richting jouw droomleven.

Voordat jij inzicht kan krijgen in jezelf is het mega belangrijk dat jij lekker in je vel zit, zowel mindwise als bodywise.

Hoe kun je aan je toekomst werken als je op dit moment niet happy bent met jezelf? Dat gaat niet.

Alleen vanuit de juiste energie trek jij de dingen aan die echt bij jou passen.

We starten daarom met het verbeteren en versterken van jouw leefstijl, zelfvertrouwen en mindset. Je laat je niet meer tegenhouden door negatieve stemmetjes en je kan eindelijk in de spiegel kijken en denken: yes, ik ben trots op mezelf!

Zodra jij lekker in je vel zit, zowel bodywise als mindwise, ben je klaar voor de volgende fase. Om keuzes te kunnen maken over jouw leven is het belangrijk om te ontdekken wie jij wilt zijn, wat jij belangrijk vindt en wat jouw stip op de horizon is. De antwoorden op deze vragen vormen de kern voor jouw toekomstige keuzes en maken het makkelijker om te kiezen voor jezelf. 

Als laatste maken we een concreet plan voor de toekomst, zodat jij ook na dit programma met vertrouwen keuzes blijft maken vanuit je hart. Het is geen dik boekwerk waar je nooit meer naar gaat kijken. Nee, we maken een concreet stappenplan. De eerste stap kun je al direct gaan uitvoeren! 

Je gaat ontdekken wat je echt wilt en welke stappen en doelen daar bij horen, maar tegelijkertijd leer je ook hoe je elke dag kan genieten van het leven.

Ik wil namelijk niet dat je leeft voor je doelen, dat je leeft om dingen te bereiken. Nee, je leeft om te leven, om van elke dag te genieten. Ook als er minder leuke dingen gebeuren is de keuze aan jou hoe je hiermee omgaat. Het is een allesomvattend programma, zowel gericht op jouw toekomst, als op nu. 

Dit programma is speciaal gemaakt voor vrouwen die gemotiveerd zijn om verandering aan te gaan, maar niet weten hoe of waar ze moeten beginnen. 

Het programma is niet geschikt voor jou als je denkt dat alles vanzelf gaat en ik je jouw antwoorden aanreik op een presenteerblaadje. 

Wat omvat het programma

Je hebt 3 maanden lang een samenwerking met mij. Samen zoeken we uit wat jij echt wilt en hoe je elke dag gelukkig kan zijn.

We starten met een online kick-off sessie van 1,5 uur Waarin we gezamenlijk een eerste opdracht doen en je jouw intenties voor het programma opschrijft.

Elke maandag krijg je toegang tot een nieuwe online module vol met tips, inzichten en opdrachten.

4 online 1 op 1 sessies van 60 minuten met persoonlijke coach begeleiding van mij. ​

De coachingssessies kunnen indien je dat wil opgenomen worden, zodat je er altijd toegang tot hebt.

Ik ben jouw coach, gedurende 3 maanden mag je mij alles vragen via mail of WhatsApp. Hier zal ik zo snel mogelijk op reageren met tekst of een korte video opname.

Wat is jouw investering?

Jouw investering in dit programma bedraagt nu 625,- . Na de pilotfase gaat de investering omhoog naar 975,-.  Je hebt dus tijdelijk maar liefst 350,- voordeel! 

Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen van 210,-. 

Wanneer?

Er is geen vaste startdatum. Op dit moment heb ik nog 2 plekken vrij. De online kick-off en de 4 online 1 op 1 coachingssessies plannen we aan het begin van het programma samen in onze agenda’s. 

‘’Als jij wacht met kiezen wie je wilt zijn tot het moment dat jij het 100% zeker weet, zal je jouw hele leven wachten’’

Aan het einde van dit programma...

Laat jij jezelf niet meer laten tegenhouden door gedachten als: ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik kan het toch niet’.

Kun je beter omgaan met de meningen van anderen en druk vanuit de maatschappij.

Haal jij zekerheid uit jezelf, hierdoor durf je vol vertrouwen 100% je eigen keuzes te maken.

Heb jij jouw ‘uit’ knop gevonden, je weet hoe je volledig tot rust komt.

Spring jij vol energie uit bed met positieve gedachten.

Heb jij helderheid in je hoofd gecreëerd: je weet precies wat jij echt wilt in het leven en hoe je dit gaat bereiken!

marit molenaar

Nog even voorstellen…

Elke avond kwam ik moe thuis en werd ik moe wakker. Vaak lag ik wakker te piekeren over vragen als: Is dit het nou? Wat wil ik nu écht?

Voor de buitenwereld leek mijn leven perfect. Ik had tenslotte een geweldige reis gemaakt, een prima baan en een leuk sociaal leven. Ik mocht niet klagen van mezelf. Toch voelde ik aan alles dat dit het niet was. 

Er moest iets veranderen, maar waar begin ik en hoe? Ik snakte alweer naar vakantie en dat terwijl ik net terug was van een jaar reizen. Het leven kan toch niet alleen leuk zijn op vakantie? 

Ik wist dat een nieuwe vakantie niet de oplossing was. Het voelde als een vicieuze cirkel van reizen, niet weten wat je wil, jezelf storten op iets, erachter komen dat dit het niet is, weer gaan reizen en dan begint het weer van voor af aan.

Op een avond ging de knop in mijn hoofd om. Ik besloot verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven! Ik ging aan de slag met mijn mindset en leefstijl. Mijn leven veranderde totaal! 

Nu ik weer ‘back on my track’ ben is het mijn missie om vrouwen die in dezelfde vicieuze cirkel zitten eruit te helpen! Ik geloof erin als je lekker in je vel zit zowel lichamelijk als geestelijk dat jij keuzes kan maken met vertrouwen vanuit je hart en zo je eigen leven kan creëren. Geheel op jouw voorwaarden.

Veel gestelde vragen

Gemiddeld investeer je 2 uur per week van jouw tijd in het programma. Veel meiden zien het echt als leuk om met het programma aan de slag te gaan! ‘’Even een me-time momentje’’, hoor ik vaak terug. Ik raad altijd aan om 2 uur achter elkaar op een vaste dag van de week in te plannen. Zo weet je dat je bijvoorbeeld elke woensdagmiddag van 3 tot 5 met het programma aan de slag gaat en is de kan kleiner dat je het vergeet of er iets tussenkomt. 

Met sommige opdrachten zul je trouwens elke dag een paar minuten bezig zijn, dat zul je vanzelf gaan merken. Onthoud dat er consistent tijd en aandacht nodig is voor verandering. Elke dag een kleine stap brengt je verder dan af en toe een sprongetje.

Ik zal 100% eerlijk en open met jou zijn en al mijn kennis en inzichten met je delen om jou verder te helpen. Het is belangrijk dat jij ook open en eerlijk naar mij en jezelf bent, alleen dan kan ik jou het beste helpen. Als ik mensen zie groeien en ontwikkelen word ik enorm blij, ik gun het iedereen om helemaal zijn eigen leven te leven vol rust, plezier en vrijheid!

In de 1 op 1 coaching sessies geef ik jou – waar nodig – een liefdevolle schop onder de kont. Ik houd jou een spiegel voor waardoor jij met een afstandje naar je eigen acties en gedachten gaat kijken. Confrontatie hoort erbij, it’s part of the process.

Enne no worries, ik ben meestal heel aardig en meedenkend ;). 

Wees eerlijk naar jezelf. Wat is de reden dat je deze pagina leest? Wil je eindelijk zeker zijn van jezelf en je toekomst? Of blijf je liever in deze onrust en ga je uiteindelijk weer op vakantie als vlucht bestemming?

Ik kan je vertellen dat je er nooit klaar voor bent, er is altijd twijfel. Maar één ding weet jij wel zeker. Het is tijd om een keuze te maken, want als je niets doet dan blijf je geleefd worden door situaties en anderen. 

De investering in jezelf is nu in plaats van 975 euro, slechts 625 euro!

Dat begrijp ik. Probeer er nu eens van de andere kant naar te kijken. Het programma kost jou wat, maar wat kost het jou als je het NIET doet? Hoeveel energie, onrust en piekermomenten kost het jou als je niet mee doet? Hoeveel mag het jou kosten om niet je eigen leven te leiden? Hoeveel vakanties moet het nog kosten voor je wel een fijn leven hebt?

Nu is de investering in het ‘Back on your Track’ programma tijdelijk mega aantrekkelijk! Het programma is net van start gegaan en uiteraard al super waardevol. Om het nog beter te optimaliseren hoor ik graag geregeld jouw mening tijdens het programma. Jouw mening zal ik waar mogelijk gelijk verwerken in de volgende modules.

In ruil voor de aantrekkelijke prijs ontvang ik graag achteraf een review. Jouw ervaring kan namelijk doorslaggevend zijn voor een ander om in actie te komen!

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in het programma al mijn kennis, tips en inzichten die mij geholpen hebben om te ontdekken wat ik écht wil én om dit te bereiken!

Wil je iets veranderen? Dan ben jij degene die in actie moet komen. Alleen wanneer je actief en consistent met het programma aan de slag gaat zul je merken dat je stap voor stap progressie maakt in het creëren van je eigen leven. 

Ik geloof er 100% in dat het programma mega waardevol is en ik zal er alles aan doen om het een succes te maken. 

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het programma en dus reden genoeg hebt om het te volgen. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen, dat begrijp ik! 

Wil je even sparren met mij of dit écht de juiste keuze is voor je? Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en ik zal je eerlijk aangeven of dit programma voor jou geschikt is. 

Heb je nog andere vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar marit@maritmolenaar.nl.

Ik weet genoeg, starten maar!

Deelname aan dit programma is altijd na een kennismaking of op uitnodiging. Samen ontdekken wij of er een klik is tussen ons en of dit programma voor jou geschikt is. Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Je hebt nu twee keuzes. Je kiest bewust voor verandering óf je doet niets en blijft in deze benauwde situatie gevangen.

unnamed file

Voel je het wel kriebelen, maar is het toch nog niet de juiste tijd voor jou?

 Download dan mijn gratis e-book ‘In 5 stappen Back on Your Track’. Je kan vast rustig op je eigen tempo een start maken. Je zal geregeld van mij een e-mail krijgen met handige tips en waardevolle inzichten om weer grip te krijgen op jouw leven.

Scroll naar top