Back on Your Track programma

Ontdek in 3 maanden wie jij werkelijk bent en waar je hart sneller van gaat kloppen, waardoor je…

 • Elke dag geniet van je leven
 • Rust in je hoofd ervaart 
 • Vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart

Je bent een jonge ambitieuze vrouw en je wilt graag weer enthousiasme ervaren in je leven. Je loopt er tegenaan dat je huidige manier van leven (inclusief baan) al je energie opslokt en je twijfelt vaak aan jezelf. Je bent vastberaden om je leven positief te veranderen, alleen heb je geen flauw idee waar je moet beginnen. 

Lees hieronder meer informatie over het programma

Na een match call kun je op elk moment starten.

kleiner

Herken je dit?

Je zit al een lange tijd vast in een baan waar je geen energie uit haalt of je bent inmiddels vaak geswitcht van baan maar nog steeds heb je niet je ‘droombaan’ gevonden.

Je vindt eigenlijk dat je jezelf niet moet aanstellen en je vindt het lastig om hulp te accepteren. Je hebt tenslotte een best prima leven. Toch voel jij continu onrust in je hoofd en pieker je elke dag over de vraag: is dit het nou?

Je vindt het moeilijk om je gevoelens, gedachten en verlangens uit te spreken zowel in je werk als privé. Hierdoor heb je het gevoel dat jouw omgeving je niet begrijpt en gaan kansen vaak aan je neus voorbij.

Als er nieuwe dingen op je pad komen ervaar je vaak negatieve piekerende gedachten zoals: ‘’dat kan ik toch niet’’, ‘’bij mij gaat nooit iets goed’’ of ‘’anderen kunnen dat veel beter.’’ Hierdoor stagneer je en blijf jij binnen je veilige comfortzone.

‘Nee’ zeggen staat niet in jouw woordenboek. Je staat altijd klaar voor een ander en hierdoor cijfer je jezelf (en jouw ontwikkeling) weg.

Als je al eens tijd hebt voor jezelf weet je hier geen fijne invulling aan te geven. Je staat constant ‘aan’ en raast door het leven. Hierdoor ontbreekt de connectie met je ware zelf.

Je energie is op. Zelfs na 8 uur slaap ben je nog moe. Het weekend heb je nodig om op te laden, maar eigenlijk wil je ook nog leuke dingen doen. Dilemma.

Jouw motivatie om te bewegen en gezond te eten is weggezakt. In de supermarkt ligt dat pak koekjes of die reep chocolade zomaar weer in je mandje.

Je mist een bepaalde uitdaging en enthousiasme in je leven. Je wilt dolgraag ontdekken wie jij werkelijk bent en waar je hart sneller van gaat kloppen. Alleen heb je geen idee hoe je dit kan aanpakken.

Stel je eens voor dat...

Jij elke dag vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart! Je geniet elke dag en je maakt je geen zorgen over wat eanderen van jo keuzes vinden. 

Doordat jij je kwetsbaar opstelt begrijpt je omgeving jou. Je durft te praten over je gevoelens, gedachten en verlangens en hierdoor ontstaat een diepere connectie met je omgeving. Tot je verbazing kom je erachter dat mensen uit je omgeving begrijpend reageren op wat je vertelt en klaar staan om jou te helpen.

Je springt weer vol energie uit bed en hebt zin om te beginnen aan de dag! Je hebt ambitieuze toekomstplannen, maar je weet ook dat het leven zich NU afspeelt en hierdoor pieker je niet over wat geweest is of over wat gaat komen.

Je voelt een sterke connectie met je ware ik en je vertrouwt op jezelf en de toekomst. De toekomst zie jij als uitdaging en je grijpt kansen met beide handen aan.

In de kern weet jij precies waar je hart sneller van gaat kloppen en durf jij met zekerheid hiervoor te kiezen!

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Hoe lang houd jij het nog vol om op dezelfde voet door te gaan?

Wees eens eerlijk: hoe lang leef jij al het leven van een ander? Hoe lang durf jij niet meer volledig jezelf te zijn? Misschien kom je nu tot de pijnlijke conclusie dat je niet eens meer weet wie jij werkelijk bent. 

Ik kan je de hand schudden. Een tijd lang leefde ik volgens de verwachtingen van anderen en hadden negatieve gedachten de overhand. Ik zat vast in een baan en levensstijl waar ik totaal geen energie van kreeg en had ik geen idee hoe ik hieruit ging komen. 

Voor mijn omgeving leek er niets aan de hand. Ik was een kei in doen alsof alles goed ging. Maar ik wist wel beter, ik wist dat mijn leven zo niet door kon gaan.  Maar de grote vraag voor mij was wat er dan moest veranderen en vooral hoe ik dat ging doen.

Na lang zelf proberen besloot ik hulp in te schakelen van een coach. Ik begon in te zien dat mijn werk niet de oorzaak van het probleem was. De oorzaak was ik zelf. 

Ik raasde door het leven. Ik wilde iedereen pleasen. Ik was nooit tevreden. Ik gaf toe aan mijn negatieve gedachten. Ik kropte mijn gevoelens en gedachten op. Ik was onzeker over mijn eigen kunnen. Ik vluchtte weg uit de realiteit op reis. Ik ik ik. Niet een ander of de wereld.

Ja, het is confronterend om tot de conclusie te komen dat je zelf de oorzaak bent van je probleem. Maar het goede nieuws is dat je het dus ook zelf kunt veranderen en oplossen!

Verandering gebeurt niet vanuit je gedachten. Verandering vindt plaats als je actief aan de slag gaat met jezelf en je leven. 

Voordat je nu weer op zoek gaat naar een nieuwe baan is het belangrijk om te ontdekken wie jij bent en waar je hart sneller van gaat kloppen. Zodat je een leven gaat creëren dat 100% bij jou past en waarbij je jezelf niet constant hoeft aan te passen. 

Je hoeft het niet aleen te doen. Hoe fijn zou het zijn als je hulp krijgt van iemand die hetzelfde pad heeft bewandeld en al staat waar jij wilt zijn?

dsc

"In any moment you have two choices, step forward into growth, or backwards to safety"

Wat anderen zeggen

dsc

‘’Ik startte met dit programma omdat ik dacht dat mijn leven wel oké was, maar dit toch niet zo voelde. Dankzij Marit ben ik nu dichterbij mijn gevoel gekomen en maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Hierdoor weet ik nu waar ik blij van word en wat mij energie geeft. Ik kies nu voor mezelf en weet steeds beter wanneer ik me laat beïnvloeden door een ander of negatieve stemmetjes, die kan ik nu halt toeroepen.’’

‘’Door het programma heb ik mijn passie voor fotograferen herontdekt en ga ik naast mijn werk een eigen onderneming hierin starten. Samenwerken met Marit is erg prettig, ze is rustig en het contact is erg laagdrempelig. Met haar enthousiasme weet ze mij te motiveren en ook enthousiast te maken.’’

Anoniem

zoé rikken

“Waar veel mensen uit mijn omgeving zeggen: ‘het komt wel goed’ en ‘alles op zijn tijd’ is Marit juist de persoon geweest die heeft gezegd: ‘het juiste moment is nu!’ Marit is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven. Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, en mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met heel veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

Zoé

marjolein jellema

“Marit is een ontzettend fijne, lieve en inspirerende vrouw. Zij gebruikt net de juiste woorden om je aan het denken te zetten, en geeft je onbewust de motivatie om dingen op te pakken die je al langer dwars zitten.”

Marjolein Jellema

Wat leer je in het Back on Your Track programma

In 3 maanden tijd help ik jou ontdekken wie jij werkelijk bent en waar je hart sneller van gaat kloppen, zodat jij elke dag geniet van je leven, rust in je hoofd ervaart en vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je hart.

In het programma leer jij los laten wie je denkt te moeten zijn. Je hoeft niet altijd binnen de lijntjes te kleuren. We gaan er samen voor zorgen dat jij gaat leven vanuit het gevoel dat jij de moeite waard bent!

Door het programma ga jij jezelf antwoord geven op vragen als:

 • Wat wil ik nu écht en wie wil ik zijn? 
 • Wat wil ik doen en ervaren in mijn leven? 
 • Wat zijn mijn persoonlijke kernwaarden? 
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten? 
 • Waar krijg ik wel en geen energie van? 
 • Wie of wat maakt mij gelukkig? 
 • Wat vind ik nu écht belangrijk? 
 • Wat wil ik bereiken en waarom? 
 • Wat zijn mijn passies en waarom?

Naast antwoord krijgen op deze vragen is het belangrijk om eerst te werken aan je mindset. Zonder de juiste mindset kom je namelijk niet tot de kern bij jezelf. Je blijft jezelf dan klein houden en denken binnen beperkende kaders. Daarom leer ik je in het programma een effectieve manier om afstand te nemen van irritante negatieve stemmetjes zoals: Ik kan dit niet. Wat zullen anderen denken? Wat als het de verkeerde keuze is? Anderen kunnen dit veel beter. Vul zelf maar verder aan.

Als je mij een beetje kent dan ben ik dol op actie ondernemen en denk ik niet lang na over 1001 ‘wat als’ scenario’s . Dat ga ik jou ook meegeven. Als je eenmaal weet waar je hart sneller van gaat kloppen maken we samen een actieplan en leer ik jou hoe je jezelf tot actie aanzet en twijfel, onzekerheid, perfectionisme en uitstelgedrag de deur wijst.

Een innerlijke reis klinkt je misschien wat zweverig in de oren, maar dat is wel wat dit programma is. Het is een innerlijke reis naar jouw ware zelf! Ik geloof er stellig in dat alle kracht en kennis al in jou zit, het is nu tijd om dit zichtbaar te maken voor jezelf en de buitenwereld!

Wat omvat het programma

Je hebt 3 maanden lang een samenwerking met mij. Samen zoeken we uit wie jij bent en waar je hart sneller van gaat kloppen.

We starten met een 1 op 1 online kick-off sessie van 1,5 uur. Waarin we gezamenlijk een eerste opdracht doen en je jouw intenties voor het programma opschrijft.

Elke maandag krijg je toegang tot een nieuwe online module vol met tips, inzichten en opdrachten. In totaal zijn er 12 modules.

4 online 1 op 1 sessies van 60 minuten met persoonlijke coach begeleiding van mij. ​

De coachingssessies kunnen indien je dat wilt opgenomen worden, zodat je er altijd toegang tot hebt.

Ik ben jouw coach, gedurende 3 maanden mag je mij alles vragen via mail of WhatsApp. Hier zal ik zo snel mogelijk op reageren met tekst of een korte video opname.

Wat is jouw investering?

Jouw investering in dit programma bedraagt 975,- euro. Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen van 329,- euro

Wanneer?

Samen bespreken we wanneer de startdatum is. Elke maand heb ik plek voor 3 deelnemers. De online kick-off en de 4 online 1 op 1 coachingssessies plannen we aan het begin van het programma samen in onze agenda’s. 

‘’Stop met piekeren over alles wat fout kan gaan. Focus je op de geweldige dingen die er goed kunnen gaan. Alles wat je aandacht geeft groeit’’

Aan het einde van dit programma...

Zet jij met vertrouwen stappen buiten je comfortzone en laat jij jezelf niet meer tegenhouden door gedachten als: ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik kan het toch niet’.

Kun je beter omgaan met de meningen van anderen en sociale druk vanuit de maatschappij.

Durf jij je kwetsbaar op te stellen en spreek jij je gedachten, gevoelens en verlangens uit naar je omgeving. Hierdoor word je beter begrepen en ontstaan er diepere relaties.

Voel jij een sterke connectie met je ware ik en haal jij de zekerheid die je nodig hebt uit jezelf. Hierdoor durf je vol vertrouwen 100% je eigen keuzes te maken.

Heb jij jouw ‘uit’ knop gevonden. Je weet hoe je volledig tot rust komt en je geniet van de momenten met jezelf.

Spring jij vol energie uit bed met positieve gedachten. Je zit lekker in je vel en kijkt jezelf aan in de spiegel en denkt: ik ben trots op mezelf!

Heb jij helderheid in je hoofd gecreëerd: je weet precies wie jij bent, waar je hart sneller van gaat kloppen én hoe je dit gaat bereiken!

marit molenaar

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Marit en het is mijn missie om jonge vrouwen te helpen die onzeker zijn over de toekomst en het ‘is dit het nou’ gevoel ervaren. Ik help je met het doorbreken van je negatieve gedachten en de kracht in jezelf te ontdekken zodat jij keuzes leert maken vanuit je hart en ontdekt wat je echt wilt in je leven. 

Dit is niet altijd zo geweest. In 2018 studeerde ik af en had ik geen idee wat ik wilde qua werk. Ik vluchtte weg en ben 11 maanden op reis geweest naar Australië. Als ik dan terugkom in Nederland, dan weet ik vast wel wat ik wil, dacht ik.

Helaas was het niet zo makkelijk als gedacht. Na mijn reis belandde ik in Nederland in een baan waar ik totaal geen energie uit haalde en elke dag was ik moe. Ik snakte na een paar maanden alweer naar een nieuwe vakantie. Maar ik wist heel goed dat dit niet de oplossing was. Dit is enkel weglopen voor de realiteit. 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat 100% bij mij past. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn kracht is en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.

Ik wil dat jij dit ook kunt ervaren! Ja, ik weet dat het ontzettend spannend is om nu eindelijk te kiezen voor jezelf, maar tegelijkertijd is het enorm bevrijdend! Zelf heb ik ervaren dat het mogelijk is om een leven te creëren op mijn eigen voorwaarden, een leven dat 100% bij mij past! Dit is voor jou ook mogelijk, echt waar.

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is niet voor iedereen geschikt. Dit programma past perfect bij jou als jij een jonge, ambitieuze vrouwen bent die diep van binnen voelt dat het nu ein-de-lijk tijd is om jezelf op #1 te zetten!

Dit programma is geschikt voor jou als:

Je een jonge, ambitieuze, open minded vrouw bent, die graag weer in contact wilt komen met haar ware zelf en wilt ontdekken waar haar hart sneller van gaat kloppen.

Je constant piekert over vragen als: is dit het nou? Wat wil ik nu écht in mijn leven?

Je een echte aanpakker bent. Nieuwsgierig, avontuurlijk en leergierig zijn woorden die jou omschrijven.

Je een sterke drive hebt om te veranderen en vastberaden bent om je leven aan te pakken. Je beseft dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven!

Veel gestelde vragen

Het programma is geschikt voor jou als je een jonge ambitieuze vrouw bent die graag meer enthousiasme in haar leven wilt ervaren. Je loopt er nu tegenaan dat je huidige manier van leven (inclusief je baan) al je energie opslokt en je twijfelt vaak aan jezelf.

​​Elke dag pieker je over de vraag: is dit het nou? Je hebt sterk het gevoel dat je niet je eigen leven leeft. Je wilt graag ontdekken wie je bent én waar je hart sneller van gaat kloppen. Je bent vastberaden om je leven te veranderen, alleen heb je geen flauw idee waar je moet beginnen.​

Gemiddeld investeer je 2 uur per week van jouw tijd in het programma. Veel meiden zien het echt als leuk om met het programma aan de slag te gaan! ‘’Even een me-time momentje’’, hoor ik vaak terug. Ik raad altijd aan om 2 uur achter elkaar op een vaste dag van de week in te plannen. Zo weet je dat je bijvoorbeeld elke woensdagmiddag van 3 tot 5 met het programma aan de slag gaat en is de kans kleiner dat je het vergeet of er iets tussenkomt. 

Met sommige opdrachten ben je trouwens elke dag een paar minuten bezig zijn, dat zul je vanzelf gaan merken. Onthoud dat er consistent tijd en aandacht nodig is voor verandering. Elke dag een kleine stap brengt je verder dan af en toe een sprongetje.

Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel enthousiasme en levensplezier ervaart als ik. Ik stel rake vragen en kan je goed aanvoelen waardoor ik snel tot de kern kom bij jou.

Ik zal 100% eerlijk en open met jou zijn en al mijn kennis en inzichten met je delen om jou verder te helpen. Het is belangrijk dat jij ook open en eerlijk naar mij en jezelf bent, alleen dan kan ik jou het beste helpen. Als ik vrouwen zie stralen, groeien en ontwikkelen word ik enorm blij, ik gun het iedereen om te leven op zijn eigen voorwaarden!

Tijdens de match call leren we elkaar beter kennen en komen we er samen achter of dit programma voor jou de juiste keuze is. Voor mij is het belangrijk dat je écht gemotiveerd bent om je leven te veranderen, alleen dan haal je het meeste resultaat uit dit programma. De match call is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Wees eerlijk naar jezelf. Wat is de reden dat je deze pagina leest? Wil je eindelijk zeker zijn van jezelf en je toekomst? Of blijf je liever in deze onrustige situatie en blijf je verandering uitstellen?

Ik kan je vertellen dat je er nooit klaar voor bent, er is altijd twijfel. Maar één ding weet jij wel zeker. Het is tijd om een keuze te maken, want als je niets doet blijf je in deze nare situatie gevangen. 

De investering in jezelf is 975,- euro. Het is ook mogelijk om te betalen in 3 termijnen van 329,- euro

Dat begrijp ik. Probeer er nu eens van de andere kant naar te kijken. Het programma kost jou wat, maar wat kost het jou als je het NIET doet? Hoeveel energie, onrust en piekermomenten kost het jou als je niet mee doet? Hoeveel mag het jou kosten om niet je eigen leven te leiden? Hoeveel vakanties moet het nog kosten voor je wel een fijn leven hebt?

Ik kan je niet beloven dat dit gaat werken. Degene die bepaalt of het werkt ben jij namelijk zelf! Ik geef jou in het programma al mijn kennis, tips en inzichten die mij geholpen hebben om te ontdekken wie ik ben, wat ik écht wil én om dit te bereiken!

Wil je iets veranderen? Dan ben jij degene die in actie moet komen. Alleen wanneer je actief en consistent met het programma aan de slag gaat zul je merken dat je stap voor stap progressie maakt in het creëren van een leven dat 100% bij jou past. Geheel op jouw voorwaarden. 

Ik geloof er 100% in dat het programma mega waardevol is en ik zal er alles aan doen om het een succes te maken. 

Je leest deze pagina nog steeds, dat betekent dat je geïnteresseerd ben in het programma en dus reden genoeg hebt om het te volgen. Maar gun jij jezelf het wel? Het is een hele stap om nu eens eindelijk voor jezelf te kiezen, dat begrijp ik! 

Wil je even sparren met mij of dit écht de juiste keuze is voor je? Mail mij dan op marit@maritmolenaar.nl en dan ontdekken we samen of dit programma voor jou geschikt is. 

Heb je nog andere vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar marit@maritmolenaar.nl.

Ik weet genoeg, starten maar!

Deelname aan dit programma is altijd na een kennismaking of op uitnodiging. Samen ontdekken wij of er een klik is tussen ons en of dit programma voor jou geschikt is. Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Je hebt nu twee keuzes. Je kiest bewust voor verandering óf je doet niets en blijft in deze benauwde situatie gevangen.

unnamed file

Voel je het wel kriebelen, maar is het toch nog niet de juiste tijd voor jou?

 Download dan mijn gratis e-book: In 5 stappen zekerheid over wat je echt wilt in je leven.  Je kan vast rustig op je eigen tempo een start maken. Je zal geregeld van mij een e-mail krijgen met handige tips en waardevolle inzichten om te ontdekken wat je écht wilt!

Scroll naar top