Start direct met het Own Your Power programma

Totale waarde 1570,- EUR

Nu de komende 48 uur voor slechts 277,- EUR (incl. btw)

Nog even op een rijtje wat je krijgt

365+ dagen toegang tot online leeromgeving met 12 uitgebreide modules (t.w.v. 1400,- euro) | Elke week krijg je toegang tot een nieuwe online module met video's waarin ik je volledig bij de hand neem over het betreffende onderwerp van de week (in totaal meer dan 10 uur aan video). Elke module bevat meerdere werkbladen met opdrachten (in totaal 27 werkbladen). De opdrachten zorgen ervoor dat je de opgedane kennis leert toepassen op je eigen leven. Je gaat op die manier de omslag maken van 'weten' naar 'doen'! Je houdt minimaal een jaar toegang tot de online leeromgeving.

Jij hebt de regie | Je bepaalt zelf wanneer je met de modules aan de slag gaat. Je zit niet vast aan bepaalde tijden of verplichtingen. Vrijheid! Ik raad wel aan om elke week met de modules aan de slag te gaan, zodat je het stap voor stap eigen maakt.

BONUS 1 | 2 krachtige visualisaties & bonus video's (t.w.v. 170,- euro)

BONUS 2 | 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Zekerheid over wie je bent, wat je nu écht wilt in je (werkende) leven en je ontdekt stap voor stap hoe jij je droomleven waarmaakt!

Eenmalig

€ 277,-

Drie termijnen van

€ 95,-

Deze powerhouses gingen je voor:

roos

”Ik startte met het Own Your Power programma omdat ik veel zat na te denken over wat ik nou wilde in mijn leven en twijfelde of mijn leven wel goed genoeg was.

Nu na 3 maanden ben ik veel bewuster van mijn eigen gedachten én krachten. Ik ben ook veel bewuster van de impact die de meningen van anderen hebben op mij. Ik kies nu veel meer ervoor om op mezelf te vertrouwen en om de meningen van anderen niet voor waarheid aan te nemen.

Ik voel me meer mijn eigen persoon. Ik voel ook dat mijn leven meer mijn leven is geworden! Ik durf nu met vertrouwen te kiezen voor datgene wat ik wil. 

Ik raad het programma zeker aan! Je neemt jezelf en je leven onder de loep en dat heel stapsgewijs.”

Roos

foto danielle

”Mijn grootste uitdagingen voordat ik met Marit ging werken, waren met name dat ik niet lekker in mijn vel zat, niet mijn energie van vroeger meer had, vaker negatief was en piekerde, onzekerheid over mijzelf en over mijn toekomst. 

Het resultaat van het Own Your Power programma is voor mij dat ik weer veel meer energie en blijdschap voel. Ik heb mijn droom verder uitgewerkt en een concreet stappenplan gemaakt om dit te gaan bereiken en dat geeft zoveel energie! De eerste stappen zijn al gezet en ik heb er echt vertrouwen in dat ik dit ga bereiken!

Ook weet ik veel beter hoe ik om kan gaan met niet-helpende/piekergedachten en waar deze vandaan komen, ken ik mijn kernwaarden en weet ik wat mijn energiegevende talenten zijn. Door deze kennis is mijn zelfvertrouwen gegroeid en kan ik makkelijker belangrijke keuzes maken.

Ik zou het programma aanraden aan mensen die niet lekker in hun vel zitten en niet goed weten waar dat aan ligt. Of dat ze het wel al weten maar het niet lukt er iets aan te veranderen. Ook aan mensen die op zoek zijn naar wat ze willen doen in hun leven of het al weten maar nog geen stappen hebben gezet in die richting. Als je twijfelt, doe het toch! 

Ga er volledig voor en dan zal je merken dat je echt mega veel leert over jezelf!”

Danielle Stam

Dynothra de Boer jpg

Dankjewel voor het fijne Own Your Power programma, wat me op een plek heeft gebracht die nu bijna ‘normaal’ lijkt, maar een paar maanden geleden onmogelijk leek.

Voordat ik met het Own Your Power programma begon was ik ongelukkig in mijn werk en dacht ik dat stoppen geen optie was.

Dankzij het Own Your Power programma heb ik mijn baan opgezegd, ben ik bezig met mijn eigen online bedrijf starten en sta ik op het punt om voor onbepaalde tijd te gaan reizen.

Ik heb geleerd dat je veel meer kan dan je denkt! Ik heb nu het inzicht dat talenten die voor jou vanzelfsprekend zijn, zijn voor iemand anders bijzonder. Ik durf ook meer voor mezelf te kiezen. Ik doe wat ik kan oplossen en laat los waar ik geen invloed op heb. Ik leef meer in het moment en voel me meer verbonden met mezelf.

Dynothra

Veerle van Riemsdijk kleiner

Ik wist eigenlijk nooit wat ik écht wilde en wat ik écht leuk vond. Iedere keer probeerde ik het zelf op te lossen.

Ik volgde Marit al een tijd op Instagram. Na een paar weken twijfelen, had ik de knoop doorgehakt. Ik wilde heel graag hulp bij mijn vragen. Ik was immers al zo lang zelf aan het proberen om antwoorden te vinden. Door middel van opdrachten ga je echt aan jezelf werken.

Marit kon me precies helpen met datgene waar ik mee zat: wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk?

Ik zou het Own Your Power programma zeker aanbevelen bij anderen. Vooral bij meiden die kampen met de vraag: waar sta ik voor, en wat wil ik in mijn leven. Meiden die het even niet meer weten en hulp nodig hebben.

Zelf heb ik grote stappen gemaakt. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn, wat ik graag wil doen en hoe ik dat moet aanpakken. De basis is hiermee gezet. Ik durf meer te vertrouwen op mijn gevoel, zelf keuzes maken. Ik voel me daarnaast ook zelfverzekerder. Kortom, een supercoach!!!”

Veerle

Lisa Wagenaar

”Voor ik met het Own Your Power programma aan de slag ging, was ik herstellende van een burn-out. Ik had het gevoel alsof ik vastliep. Mijn leven kwam door bepaalde omstandigheden even op pauze te staan en toen het beter met me ging wilde ik bepaalde dingen anders, ik wist alleen niet goed hoe. De grootste uitdaging hierin voor mij was echt voor mezelf te kiezen en hulp te accepteren. Daarbij niet naar die negatieve stem in je hoofd te luisteren en de mening van anderen.

Nu ik het programma heb afgerond voel ik mij positiever, sterker en energiekerIk heb gave stappen gezet, die al wel in mij zaten maar waar ik voor mij gevoel niet bij kon. 

Het traject vind ik heel compleet. Je begint bij de basis en uiteindelijk kom je op een punt dat jij ‘bold moves’ gaat zetten. Je doet dit allemaal zelf, maar Marit is wel jouw cheerleader aan de zijlijn. Dit stimuleert en motiveert extra!

Tijdens het traject wordt hele waardevolle informatie op een eenvoudige manier uitgelegd. Ik was bang naast een drukke baan en herstellende van een burn-out, moeilijke kost doorworstelen niet goed zou lukken, dit was totaal niet het geval. De informatie is heel helder en ik kreeg er juist nieuwe energie van.

Ik zou je aanrader het Own Your Power programma te volgen als je voelt dat je nieuwe doelen in je leven wilt, maar op het moment even niet weet hoe. Dat je het gevoel hebt vast te lopen. Als je jong, ambitieus en echt op zoek bent naar verandering.”

Lisa

Danielle Luksen

”Voordat ik startte met Own Your Power, liep ik rond met de vragen ‘Wat wil ik nou echt in mijn leven?’, ‘Hoe haal ik meer voldoening uit mijn werk?’ en ‘Wat past nou echt bij mij?’. Belangrijke vragen waar ik het antwoord niet op wist.

Ik wilde iets veranderen aan mijn leven, maar ik wist niet precies wat ik wilde veranderen en op welke manier. Via Instagram kwam ik uit bij het Own Your Power programma van Marit en hoewel ik normaal vrij sceptisch ben, wist ik nu meteen dat dit programma paste bij de vraagstukken waarmee ik rondliep.

Gedurende het programma hebben we allerlei verschillende onderwerpen behandeld, zoals je mindset, het onder ogen zien van je angsten, je dagelijkse ritme en gezondheid en de kernwaarden waarvoor je staat. Vanuit deze onderwerpen heb ik bepaald wat mijn energiegevende talenten zijn, wat mijn stip op de horizon is en wat mijn doelen zijn.

Doordat we eerst zijn gedoken in het stukje over jezelf en jouw kracht, kon ik aan de hand daarvan super sterke doelen stellen die écht passen bij wie ik ben en waar ik voor sta! Zonder Own Your Power was dit me niet gelukt. 

Ik heb een super sterke basis neergezet voor een mooie toekomst waarin ik doe wat bij mij past.

De leeromgeving van het Own Your Power programma is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De modules met de bijbehorende video’s en opdrachtensheets zijn gemakkelijk te vinden. Ik vind de opzet van het programma erg prettig: de combinatie van uitlegvideo’s met daarop aansluitende opdrachten, werkte voor mij erg goed.

Ik heb ik korte tijd zóveel geleerd over mezelf, mijn talenten, mijn doelen in het leven en waar ik nou eigenlijk voor sta. Zonder het Own Your Power programma was ik gegarandeerd op oude voet verder gegaan. Het programma heeft voor mij super veel positieve impact gehad en ik raad het zeker aan!”

Danielle Luksen

unnamed file
lisa w
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
unnamed file

Overzicht van de 12 modules

Je gaat alle thema’s van je leven kritisch beoordelen, dit zorgt voor overzicht, focus en bewustwording. Daarnaast leer je hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt en hoe je deze wet kan toepassen op je leven. Ook ga je leren over het helpende effect van intenties vaststellen.

Je gaat aan de slag met het versterken van je mindset. Ik deel handige breinkennis met je, waardoor je anders naar je angsten, onzekerheden en verwachtingen leert kijken. Ook ga ja aan de slag met je eigen (belemmerende) overtuigingen in kaart brengen en deze leren ombuigen. Je leert hoe je je gedachten vóór je kan laten werken, in plaats van tegen je.  

Je leert hoe je in contact komt met je eigen innerlijke kracht. Je leert onder andere wat affirmaties zijn en wat het geheim is van succesvol affirmaties inzetten in je leven. Je leert over wat intuïtie is en krijgt praktische opdrachten mee om je intuïtie te versterken. Daarnaast vertel ik je over de kracht van meditatie en leg ik uit hoe je meditatie kunt integreren in je leven. Na deze module voel jij je krachtiger en zelfverzekerder!

Het is tijd om je leefstijl onder de loep te nemen. De 4 pijlers zijn: voeding, beweging, ontspanning en slaap. Voor elke pijler deel ik waardevolle informatie en praktische tips om je leefstijl te verbeteren. Vaak weten we wel wat goed voor ons is, maar doen we het (nog) niet. Daarom ga ik ook dieper in op de omslag maken van ‘weten’ naar ‘doen’, zodat je straks vol energie je bed uitspringt!

Je leert hoe je meer in het NU kan leven en dus minder piekert over het verleden of de toekomst. We gaan het hebben over controle loslaten en stoppen met piekeren. Ik geef je praktische kennis en opdrachten mee om hieraan te werken. Inclusief ademhalingsoefeningen. Ook is er tijd voor een korte terugblik over hoe je het programma tot nu toe hebt ervaren, wat goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft.

Wat heb jij nodig voor een gelukkig leven? Dat is de vraag die centraal staat in deze module. Je gaat aan de slag met je kernwaarden ontdekken, je wordt je bewust van de (positieve of negatieve) invloed van de mensen vanuit je omgeving en gaat aan de slag met je persoonlijke gebruiksaanwijzing opstellen. Na deze module voel jij helder wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt!

Ik ga je helpen om inzicht te krijgen in je energie gevende talenten en drijfveren. Je ontdekt wat je mega leuk vindt en waar je goed in bent, deze combinatie is goud waard! Als jij dagelijks je energie gevende talenten inzet ervaar je gedrevenheid en doe je dingen omdat jij het wilt, niet omdat het moet. En geloof mij: iedereen heeft talent, jij ook! 

Nu is het tijd om opzoek te gaan naar de rode draad en jezelf de toestemming te geven om te mogen dromen! Om groots te mogen denken! Je hebt inmiddels een ijzersterke mindset, je weet wie je bent, waar je voor staat, wat je leuk vindt en wat je 3 energie gevende talenten zijn. Nu is het tijd om alle elementen te combineren en om op papier te zetten hoe jij je geld wilt verdienen en waarom je dit zo graag wilt. Je zal je verbazen hoe alles op zijn plek valt en het ineens duidelijk voor je is wat je nu écht wilt!

De grote droom uit de vorige module gaan we opdelen in doelen, subdoelen en concrete acties. Ik ga je leren hoe je op een juiste manier doelen opstelt en hoe je je doel kan opdelen in kleine behapbare stappen.

Geheid dat er belemmeringen bij je opkomen als je denkt aan je grote doel. Heb ik er wel genoeg tijd voor? Heb ik het geld er wel voor? Daar gaan we in deze module mee aan slag. Je gaat de belemmeringen rondom geld & tijd in kaart brengen en er een actieplan voor maken, zodat het géén belemmering meer is!

Naast tijd & geld zijn er nog anderen belemmeringen die kunnen spelen. Zoals ‘wat zullen anderen ervan vinden’ of ‘kan ik dit wel?’ Ook deze belemmeringen rondom kwetsbaarheid en de overtuigingen over jezelf ga je in kaart brengen en uit de weg ruimen!

Nu je een ijzersterk vertrouwen in jezelf voelt, weet wie je bent en wat je nu écht wilt, staat je nog maar één ding te doen: doorzetten. Vroeg of laat ga je tegenslagen op je pad krijgen, dat is het leven. Zonde om je daardoor uit het veld te laten slaan. Daarom geef ik je praktische tools en tips om ook ná een tegenslag op koers te blijven en vol voor je droom(leven) te gaan!

Voel je deze combinatie?

Aan de ene kant vind je het rete spannend. Aan de andere kant ben je mega enthousiast en 100% ready for the next step. Uit je comfortzone stappen gaat altijd samen met angst. Zolang je enthousiasme én angst voelt, dan weet je dat het de juiste keuze is. Dat je gaat groeien van deze stap!

Eenmalig

€ 277,-

Drie termijnen van

€ 95,-

Scroll naar top