Krijg direct toegang tot de e-course: Creëer Je Eigen Leven + coach call

Totale waarde 422,- EUR

Nu tijdelijk voor slechts 76,- EUR

Aanbod samengevat

76
00
  • Jaar lang toegang tot de e-course: Creëer Je Eigen Leven, bestaande uit 5 modules
  • Telefonische 1 op 1 coach call (45 minuten)
  • Bonus 1: 30 dagen onbeperkt persoonlijke mail support bij de e-course
  • Bonus 2: 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Referenties klanten:

‘’Ik heb de online training van Marit gevolgd omdat ik al te lang ontevreden ben met mijn huidige baan en had geen idee waar ik moest beginnen om dit te gaan veranderen. Door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en kracht gekregen om daadwerkelijk in beweging te komen.”

”De strenge stem in mijn hoofd hield mij tegen, terwijl ik nu na de training heel goed besef dat ik niks te verliezen heb en het alleen maar beter kan worden! Ik heb motivatie gekregen om nu écht te gaan werken aan mijn doelen. Ik ben klaar met mijn slachtofferrol en smoesjes, tijd voor actie!’’

profielfoto sacha sacha kop klein
Sacha Kop

”Marit is mijn grootste motivatie geweest om stappen te nemen die ik anders veel later zou hebben genomen, of misschien wel helemaal niet. Waar Marit confronterend kon zijn, heeft ze me juist een duw de juiste richting in gegeven.”

”Ik heb nu dingen bereikt waar ik onwijs trots op ben. Dankzij Marit ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo moeilijk was als gedacht, mijn zelfvertrouwen is hierdoor ontzettend gegroeid. Ik sta met veel meer energie uit mijn bed, ik accepteer dat ik af en toe mag rusten en ik ben alweer bezig met mijn volgende stap!’’

zoé rikken
Zoé

”Ik ging met Marit samenwerken omdat ik dacht dat mijn leven wel oké was, maar dit toch niet zo voelde. Dankzij Marit ben ik nu dichterbij mijn gevoel gekomen en maak ik bewust keuzes op basis van mijn kernwaarden en mijn gevoel. Hierdoor weet ik steeds beter waar ik blij van word en wat mij energie geeft. Ik kies nu voor mezelf.”

”Samenwerken met Marit is erg prettig, ze is rustig en het contact is erg laagdrempelig. Met haar enthousiasme weet ze mij te motiveren en ook enthousiast te maken.”

dsc
Anoniem
Scroll naar top