Krijg direct toegang tot de e-course: Creëer Je Eigen Leven + coach call

Totale waarde 422,- EUR

Nu tijdelijk voor slechts 76,- EUR

Aanbod samengevat

76
00
  • Jaar lang toegang tot de e-course: Creëer Je Eigen Leven, bestaande uit 5 modules
  • Telefonische 1 op 1 coach call (45 minuten)
  • Bonus 1: 30 dagen onbeperkt persoonlijke mail support bij de e-course
  • Bonus 2: 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Referenties klanten:

‘’Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen. Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om daadwerkelijk in beweging te komen.”

”De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu na de training heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!’’

profielfoto sacha sacha kop klein
Sacha Kop

”Ik heb deelgenomen aan de online training omdat ik mijn leven beoordeelde als gemiddeld en merkte dat als mensen vroegen hoe het ging, dat ik altijd ‘prima’ zei, zonder dat echt te menen. Ik was mij weinig bewust van waarom ik deed wat ik deed en miste richting en doelen in mijn leven.

Door de training sta ik bewuster in het leven en doe ik dingen met een doel. Ik heb zelfvertrouwen gekregen, weet wat ik wil en ga daar 100% voor. Ik doe nu dingen omdat ik ze zelf wil en niet omdat anderen het van mij vragen of verwachten. Het feit dat mijn leven betekenis en richting heeft gekregen, geeft mij enorm veel rust. Doordat ik minder pieker, houd ik tijd over voor wat voor mij echt belangrijk is. 

De begeleiding van Marit per mail was voor mij erg waardevol, omdat ze mij op een andere manier naar de opdrachten liet kijken. Haar feedback heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf kritische vragen ben gaan stellen.

Ik zou de training zeker aanraden aan iedereen die een ‘prima’ leven heeft zonder richting of betekenis. Ik denk dat het voor iedereen goed is om op deze manier te reflecteren op je leven. Het geeft nieuwe inzichten en maakt je sterker als mens.

dsc
Anoniem

”Ik besloot mee te doen met de online training omdat ik vastliep in mijn thuissituatie en werksituatie. Ik had meer slechte als goede dagen. Ik wist mezelf geen raad en bleef in de sleur hangen. 

Na de online training en de hulp van Marit kan ik nu al beter met bepaalde situaties omgaan. Ik sta een stuk positiever in het leven, ik ben er nog niet, maar Marit heeft mij wel een duw in de rug gegeven. Ik heb nu meer positievere dagen, ook zijn er nog dagen dat ik een dip heb, maar Marit zegt ook dat die dagen er mogen zijn, want je kan niet altijd maar 100% willen geven, ik kan dit stukje bij beetje meer loslaten. 

Marit geeft genoeg tips en probeert je ook anders te laten kijken en je anders te laten denken. De online training kan je echt dat stapje in een goede richting geven als je zelf ook wilt.

Ik zal de cursus zeker aanbevelen. Marit is heel aardig en denkt heel erg met je mee en de cursus zelf is ook echt goed te doen, niet te veel werk en als je vragen hebt kan je zo vaak mailen als je wilt en dan helpt ze goed. De feedback is fijn om te krijgen. Dus als je het even allemaal niet weet, kan dit het 1e stapje zijn.”

img wa amy van der hoek
Amy
Scroll naar top